INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Valencias bjergtoppe

Vandreferie med international gruppe i Spanien

Trods det er nær Costa Blanca, så er det dramatiske Sierra de Aitana massiv en velbevaret hemmelighed. Her findes enestående udsyn over Middelhavet og bjergformationer, som du sent vil glemme.

In stock
Travel Code
VAI-061

Det kan du glæde dig til

Tag med på en skøn vandreferie til det østlige Spanien, hvor du sammen med en international vandregruppe vil føge traditionelle vandrestier oppe i højderne på områdets bjergrygge. Herfra er der et konstant smukt udsyn over det rå og uspolerede landskab - samt ikke mindst det smukke Middelhav.

På turen venter grønne dale, naturlige kilder og kalksten i utallige formationer, for ikke at glemme et hav (bogstaveligt talt) af panoramaudsigter ud over Middelhavets skvulpende bølger. Middelhavskysten har over 300 solskinsdage om året og er derfor en ideel destination for rejser hele året rundt. Som et højdepunkt på turen vil I vandre til det dramatiske Sierra de Aitana massiv.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Benimantell
Gruppen mødes på hotellet. Der vil være velkomstmøde om aftenen.

Dag 2. Til Penya Roc
Vandring: ca. 7,5 time, 17 km, højdemeter: +768 m/-768 m
I starter ud med at vandre mod Racó de Tovaines, hvor I vil opleve et spektakulært syn af Penya Rocs limsten, der viser sig. Herfra tager I videre til Collado Papatxi, der med sine skyhøje vægge og tårne af sten, har en fortryllende effekt.

Dag 3. Peña del Rastrell og Guadalest-dalen
Vandring: ca. 6,5 time, 13 km, højdemeter: +600 m/-1012 m
På dagens etape går I ned til dæmningen i Guadalest, der tilstødes af det smukke blågrønne vand. Herfra begynder det at gå opad, men bare rolig, anstrengelserne belønnes med en betagende udsigt over Altea bugtens glimtende hav og den grønne Guadalest-dal. I runder vandreturen af i Callosas gamle bydel, hvor I bliver hentet af en transfer, der vil bringe jer tilbage til hotellet.

Dag 4. Beniarda kløften og lokal olivenolie producent
Vandring: ca. 8 timer, 15 km, højdemeter: +976 m/-1100 m
Efter morgenmaden bliver I kørt til Abdet, hvorfra I begynder vandringen op mod Pico Serrella. Når I er nået godt op i højderne, holder I en frokostpause og nyder udsynet. På en klar dag, kan man se Valenciabjergene. Efterfølgende begynder en lang nedstigning i kløften ved navn Barranc de la Canal. Kløften leder, med sine opadvendte, parallelle finner af kalksten, til en forladt bondegård. I vandrer videre med udsigt over terrasserede olivenlunde og johannesbrødtræer til landsbyen Beniardá. Her besøger I en lokal olivenolieproducent, i et mindre foretagende, der producerer prisvindende olivenolie.

Dag 5. Fridag
Dagen i dag er til fri afbenyttelse. F.eks. kan du tage til stranden Villajoyosa eller besøge chokoladefabrikken i byen.

Dag 6. Toppen af Puig Campana
Vandring: ca. 7 timer, 15 km, højdemeter: +995 m/-995 m
I dag venter turens nok mest udfordrende etape, nemlig toppen af Puig Campana, hvorfra der er en 360 graders panoramaudsigt. Næsten alle toppe og bjergrygge, som I har passeret de sidste dage, kan ses herfra imens Middelhavet strækker sig ud i horisonten. Det er en bjergtagende oplevelse.

Dag 7. Toppen af Aitana fra nordsiden
Vandring: ca. 7,5 time, 18 km, højdemeter: +1107 m/-1107 m
Fra pensionatet går I langs de nordlige skråninger op til Font de Partagat og derefter gennem Pas de la Rabosa, der er den eneste naturlige pause på Aitana, hvorfra der er adgang til toppen fra nordsiden. I spiser frokost ved Simas kalkstensspalter, som er op til 90 meter dybe og beliggende på en bjergryg nær toppen af Aitana. Det er en imponerende geologisk formation og et perfekt picnicsted.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Sværhedsgrad 4

Denne tur er for personer, der er sikre på deres kondition og helbred og fitness. Det er velegnet til dem, der regelmæssigt går i bakket terræn og er fysisk forberedt.

De fleste stier på ruten er gangstier. Nogle sektioner vil være ganske stejle og stenede. De opadgående ruter kræver god fysisk form og udholdenhed, da distancerne er lange. På de nedadgående ture vil man oftest gå i zigzag. Desuden skal man være opmærksom på, at især nedstigningerne kan være belastende for især knæene. Et godt og sikkert fodfæste er anbefalet.

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på det familiedrevne El Trestellador Pension. Her er der en have, en stor terrasse samt en pool, hvor man kan tage en dukkert på de varme dage. Pensionen er af simpel standard, men der er, hvad du skal bruge. Alle værelser har eget bad og toilet.

Pensionens restaurant er kendt for sit traditionelle køkken og sine specialiteter. Byen Guadalest ligger i gåafstand.

Transport

Fly:
Du kan flyve til Alicante. Derfra går der bus og tog til Benimantell med skift undervejs. Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Valencias bjergtoppe
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 5 x frokost (alle dage undtagen dag 5)
  • 6 x aftensmad (alle dage undtagen dag 5)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Benimantell: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...