INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Spanien - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Mageløse Mallorca

PIONERTUR

Vandreferie på Mallorca er populært som aldrig før. Vi har derfor arbejdet ihærdigt på at udvikle en ny spændende vandreuge på denne skønne ø. Med udgangspunkt fra Port de Pollenca på det nordlige af øen, tilbyder vi en unik pionertur som du kan være med til at afprøve i oktober 2018.

0,00 kr
In stock
Travel Code
VAG-072
Natur og kultur i skøn forening

Vores turleder, Jytte Flamsholt Christensen, der er forfatter til Politikens rejsebøger "Turen går til Mallorca", kender om nogen Mallorcas mange perler. Hun har udvalgt og afprøvet de bedste vandreruter på den nordlige del af Mallorca, så vi nu kan tilbyde en helt ny vandretur på middelhavsøen.

Som ekstra krydderi på turen har vi udvalgt et helt fantastisk 4* hotel med placering i første parket ved den smukke sandstrand. Så kan det snart ikke blive bedre!

Vores udgangspunkt for denne vandreuge er Port de Pollença. Byen er placeret for foden af de dramatiske Tramuntanabjerge og hviler i en rolig hesteskoformet bugt. Med både hav og bjerge indenfor gåafstand er Port de Pollença selvsagt en magnet for sportsentusiaster og aktive feriegæster, som flokkes hertil for at udfordre sig selv og andre, mens den storslåede natur og de mange udsigtspunkter indtages. Et par kilometer fra Port de Pollença finder du også udgravningerne af den oprindelige by, Pollença, som engang var Mallorcas hovedstad. Den velbevarede middelalderby har nogle imponerende bygninger og en endnu mere fængende historie, som kan opleves mens man går rundt i de smalle gader.

Omkring Port de Pollença kombineres historie og natur, så du vil komme hjem med mindeværdige oplevelser fra din ferie her.

Dagsprogram

Dag 1. Afrejse
Vi flyver med direkte fly fra Danmark til Mallorca. Efter ankomst til PMI er der transfer til hotellet.

Dag 2. Vall de Boquer
Dagens tur går ned gennem Boquer-dalen, der er et paradis for fugleinteresserede og en af de mest populære vandreture på Mallorca. Vall de Boquer er en langsgående dal i Tramuntanabjergene i den nordøstlige del af Mallorca, som ligger i starten af Formentor-halvøen. Dalen er kun tilgængelige til fods. Bjergene på begge sider af dalen er omkring 300-400 meter høje, og vi kan gå ud til et udsigtspunkt og se vidt ud over vandet på vejen. Ud over en lang række af vandrere møder man især vildtlevende geder.
På hjemturen går vi langs den dejlige strandpromenade tilbage til hotellet - med mulighed for en forfriskning på vejen.


2


170m


170m


4 t

Dag 3. Lluc-klostret

Turen begynder ved det sagnomspundne Lluc-kloster, hvor vi tager os tid til at stifte bekendtskab med den hellige Sorte Madonna og se klostret og kirken – og måske nyde en kop kaffe i klostergården, inden vi følges ned ad det første og mest betagende stykke af den gamle
pilgrimsrute, Cami Vell de Caimari. Denne pilgrimsrute går ned gennem velduftende pinjeskove til landsbyen Caimari, der er kendt for sin olivenproduktion. Som afslutning på turen besøger vi butikken Oli Caimari, der også har en restaurant.


3


200m


500m


4,5 t

Dag 4. Formentor-halvøen

Formentor-halvøen er Mallorcas østspids og afslutningen på den UNESCO-fredede Tramuntanabjergkæde. Formentor-halvøen byder på imponerende bjerglandskaber og storslåede havudsigter. Vejen bugter sig op og ned af klippesiderne og henover små toppe – og ind imellem kan man nyde nogle af Mallorcas mest spektakulære udsigter. Vores tur går både ned til et par af de smukkeste strande og op til blændende udsigter til El Fumat-klippen. Kap Formentor er en af de smukkeste steder på øen, og her tilbydes man en spektakulær udsigt over klipperne, der karakteriserer denne zone på den nordlige spids af øen og Middelhavet. Som afslutning kan vi bade ved Formentor-stranden, hvorfra vi sejler hjem over bugten til Port de Pollença.


3


495m


495m


5 t

Dag 5. Fridag 

Her kan man vælge at nyde en dag i Port de Pollença og udforske nærområdet. Man kan også tage bussen til Pollença by, som er en velbevaret middelalderby med en fantastisk historie. Eller I kan tage på en bådtur som afgår fra havnen i Port de Pollença, og hvor der vil være mulighed for at nyde synet af den smukke natur fra vandsiden samt en evt. dukkert i det lune azurblå hav (ikke inkluderet i prisen).


