Danmark fra sin smukke side

Vandreferie i Danmark

Der findes rigtig mange muligheder for spændende vandreture rundt omkring i vores eget land. Som noget nyt i Ruby Rejsers vandreprogram arrangerer vi nu korterevarende ture til nogle af landets bedste vandredestinationer.

Her kan du tilbringe en weekend i enestående dansk natur og i selskab med andre vandreinteresserede. Du får dermed mulighed for at få pudset formen af og gået vandrestøvelserne til, eller snakke teknik og udstyr med en af Ruby Rejsers turledere. Samtidig kan du blive klogere på, hvad det vil sige at tage med Ruby Rejser på længerevarende vandrerejser til spændende udenlandske destinationer.

Læs videre og se hvilke ture i det danske landskab vi tilbyder lige nu. 

View as Grid List

2 Items

per side
 • Danmark - gruppevandretur med dansk vandreleder

  Vandretur i Kr. Himmelfartsferien på Danmarks smukke klippe-ø.

  Er vandring noget for dig? Tag med på en lang vandreweekend på Bornholm og bliv klogere på, hvad det vil sige at rejse på gruppevandreture i udlandet. Hvad det kræver af udstyr og hvilke ture og terræn du kan klare. 

  Individuel afrejsedag
  3 nætter
  Fra 3.998,- DKK
  Fly fra København
 • Er vandreferie noget for dig? Tag med på mini-vandreferie i Mols Bjerge Nationalpark og find ud af det.

  Alle kan tage på vandre- og trekkingferie. Det kræver ikke de store forhåndskundskaber eller den store investering i udstyr. Der er dog ofte afgørende forskelle på Danmarks forholdsvis flade landskaber og mere krævende stier i bjergrige egne. Derfor er netop Mols bjerges højdeforskelle og let udfordrende terræn et fremragende vandreområde at få erfaring i, både for den garvede og for de der stadig har de længere vandringer til gode.  

  Individuel afrejsedag
  1 overnatning
  Fra 1.298,- DKK
  Kør selv