INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Majestætisk vandring ved Wilder Kaiser

Østrig| Gruppevandreferie i Tyrol

Tag med på en vidunderlig vandreferie til Wilder Kaiser i Østrig. Oplev smukke bjergtinder, grønne dale og store søer, når du sammen med resten af gruppen udfordrer Østrigs betagende landskab.

In stock
Travel Code
VAG-031

Det kan du glæde dig til

Du får en uforglemmelig vandreferie i Tyrol med masser af panoramaudsigter. Wilder Kaiser bjergmassivet er dannet af kalk ud af et hævet urhav. Derfor fremstår det mere dramatisk og karakteristisk end de omkringliggende bjerge i området. I nærheden ligger det kendte skisportssted Kitzbühel, hvor du får udsigten fra Hannenkamm ned over det område, hvor det berømte styrtløb køres hvert år. Du kommer til at blive forkælet på et all inclusive hotel hele ugen beliggende i den charmerende by, Scheffau.  

Scheffau, som ligger i 745 m højde, er en af de hyggeligste landsbyer i området og danner en glimrende base for vores vandring, da 3 af vandreturene  starter og slutter her. Der er et supermarked, hæveautomat, flere hyggelige caféer og ikke mindst en idyllisk atmosfære med den smukkeste udsigt til tinderne i Wilder Kaiser.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse

Udrejse med tog fra København eller Aarhus via Hamburg til München. Deltagerne møder hinanden i toget senest i Hamborg. Der er togskifte undervejs. Fra München går resten af turen frem til den lille by Scheffau i bus. Aftensmaden serveres kort efter ankomst til hotellet.

Dag 2: Rundtur omkring Scheffau med mulighed for en forfriskende dukkert i Hintersteiner See

Dagens vandretur starter fra hotellet. Asfaltvejen går hurtigt over i en sti, som følger en dalbund med et rislende vandløb op til søen Hintersteiner See med de høje tinder af Wilder Kaiser i baggrunden. Søen er så ren, at vandet kan drikkes. Vi går videre ad en kuperet sti på sydsiden af søen med smuk udsigt. Undervejs frokoststop med mulighed for et forfriskende bad. I den anden ende af søen gør vi et stop på en café, og derfra kan man beslutte, om man ønsker at korte dagens vandretur af og tage bussen tilbage til hotellet. Vandringen fortsætter gennem skovklædt landskab med flere smukke udsigter til den anden side af dalen. Turen slutter ved hotellet. Dagens samlede vandrelængde er 17 km. 


2-3


400 m


400 m


5-6 t

 

Dag 3: Kaisterbachtal med de stejle klippevægge og udsigtspunktet Stripsenkopf

I dag kører vi med bus til St. Johan og videre op i Kaiserbachtal på nordsiden af Wilder Kaiser. Vi starter vandreturen ved parkeringspladsen ved Griesner Alm i 1024 m. En velanlagt sti snoer sig op igennem landskabet, og på vores venstre side har vi udsigt til de stejle klippesider fra Wilder Kaiser. Vi når op i passet ved Stripsenjochhaus i 1577 m med udsigt ud over dalen til den anden side og op mod de høje klippevægge i Wilder Kaiser, som synes meget tættere på, end de i virkeligheden er. Her kan der nydes en forfriskning, og der er mulighed for at bestige udsigtspunktet Stripsenkopf i 1807 m. Fra hytten returnerer vi ad samme sti tilbage til parkeringspladsen og kører tilbage til hotellet. Dagens samlede vandrelængde er 8-10 km. 


3


700 m


700 m


4-6 t

Dag 4: Rundtur med smuk panoramaudsigt og dejlig behagelig nedstigning

Dagens vandretur er en rundtur fra hotellet. Vi går op til Jägerwirt, og derfra åbner landskabet sig mere og mere op, og vi får en fantastisk udsigt op med Wilder Kaisers mange stejle klippevægge. Turen går forbi Kaiseralm og videre op til Kaiser-Hochalm i 1430 m. Herfra har vi et længere stykke med panoramaudsigt, hvor vi stort set følger højdekurven. Der er gode muligheder for at se klatrere, som lader sig udfordre af de stejle klippevægge. En behagelig nedstigning fører os til Riedlhütte, hvor vi kan nyde en forfriskning. Herfra går det videre nedad igennem skov, landbrugsområder og til sidst et dejlig vandløb, inden vi når tilbage til hotellet. Dagens samlede vandrelængde er 15 km. 


3-4


800 m


800 m


5-6 t

Dag 5: Kitzbühel og med skiliften Hahnenkammbahn op til startstedet for det berømte styrtløb

I dag tager vi bussen til Kitzbühel i 761 m. Vi kører med skiliften op til endestationen i 1685 m. Her er der en lille udstilling, som fortæller historien om det berømte styrtløb, der første gang blev kørt i 1931. Vi får alle mulighed for at stå i starthuset og se ud over pisten Die Streif. I området er der flere muligheder for vandreture af kortere og længere varighed. Det kunne f.eks. være en rundtur til udsigtspunktet Steinbergkogel i 1972 m. Herfra er der en smuk panoramaudsigt med Wilder Kaiser i horisonten. Vi tager liften tilbage til Kitzbühel og har mulighed for at gå rundt i byens hyggelige gader, inden vi returnerer til hotellet. Dagens samlede vandrelængde er 11 km. 


