Frankrigs og Europas Toppe

Vandreferie i Frankrig

Højt til himlen, klar bjergluft og vandrestier i de franske alper.

Klassisk vandrenatur for den eventyrlystige vandre

På vandreferie i Frankrig kan du bestige Frankrigs og Europas toppe, mens frisk bjergluft fylder dine lunger. Den bjergrige natur i Frankrig er klassisk vandrenatur for den eventyrlystige vandre. Stierne omkring vore destinationer er afmærket og skiltet sådan at alle vil kunne finde vej, og som sikre at der vil være noget for øvede såvel som for den nysgerrige begynder.

I Frankrig vil du opleve at vandreturene går igennem store skove, smukke vinmarker, over bakketoppe og ned gennem idylliske byer.

Franskmændene er selv ivrige vandrere, og det er en del af deres kultur at vandre i deres smukke omgivelser. Det er aldrig svært at finde en smuk vandre rute, som oftest vil man kunne måde en franskmand på den samme rute da de elsker at vise deres skønne omgivelser frem for verden og vil derfor byde velkommen til deres billedskønne ruter rundt i landskabet.

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
 • Frankrig - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Fantastisk vandreferie til en meget stærk pris. Ruby Rejsers unikke fællesrejsekoncept kombineret med vandreferie er en helt særlig rejseoplevelse.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Korsika - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Klippernes farvemosaik går fra sort over brunt til rødt. Bjergene er både drabelige klipper og plateauer med klare søer. Korsika for medlemmmer af ÆLDRESAGEN

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Korsika - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Vandringer på det sydlige Korsika med de smukke Bavella bjerge som kulisse. Udflugt til Bonifacio - den smukke by på de hvide klipper.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund