INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det bedste af Provence

Vandring med international gruppe i Frankrig

Dyk ned i essensen af Provence. Forude venter autentisk stemning på lokale markeder med franske specialiteter, duftende lavendelmarker og Verdon-kløften, der lokker blikket med sit turkisblå vand.

In stock
Travel Code
VAI-052

Det kan du glæde dig til

Greoux les Bains er en fantastisk del af Provence, der er relativt uberørt af turisme og tilbyder den perfekte base for en vandreferie. På denne vandreferie vandrer du i en international vandregruppe med en engelsktalende vandreguide, og under hele turen bor I på et komfortabelt hotel i hjertet af byen, så I let har adgang til de mange restauranter, caféer og butikker, der venter lige uden for døren. I løbet af ugen udforsker I regionen både med vandreture direkte fra hotellet eller efter en kort transfer.

Med den travle købstad Forcalguier, den dramatiske Verdon Gorge og (afhængigt af sæsonen) marker med lavendel eller valmuer kun en kort køretur væk, er der meget at udforske i denne fantastiske region.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Greoux-Les-Bains
Gruppen mødes på hotellet i Greoux les Bains. Om eftermiddagen vil jeres guide afholde velkomstmøde for at fortælle jer om den spændende uge, der venter forude.

Dag 2. Valensole plateauet
Vandring: 13 km, højdemeter: +281 m
Fra hotellet vandrer I til Valensole-plateauet, som byder på en enormt smuk udsigt. Det omkringliggende landskab er smukt, og især om foråret, når mandeltræerne blomstrer, er her en fryd for øjet. Om sommeren kan man dufte aromaerne fra lavendel og timian i luften, hvilket ikke er overraskende, da Valensole er en af de største producenter af lavendel i Provence. Valensole kommer fra de latinske ord ”vallis” og ”solis”, der tilsammen betyder soldalen. På tilbagevejen vandrer I på en sti langs velduftende lavendler, indtil I igen når Greoux les Bains.

Dag 3. Forcalquier
Vandring: 11 km, højdemeter: +372 m
Efter morgenmaden bliver I kørt til den travle by, Forcalquier, der er placeret på en bakketop. Det ugentlige marked er et af de største i Frankrig, og det er sprængfyldt med både nye og traditionelle franske råvarer, såsom olivenolie, brød og ost. Når I har udforsket de forskellige boder på markedet, tager I videre til Mourres Plateau. Mourres Plateau er dækket med unikke kalksten, der gennem tiden har formet sig. Nogle af kalkstenene ligner ansigter, hvilket har givet området sit navn, da ”Mourres” betyder ansigter på Provencalsk.

Dag 4. Quinson landsby og Verdon Gorge
Vandring: 9,5 km, højdemeter: +400 m
Dagen starter med en transfer til den vidunderlige landsby Quinson, hvorfra dagens vandretur vil føre jer til en fantastisk sti langs den nedre del af Verdon-kløften. Denne sti følger en gammel kanal, der tidligere blev brugt til at transportere drikkevand til Aix en Provence. Undervejs vil I se det turkisblå vand fra Verdon-kløften. Turen fortsætter op til kapellet, St. Maxime, der er et ideelt sted at spise frokost.

Dag 5. Fridag
I dag er der mulighed for enten af slappe af ved poolen, kigge i de nærliggende butikker eller måske tage en bustur til den smukke by, Aix en Provence.

Dag 6. Moustier-Ste-Marie
Vandring: 11 km, højdemeter: +505 m
En transfer vil køre jer til Moustier-Ste-Marie, hvor I vandrer til toppen af l'Ourbes. Herfra venter der en skøn udsigt over søen St. Croix. Når I er nået til tops, vil I igen følge nedstigningen af en gammel romersk vej til Moustiers. På tilbagevejen tages der en mindre omvej for at nyde udsigten over Verdon-kløften set fra en ny vinkel.

Dag 7. Verdon-floden
Vandring: 13 km, højdemeter: +434 m
I dag vandrer I direkte fra hotellet langs bredden af Verdon-floden, før I begynder opstigningen ad en bakke for at følge højderyggen, hvorfra der vil være en spektakulær udsigt af det turkisblå vand fra Esparron søen. Herfra vandrer I videre til den hyggelige landsby Saint Martin de Bromes, hvor der holdes frokostpause. På vejen hjem vandrer I op til plateauet af Pauron.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Sværhedsgrad 2

På denne tur kræves almindelig god kondition. Vandreturene varer som regel mellem 4-6 timer inklusive frokostpause og tid til at nyde udsigten. Underlaget er for det meste fast, f.eks. asfalt. Få stejle op- og nedstigninger må forventes.

Se mere om sværhedsgrader, vandretider og højdemeter

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på det 3-stjernede familiedrevne Hotel des Alpes. Hotellet er placeret midt i Greoux les Bains. Alle værelser har eget bad og toilet, aircondition og WiFi.
Morgenmad er inkluderet under hele opholdet. Hotellet har desuden pool og en restaurant, der serverer lokale specialiteter.

Vejr og klima

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Man flyver til Marseille, som regel med mellemlanding. Derfra kan man tage tog til Manosque Greoux les Bains.
Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

Tog:
Kontakt DSB Udland for at høre nærmere.

Kør selv:
Som regel muligt at parkere ved hotellet. Arrangeres med hotellet ved ankomst og kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Det bedste af Provence
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • Lokalkendt, engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museumer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Greoux-les-Bains: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...