Dag 6. Cap des Pinar

Vores hotel er mod syd rammet ind af Alcúdia-halvøen med spidsen Cap des Pinar, så denne dag bliver vi kørt ud til foden af Talaia d'Alcúdia (446 m), hvorfra turen går op mod Ermita de la Victoria, som et lille kapel hvor der også er bar/cafe og et lille hotel. Her bliver vi hentet i bus og kørt hjem til hotellet.


3


420m


150m


4 t

Dag 7. Sóller og Fornalutx

Dagens tur tager os over til den smukke Sóller-dal mod vest. Her går vi op til Fornalutx, kendt som Mallorcas smukkeste landsby. Her kan vi spise frokost på torvet, hvor der er flere cafeer, og gå en tur i de pittoreske gader, inden turen rundt om dalen igen bringer os ned til Sóller, som er den mest besøgte by på nordvestkysten. Her venter flere cafeer med kaffe, is og drinks, inden vi kører tilbage til Port de Pollença.


3


300m


300m


4 t

Dag 8. Hjemrejsedag

Vores bus kører os til lufthavnen, hvorfra vi tager flyet hjem til Danmark.

Sværhedsgrad 2-3

Der kræves en rimelig kondition, da ruterne nogle steder går stejlt opad eller nedad. Der kan være løse sten og glatte klipper på stierne. Vi vandrer mest på brede gamle brolagte æselstier, men også lidt på grus- og asfaltveje. Turene foregår i moderat tempo, og vi holder mange pauser undervejs, så alle kan være med. Vandrestave kan være en fordel for at skåne knæene – og husk endelig vandrestøvler.

Indkvartering

Vi overnatter på Hoposa Hotel Pollentia, som er et 4*-hotel lige ned til vandet. De har over vinteren 2017/2018 totalrenoveret hotellet, så standen er absolut i top.

Hotellet er i moderne stil, med dertilhørende swimmingpool, træningcenter, solstole mm.

På værelserne findes satellit-tv, mini bar og gratis WI-FI. Ydermere passer stikkene med vores, 220V, ligesom i Danmark.

Hotellet tilbyder standard dobbeltværelser eller dobbeltværelser med havudsigt. Du kan under bestilling vælge hvilken type værelse du ønsker. Hotellet har ikke reelle enkeltværelser. I stedet tilbydes dobbeltværelser til enkeltværelsesbrug. Booker du et enkeltværelse, vil du således blive indkvarteret på et dobbeltværelse.

1 2 3

Læs mere om hotellet her

Forplejning

Der er inkluderet halvpension (morgenmad og aftensmad) på hotellet alle dage.

Frokost er for egen regning. Der er mulighed for at købe lidt mad på hotellet, eller tæt herved.

Klima

I oktober ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på omkring 18-23 grader, mens det er lidt køligere om natten. Der kan komme en regnbyge eller to.

Rejsefakta

VALUTA
Der benyttes Euro. Der er hæveautomater og banker i byen.

DRIKKEPENGE
Er normalt inkluderet. Ved restaurationbesøg er det dog almindeligt at "runde op".

Flyinformation

Flytider er med forbehold for tidsændringer fra flyselskabet.

Udrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
06-10-2018 Norwegian Kastrup kl. 16.45 Palma kl. 19.45 ca. 1 time

Hjemrejsedato Flyselskab Afrejse info Ankomst info Transfer
13-10-2018 Norwegian Palma kl. 20.25 Kastrup kl. 23.25 ca. 1 time


Bestil rejse

1 person. Enkeltværelse, bad/toilet - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
4106-10-201813-10-20187 nætter11.498,- DKKUdsolgt
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
4106-10-2018711.498,- DKKUdsolgt

2 personer. Dobbeltværelse, bad/toilet - pris pr. person

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
4106-10-201813-10-20187 nætter9.998,- DKKUdsolgt
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
4106-10-201879.998,- DKKUdsolgt

2 personer. Dobbeltvær., bad/toilet/havuds. - pris pr. prs

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris 
4106-10-201813-10-20187 nætter10.698,- DKKUdsolgt
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris 
4106-10-2018710.698,- DKKUdsolgt
Praktiske Informationer

Inkluderet i pris/person:

  • Flyrejse t/r
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse, kat. 4*
  • 7 x ½-pension
  • Alle programsatte transporter og entréer
  • Dansk vandreleder
  • Deleværelsesgaranti ved bestilling senest 60 dage før afgang

Rabat:

  • Rabat ved egen transport t/r: 900 kr/person

Deltagerantal: min. 12 personer, maks. 22 perssoner

Vandreleder: Jytte Flamsholt, forfatter til Politikens "Turen går til Mallorca"

Gå til toppen af siden