INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Vandreferie på Azorerne

Jordens indre på Azorerne

GARANTERET AFREJSE

Forårsvandring på Azorerne i 2018 blandt vulkaner, temarker og blomstrende Azalea. 

0,00 kr
In stock
Travel Code
VAG-017
Jordens indre på Azorerne

Hvem kender ikke gamle dages vejrudsigt i radioen: Højtryk over Azorerne.
Øerne er bogstaveligt talt vulkankegler skudt op af havoverfladen som 9 små haver i det store Atlanterhav som Europas vestligste punkt. Azorerne er formet af de store naturkræfter, ilden og vandet - og begge dele er stadig nærværende, når man bevæger sig i naturen - med gamle kratere, søer og vandløb - alt pakket ind i en botanisk skønhed og mangfoldighed, som du ikke må snyde dig selv for. 
Denne tur foregår på Säo Miguel – den største af øerne. Her kommer du i nærkontakt med jordens indre fra boblende huller og svovlholdige bade.

Indkvartering

Vi bor på det 4-stjernede Hotel Azoris Royal Garden i hovedbyen Ponta Delgada på øen Sao Miguel. På Hotel Azoris Royal Garden bor du på meget fine og komfortable dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon, satellit-tv, minibar (gebyr) og balkon. Hovedparten af balkonerne vender ud mod den japanske have i midten af hotelområdet. Du kan leje safebox i receptionen. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn.

Alle ugens dage på hotellet har vi inkluderet morgenmad. Derudover har vi inkluderet aftensmad på dag 1, 3 og 6.

Sværhedsgrad 2-3

Turene foregår på småveje og stier, enkelte strækninger på asfalt. Landskabet er generelt meget kuperet, og luftfugtigheden er relativ høj.
På de fleste ture er der mulighed for badning.

 

Dagsprogram

1. dag. Afrejse

Efter ankomst og indkvartering på hotellet er der tid til at slappe lidt af for sig selv inden vi igen mødes til en byvandring i Ponta Delgada. Vi går rundt i byen, hvor vi bl.a. skal se og høre nærmere om Senhor Santo Cristo kirken, Sao Miguels opdager Gonçalo Velho Cabra og byens lokale marked. Turen varer ca 2,5 time og slutter tilbage på hotellet, hvor vi vil nyde dagens middag sammen.


2. dag. Lagoa das Furnas
Fra hotellet kører vi til den botaniske have i Furnas. Herfra går vi til Lagoa das Furnas, hvor der er rygende fimaroler, kogende mudder og vand. Det fornemmes tydeligt, at vi nærmest vandrer på vulkaner. Her koger de lokale mad ved at sænke gryden ned i huller i jorden. Vi går rundt om kratersøen langs bredden. Undervejs gør vi et stop ved en udstillingsbygning vedrørende et naturgenopretningsprojekt i området. Turen tilbage til Furnas går gennem landbrugsland
Sværhedsgrad 2Højdemeter op 140 m Højdemeter ned 140 m  Vandretid 3,5-4 timer

3. dag. Lagoa do Fogo
Turen går gennem enge, marker, skov og langs levada fra kysten op ad bjerget til Lagoa do Fogo, en kratersø med varme kilder. Søen og dens omgivelser er et højt klassificeret naturreservat, hvor naturen har fået lov til at ligge uberørt. Der er en særlig, eventyrlig atmosfære over søen, hvor farverne skifter, når dampskyer driver over den.
Der er gode bademuligheder på stranden ved opsamlingsstedet
Sværhedsgrad 3Højdemeter op 650 m Højdemeter ned 670 m  Vandretid 5-6 timer

4. dag. Salto do Prego vandfaldet
Dagens tur starter i Faial da Terra, en lille landsby i den østlige ende af øen. Vi vandrer op langs et vandløb, krydser det og fortsætter gennem frodig skov, indtil vi kommer til et smukt vandfald, Salto do Prego. Her er der mulighed for en dukkert i det iskolde vand. På vores vej tilbage til landsbyen passerer vi gennem en forladt bebyggelse i pittoresk forfald. Efter en pause i landsbyen går vi langs havet. Vi befinder os under en op til 400 meter høj klippe og når frem til en opdyrket havslette, der er begynstiget med et særligt mikroklima.
Sværhedsgrad 3Højdemeter op 200 m Højdemeter ned 500 m  Vandretid 4-5 timer

5. dag. Fridag
Fridag. Besøg f.eks. hovedstaden Ponta Delgada, tag på hvalsafari eller sejltur til en ø med lagunestrand.

6. dag. Sete Cidades krateret
Vi kører tværs over øen til São Miguels vestlige ende. Med en spetakulær udsigt vandrer vi på kanten af det kendte krater: Sete Cidades. Til den ene side ligger den blå og den grønne sø mellem 200 til 400 meter stejle kratervægge. Til den anden side strækker grønne marker og enge sig hele vejen ud mod kysten. Turen slutter i den lille by, Sete Cidades, i bunden af krateret.
Sværhedsgrad 3Højdemeter op 150 m Højdemeter ned 600 m  Vandretid 4-5 timer

7. dag. Lomba da Maia og tefabrik
Dagens vandretur starter i Lomba da Maia. Turen går via en kløft til kysten, som vi følger dels på stranden, dels på en sti på klippesiden. På vejen passerer vi rester af vandmøller og opdæmninger. Vi kommer til en havslette med landsbyen Maia. Her kan der bades i naturlige klippebassiner. Vi vandrer videre op til veltrimmede temarker, og slutter af med et besøg på en af Europas få tefabrikker.
Sværhedsgrad 3Højdemeter op 100 m Højdemeter ned 415 m  Vandretid 4-5 timer

8. dag. Hjemrejse
Afrejsedato

Flyinformation

flytider er med forbehold for tidsændringer fra flyselskabet.

Afrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
15-05-2018 Primera Air Kastrup kl. 07:30 Ponta Delgada kl. 10:45 Ca. 40 min. med bus
15-05-2018 Primera air Bilund kl. 07:20 Ponta Delgada kl. 10:30 Ca. 40 min. med busHjemrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
22-05-2018 Primera Air Ponta Delgada kl. 11:45 Kastrup kl. 18:40 Ca. 40 min. med bus
22-05-2018 Primera air Ponta Delgada kl. 11:30 Billund kl. 18:20 Ca. 40 min. med bus
Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Jordens indre på Azorerne
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

 Inkluderet i prisen:
- flyrejse fra Billund/København til Sao Miguel
- Mad ombord på flyet t/r
- transfer t/r
- 7 nætter i dobbeltværelse
- 7 x morgenmad
- 3 x aftensmad
- alle programsatte transporter 
- Dansk turleder
- deleværelsesgaranti ved bestilling senest 60 dage før afrejse

Tillæg

- Enkeltværelsestillæg 1300 kr.

Deltagerantal min. 12 - max. 22 pers.

Gå til toppen af siden