INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Norges smukke fjorde

Vandring med international gruppe i Norge

Drømmer du om at vandre i absolut storslåede naturområder? Så tag med på gruppevandreferie til Norge og bliv betaget af fantastiske fjordlandskaber, enorme bjerge og imponerende iskapper.

In stock
Travel Code
VAI-057

Det kan du glæde dig til

Norges fantastiske fjorde er klassificeret som nogle af verdens absolutte vidundere. På en vandretur i Norges rå og dramatiske landskaber, kan du ikke undgå at blive fascineret af kontrasten mellem snedækkede bjerge, stejle grønne bjergskråninger og kraftige vandfald, som styrter ned i fjordenes rolige klare vand.

På denne gruppevandretur med engelsktalende guide, vil du sammen med en international vandregruppe opleve det smukke landskab til fods, hvilket giver en unik adgang til de storslåede områder og imponerende panoramaudsigter.
Basen for ugens vandring er ved den smukke Lustrafjord, som ligger mellem tre nationalparker, Jotunheim, Jostedalen og Breheiman. Her kommer I blandt andet til at opleve Norges højeste bjerge og den enorme iskappe på Jostedalbreen.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Bergen
Du ankommer til Bergen på egen hånd. Såfremt du har tid, anbefaler vi, at du går en tur rundt i den hyggelige by - og særligt lægger vejen forbi de farverige huse på Bryggen, der er anerkendt som UNESCO-verdensarv.

Dag 2. Sightseeing tur i Bergen og til Lustrafjord
Efter morgenmaden er der en kort rundtur i Bergen. Herefter går turen i minibus fra Bergen til byen Voss, hvor I krydser bjergpasset Vikafjellet til Vik/Vangsnes. Herfra sejler I med færge til Hella. Fra Hella er der ca. 1 times kørsel til det gæstehus, som bliver jeres base de næste 5 dage.


Dag 3. Molden peak (1.116 m)
Vandring: 6 km, højdemeter: +620 m/-620 m
Dagen starter med en dejlig tur til Molden Peak, hvor der er en fantastisk udsigt til Sognefjord. Det er netop smukke udsigter som denne, der venter jer i løbet af ugen. I besøger også Urnes Stavechurch, der er den ældste kirke i Norge, og som samtidig er på UNESCOs verdensarvsliste.


Dag 4. Vandring i Breheimen National Park
Vandring: 13 km, højdemeter: +520 m/-600 m
I dag udforsker I Breheimen National Park, der også er kendt som ”gletsjerenes hjem”. Her vandrer I fra Vigdal-dalen til Navarsete med en smuk panoramaudsigt undervejs.

 
Dag 5. Til Nigardsbreen gletsjer
I dag besøger I Jostedalsbræen i Jostedal National Park, det er en af de mest storslåede oplevelser ved dette område i Norge. I besøger også Nigardsbreen-gletsjeren og tager en sejltur på gletsjersøen.
Der er også mulighed for en guidet tur på gletsjeren (mod tillæg).


Dag 6. Dagsvandring i den spektakulære Jotunheim National Park
Vandring: 12 km, højdemeter: +220 m/-220 m
Nordvest for det gæstehus, I bor i, ligger Norges højeste toppe i Jotunheim National Park. Dagen står på vandreture her i noget af Norges smukkeste bjerglandskaber.

 
Dag 7. Vandring til Mørkrisdalen
Vandring: 11 km, højdemeter: +350 m/-350 m
Ugen sluttes af med en vandretur i en af Norges mest naturskønne dale, Mørkrisdalen. Vandringen starter i en smal kløft domineret af et fantastisk vandfald. Sidst på dagen kommer I til en bred dal med en åben hede med vilde blomster og traditionelle, norske sommerhuse - en smuk afslutning på turen.

 
Dag 8. Naturskøn køretur til Bergen
I kører med minibussen til Kaupanger og tager færgen, som fører jer til den fantastiske UNESCO Naerøyfjord til Gudvangen. Turen tager cirka 2,5 time. Efter bådturen tager guiden jer med til toppen af Stalheimskleiva og for enden af en kort gåtur venter minibussen på jer.

Sværhedsgrad 2-3

Denne vandretur er en forholdsvis nem tur med velholdte stier med stejle passager. I gennemsnit går I 3 timer om formiddagen og 2 timer om eftermiddagen inkl. små stop. På den længste dag går I cirka 7 timer inkl. pauser.
Vi anbefaler, at du er vant til at vandre og ikke er bevægelseshæmmet.

Indkvartering

I tilbringer den første nat på et hotel i Bergen og de efterfølgende 6 nætter på et pensionat. Hotellet i Bergen er et standardhotel med eget bad og toilet.
Pensionatet, I bor på, ligger ved bredden af Lustrafjord. Her har dobbeltværelserne typisk eget bad og toilet, mens enkeltværelserne skal dele bad og toilet med andre.

Transport

Det er muligt at flyve fra Danmark til Bergen. Nogle lufthavne har direkte afgange til Bergen, mens andre kræver en mellemlanding undervejs.

Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Norges smukke fjorde
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 7 x frokost
  • 6 x aftensmad (alle dage undtagen dag 1)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Bergen: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...