2


300 m


300 m


3-4 t

Dag 6: Storslået vandfald og vandring langs de stejle klippevægge i Wilder Kaiser

Om morgen tager vi bussen til Badesee ved Going, og herfra starter en fantastisk vandredag. En opstigning langs en god sti fører os op til Schleier Wasserfall, hvor vandet falder ned fra klippevæggen. Det er muligt at gå tørskoet ind på indersiden af vandfaldet. Herfra går turen videre langs klippevæggen med den smukkeste panoramaudsigt. Vi kommer forbi Ackerhütte og Gaudeamushütte med mulighed for en forfriskning. Dagens tur slutter ved Wochenbrunner Alm, hvorfra vi tager bussen hjem. Dagens samlede vandrelængde er 11 km. 


3-4


800 m


500 m


5-6 t

Dag 7: Rundtur gennem Rehbachklamm til Walleralm, Maier og Hintersteiner See

Vi går fra hotellet, og snart drejer vi fra asfaltvejen og går ind i kløften Rehbachklamm, hvor en nyanlagt sti fører os hele vejen gennem kløften. Vi skifter flere gange side og går over broer med rislende vand dybt under os. Hen på formiddagen når vi til Hinterschiesslingalm og Steiner Hochalm, hvor vi et af stederne stopper for en forfriskning. Videre ad Kaiserkrone stien med flotte panoramaudsigter, når vi til Walleralm med frokoststop. Derfra en nedstigning til cafén Maier. Her er der mulighed for at tage bussen hjem. Turen fortsætter på nordsiden af Hintersteiner See med bademulighed, og har man mere krudt i benene, kan man gå tilbage til hotellet. Dagens samlede vandrelængde er 14 km. 


3


600 m


500 m


5-6 t

Generelt gælder det for alle vandreture, at de kan kortes af efter nærmere aftale med turlederen, og derfor kan turen gennemføres, som en ren grad 3.

Dag 8: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad kører vi til Kufstein, og kører derfra med tog via München og Hamborg tilbage til hhv. København og Aarhus. Der er togskifte undervejs. Vi er hjemme i hhv. København og Aarhus sidst på aftenen.

Sværhedsgrad 2-4

Vandreturene er inddelt i sværhedsgrad 2 til 4, og det vil være muligt at afkorte vandreturene efter nærmere aftalte med turleder. Du må gerne springe en vandretur over til fordel for en hviledag, så du kan på tanket op på energien og være klar til den efterfølgende dag. 

Vandringen foregår i kuperet terræn med stigninger og fald, hvor underlaget varierer. 

Se mere om sværhedsgrader, vandretider og højdemeter.

Bemærk: Som udgangspunkt gennemføres vandreturene altid, men vandreguiden kan til en hver tid aflyse eller ændre ruten efter vejrforhold.

Indkvartering

Hotellet

Vi bor på et typisk tyrolerhotel, Das Alpin, i landsbyen Scheffau, der ligger for foden af Wilder Kaiser. Hotellet, Das Alpin, er 3-stjernet, og er omgivet af smuk natur og fascinerende tyroliske bjerge. Vi bor på store rummelige værelser med eget bad eller badekar, separat toilet, skabe til opbevaring, Wifi samt TV. Nogle værelser har også balkon med udsigt over det smukke landskab. Balkonværelser er mod tillæg og på forespørgsel.

Forplejning og faciliteter

Opholdet inkluderer alle måltider. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellet, og madpakker (smør-selv) medbringes på vandreturene. Ikke-alkoholiske drikkevarer er også inkluderet i opholdet. Lokal vin og øl (særlige mærker) kan købes til favorable priser. 

Vi har mulighed for at benytte wellness områdert der bl.a. tilbyde sauna, dampbad, hvileområde og swimmingpool, så du rigtigt kan få gjort benene klar til morgendagens vandring. Der medfølger et Wilder Kaiser Card, som bl.a. kan bruges til gratis lokaltransport med busser. 

Vejr og klima

Vejr og klima

Hvordan kommer jeg frem?

Tog

Hotelinformation

Du skal bo på

Hotel Alpin Scheffau

Dorf 31
6351 Scheffau am Wilden Kaiser
Østrig

Tlf. +43 5358 85560

Opholdet inkluderer alle måltider. Morgenmad og aftensmad serveres på hotellet, og smør-selv madpakker medbringes på vandreturene.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Majestætisk vandring ved Wilder Kaiser
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Togrejse fra København eller Aarhus tur/retur
 • 7 nætter på hotel i henhold til programmet
 • Morgenmad og aftensmad på hotellet 
 • Madpakker på alle vandreturene
 • Ikke-alkoholiske drikkevarer til måltiderne på hotellet
 • Alle programsatte transporter og lifte
 • Dansk vandreleder

  Fradrag:

  • Fradrag for egen transport

  Minimumstilslutning:

  Deltagerantal er minimum 12 personer og maximum 24 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

  Deleværelse:
  Ved bestilling af deleværelse bliver du sat sammen med en anden rejsedeltager af samme køn. Hvis du på forhånd har aftalt deleværelse med en anden, skal du i din bestilling angive navnet på vedkommende i bemærkningsfeltet. Hvis antallet af personer til deleværelse ikke går op, forbeholder vi os retten til at opkræve enkeltværelsestillæg. Det vil ske senest 30 dage før afrejse.

  Vandreleder:

  Jørgen Pedersen

  Gå til toppen af siden