Loading...

Vandreferie i Frankrig

Bjergrige vandreoplevelser

Blændende naturoplevelser, klar bjergluft og idylliske byer. Uanset om du vandrer i de franske alpers tynde luft eller bevæger dig gennem Korsikas smukke omgivelser, er Frankrig en klassisk destination for vandrere.

Ideel vandrenatur for den eventyrlystne vandrer

Når du tager på vandreferie i Frankrig, kommer du uundgåeligt til at møde mange lokale, når du bevæger dig rundt på landets utallige vandrestier. Franskmændene er ivrige vandrere, og de elsker at vise deres billedskønne omgivelser frem for alle.

Det er ikke svært at forstå franskmændenes begejstring for at vandre rundt i landskabet. Uanset om du vandrer blandt de høje bjergtoppe i Alperne, hvor Mont Blanc knejser højst over dem alle, eller du traver rundt på Skønhedens Ø, Korsika, finder du billedskønne vandreruter med formidable udsigter, som bjergtager dig og gør strabadserne værd at udholde. Den lokale vandrelyst betyder også, at vandrestierne er godt afmærket og skiltet, og derfor kan både nysgerrige begyndere og øvede vandrere let finde vej i terrænet.  

5 gode grunde til at tage på vandreferie i Frankrig

 • De varierede vandreruter bringer dig gennem smukke vinmarker, over bjerg- og bakketoppe og ned gennem idylliske byer.
 • Du bevæger dig rundt på velskiltede vandrestier, så du nemt kan finde vej.
 • Vandring er meget populært blandt franskmændene, så du kan møde mange lokale på dine vandreture.
 • Den franske natur er meget varieret, og derfor kan du finde noget for enhver smag blandt vores vandreferier i landet.
 • I Alperne vandrer du blandt Vesteuropas højeste bjergtoppe, hvilket giver dig et hav af flotte udsigter undervejs.
Læs mere
View as Grid List

7 Items

per side
Vandring på egen hånd i Frankrig

Oplev ikoniske Mont Blanc og de omkringliggende bjerge, spektakulære gletsjere, grønne dale og betagende panorama udsigter. Vandreturen omkring Alpernes højeste bjerg er intet mindre end en naturmæssig perle.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 8.598,- DKK
Korsika - Seniorvenlig gruppevandreferie med dansk vandreleder

At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur.

 • 5 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Frankrig - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Fantastisk vandreferie i de franske alper tæt på de mytiske bjergpas Col de Telegraphe og Col du Galibier. Vi bor i Valloire på et skønt hotel med halvpension og fuldt vandreprogram hele ugen. 


 • 1 afrejse
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Vandring på egen hånd i Frankrig

Denne charmerende vinregion inviterer på autentiske oplevelser. Bliv betaget af den ikoniske byggestil, alt imens de lokale sandsynligvis byder dig på en smagsprøve af deres fantastiske hvidvine.

 • Individuel afrejsedag
 • 8 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Vandring med international gruppe i Frankrig

Dyk ned i essensen af Provence. Forude venter autentisk stemning på lokale markeder med franske specialiteter, duftende lavendelmarker og Verdon-kløften, der lokker blikket med sit turkisblå vand.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Vandring på egen hånd i Frankrig

Oplev Loiredalens charmerende slotte og fortryllende landskaber. Besøger du denne skønne vinregion, bør du heller ikke snyde dig selv for en vinsmagning på et af de mange eventyrlige chateauer.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Vandreferie med international gruppe på Korsika

Tag med på en spændende gruppevandreferie på øen kendt som Skønhedens ø, og bliv betaget af smukke sandstrande, storslåede bjerge, hyggelige bjergbyer og korsikanske smagsoplevelser.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel

5 smukke bjerge du kan møde på vandreferie i Frankrig

Mont Blanc
Vesteuropas højeste bjerg rækker helt op i 4.810 meters højde og ligger på grænsen mellem Frankrig og Italien. Det Hvide Bjerg har sit navn efter de gletsjere, som året rundt klæder bjerget i hvidt. Under det store bjergmassiv byggede man fra 1959-65 en 11,6 km lang vejtunnel, som forbinder italienske Courmayeur og franske Chamonix.  

Monte Tolu
Det centrale Korsika er kendetegnet ved sit kuperede udtryk, og her finder du blandt andre Monte Tolu, som er en top i 1.331 meters højde. Vandturen op til toppen går gennem lav buskbevoksning til passet Bocca di Croce, hvorfra turen bliver stejlere, men også byder på en imponerende udsigt.

Grand Galibier
Ved Valloire ligger et af cykelsportens mytiske bjergpas, Col du Galibier. Passet er opkaldt efter den nærliggende top Grand Galibier, som når op i 3.228 meter over havet. I Valloire er der mange flotte vandreruter mellem Col du Galibier og Col du Telegraphe.

Monte Cinto
På Korsika finder du den 180 km lange vandrerute Gran Randone 20 (GR20). Undervejs på denne kan du tage en ekstra tur op til toppen af øens højeste bjerg, Monte Cinto, i 2.706 meters højde. Herfra er en fantastisk udsigt over hele Korsika og det smukke blå Middelhav omkring øen.  

Aiguille des Glaciers
Mont Blanc er den højeste top i det store bjergmassiv af samme navn. Men på massivet møder du også en lang række andre flotte toppe, heriblandt Aiguille des Glaciers, hvis top ligger 3.816 meter over havet. En vild historie fra bjerget er fra 1. november 1946, hvor et amerikansk militærfly med 8 mand ombord fløj ind i bjerget på vej fra Napoli i Italien til det sydlige England. Alle ombordværende omkom i styrtet, men man fandt ikke frem til stedet før i sommeren 1947.

Vandrere ved Mont Blanc Smuk udsigt på Korsika Vandrer på Korsika

Spørgsmål til en vandreferie i Frankrig?

Hvis du har spørgsmål til vores vandreferier i Frankrig, må du hellere end gerne ringe til os på 86 15 35 99, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil undersøge andre vandreferier, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på vores muligheder i nabolandet Spanien, hvor både fastlandet og de mange øer byder på flotte vandreruter.

Hvis Frankrig er din foretrukne destination, men det ikke lige er vandrestøvlerne, der lokker mest, så har vi også både cykelferier og cykelkrydstogter, ligesom vi har 30 års erfaring med at planlægge rejser til Korsika