Vandreferie i Amalfi

Amalfikysten i Italien

Oplev det spektakulære Amalfi med den betagende udsigt over det glitrende azurblå middelhav. De italienske omgivelser byder på unikke vandreruter igennem de velkendte pastelfarvede huse, de smukke vinterasser og de berømte citronlunde.  

Oplevelser for livet i Amalfi

Oplev flotte landskaber, unikke vandreruter og imponerende omgivelser i et gennemført samspil. En vandreferie til Amalfikysten er en perfekt kombination af at være aktiv samtidig med, at du oplever den skønneste natur og kultur. Amalfikysten er optaget på UNESCO’s World Heritage Sites for netop den enestående natur og kulturarv, hvilket bestemt ikke er uden grund.

Tag med og bliv betaget af de dramatiske klippesider, hvor flotte pastelfarvede huse er placeret som var de limet fast op ad de stejle bjergsider. På rejse til Amalfikysten går du langs den smukkeste kyststrækning med udsigt til det azurblå middelhav og med et landskab af diverse terrasser med vin- og citronplantager. Udover den spektakulære natur i Amalfi kan spændende kulturelle forskelle opleves, når mødet med lokale opstår.

3 gode grunde til at tage på vandreferie i Amalfi

 • Du får mulighed for at opleve unikke vandreruter hvor du vil være omgivet af smukke omgivelser uanset hvor du kigger hen
 • Nogle mener, at det er Europas smukkeste kyststrækning
 • Den Italienske gastronomi er ikke til at tage fejl af
Læs mere
View as Grid List

3 Items

per side
Vandreferie på egen hånd i Italien

Citruslunde, vinterrasser og middelhavsudsigter mellem Amalfi, Ravello og Positano. Her har I 6 dage til at opleve essensen af den klassiske amalfikyst. Forlæng med 2 nætter på Capri. 

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.998,- DKK
Vandretur på egen hånd i Italien

Oplev det smukkeste af Syditalien med fantastiske panoramaer på vandringer langs dramatiske klippekyster. Det er muligt at forlænge din tur med 2 dage på skønne Capri.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.698,- DKK
Italien | Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Se frem til en fantastisk vandreuge fyldt med kultur og natur, når vores lokale, danske guide tager os med til seværdigheder som Ravello, Positano, Gudernes Sti "Sentiero degli Dei´", Vesuv og Pompei.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørg

 3 spændende steder på vores vandreruter til Amalfikysten

Pompei

Oplev Pompeis fuldstændige og imponerende ruiner hvor 20.000 indbyggere boede i romersk tid. Fra vulkanen Vesuvs udbrud i år 79, kan du se de fascinerende gipsafstøbninger, der viser hvordan asken lagde sig omkring byens døde indbyggere. Derudover ligger her et velbevaret teater med plads op til 10.000 personer, hvor der i sin tid blev afholdt gladiatorkampe og dyrekampe.  

Vesuv

Det vulkanske bjerg Vesuv er kendt for sit udbrud i år 79, hvor Pompei og fire andre kulturbyer blev ramt og ødelagt af en pyroklastisk sky og en masse aske. Vesuv har en højde på 1281 m. hvor du først bliver kørt op i 1.000 meters højde og derefter har du mulighed for at gå et stykke op ad bjerget indtil du kan se ned i vulkanens indre.

Sentiero degli - Gudernes sti

Denne vandrerute er en gammel pilgrimssti der er blandt de mest kendte i Italien. Navnet fremkommer af at ruten befinder sig halvvejs mellem himmel og havet, og fordi du bliver efterladt et minde om en fantastisk oplevelse. På vandreruten bliver du taget igennem stier, som særdeles lever op til navnet med en unik natur og uovertrufne udsigter til det azurblå hav og med amalfikysten med Capri i det fjerne. 

Alternativer

Hvis en vandretur til Amalfi ikke er det rette for dig, tilbyder Ruby Rejser mange andre fantastiske vandreture i andre dele af Italien. Hvis du er ude efter et vildere eventyr, har du også mulighed for at tage på vandreferie til Kap VerdeVietnam eller Marokko

Udover vandreruter er Italien også oplagt for mange andre former for aktiv ferie som fx cykelferier, hvor du selv cykler rundt i den smukke natur. Det er også muligt at kombinere cyklingen med et flydende hjem under hele rejser på en af vores cykelkrydstogter i Italien.