Vandreferie i Amalfi

Oplev den smukke Amalfikyst i Italien

Oplev spektakulære Amalfi med sin betagende udsigt over det glitrende Middelhav. De italienske omgivelser byder på unikke vandreruter mellem pastelfarvede huse, smukke vinterasser og berømte citronlunde.  

Oplevelser for livet ved Amalfikysten

Oplev flotte landskaber, unikke vandreruter og imponerende omgivelser i et gennemført samspil. En vandreferie til Amalfikysten i Italien er en perfekt kombination af at være aktiv samtidig med, at du oplever den skønneste natur og kultur. Amalfikysten er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste for netop den enestående natur og kulturarv, hvilket bestemt ikke er svært at forstå.

Tag med og bliv betaget af de dramatiske klippesider, hvor flotte pastelfarvede huse er placeret, som var de limet fast op ad de stejle bjergsider. På rejse til Amalfikysten går du langs den smukkeste kyststrækning med udsigt til det azurblå Middelhav og med et landskab af diverse terrasser med vin- og citronplantager. Udover den spektakulære natur i Amalfi kan spændende kulturelle forskelle opleves, når mødet med lokale opstår.

3 gode grunde til at tage på vandreferie i Amalfi

 • Du får mulighed for at opleve unikke vandreruter, hvor du vil være omgivet af smukke omgivelser, uanset hvor du kigger hen.
 • Nogle mener, at det er Europas smukkeste kyststrækning. Tjek selv efter!
 • Den italienske gastronomi er ikke til at tage fejl af. Nyd de lækre italienske delikatesser på din ferie.
Læs mere
per side

2 Items

Italien | Vandretur på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Oplev det smukkeste af Syditalien med fantastiske panoramaer på vandringer langs dramatiske klippekyster. Det er muligt at forlænge din tur med 2 dage på skønne Capri.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Italien | Vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Citruslunde, vinterrasser og middelhavsudsigter mellem Amalfi, Ravello og Positano. Her har I 6 dage til at opleve essensen af den klassiske Amalfikyst. Forlæng med 2 nætter på Capri. 


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5 nætter
Forespørg

3 spændende steder på vores vandreruter til Amalfikysten

Pompei
Oplev Pompeis fuldstændige og imponerende ruiner, hvor 20.000 indbyggere boede i romersk tid. Fra vulkanen Vesuvs udbrud i år 79, kan du se de fascinerende gipsafstøbninger, der viser hvordan asken lagde sig omkring byens døde indbyggere. Derudover ligger her et velbevaret teater med plads til op til 10.000 personer, hvor der i sin tid blev afholdt gladiator- og dyrekampe.  

Vesuv
Det vulkanske bjerg Vesuv er kendt for sit udbrud i år 79, hvor Pompei og fire andre kulturbyer blev ramt og ødelagt af en pyroklastisk sky og en masse aske. Vesuv har en højde på 1.281 meter, og det er muligt at besøge bjergets top. Først bliver du kørt op i 1.000 meters højde, hvorefter du har mulighed for at gå et stykke op ad bjerget, indtil du kan se ned i vulkanens indre.

Sentiero degli - Gudernes sti
Denne vandrerute er en gammel pilgrimssti, der er blandt de mest kendte i Italien. Navnet fremkommer af, at ruten befinder sig halvvejs mellem himmel og havet, og fordi du bliver efterladt et minde om en fantastisk oplevelse. På vandreruten bliver du taget igennem stier, som utvivlsomt lever op til navnet med en unik natur og uovertrufne udsigter til det azurblå hav og med amalfikysten og Capri i det fjerne. 

Udsigt over Middelhavet Vandreferie ved Amalfikysten Skib ved Amalfikysten

Alternative aktivferier

Hvis en vandretur til Amalfi ikke er det rette for dig, tilbyder Ruby Rejser mange andre fantastiske vandreture i andre dele af Italien. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores vandreferier i Cinque Terre, Umbrien, Dolomitterne og Toscana.

Udover vandreruter er Italien også oplagt for mange andre former for aktiv ferie som fx cykelferier, hvor du selv cykler rundt i den smukke natur. Det er også muligt at kombinere cyklingen med et flydende hjem under hele rejsen på et af vores cykelkrydstogter i Italien.