Vandreferie i Irland

Historiske vandreture i højden

Tag på en vandreferie i Irland, hvor snoede stier fører dig gennem en historisk og attraktiv vandretur. På vandreturen vil du træffe naturskønne omgivelser og imponerende seværdigheder.

Bliv klogere på det naturskønne Irland

Irland kender du nok som den Grønne Ø - og dét er der en god grund til. Denne del af Irland har et regnfuldt klima, og her er fyldt med grønne græsgange, hvilket de er kendt for, modsat Nordirland hvor klimaet i denne del er mere tørt.

Du forbinder måske også Irland med whisky, øl og særlige sportsgrene, som det irske folk går meget op i, men disse hovedpunkter er ikke det, du vil forbinde en vandreferie i idylliske Irland med. 

Hvis du bevæger dig ud af den irske hovedstad Dublin, kan du se glædeligt frem til en oplevelsesrig vandreferie i den skønne natur, som Irland tilbyder. På din vandreferie i Irland vil du få en masse begivenhedsrig historie og opleve den spektakulære natur, hvor de græsgrønne stier snor sig op ad frodige bjerge og klipper. Her er der derfor en rigtig god grund til at tage mobilen op af lommen og tage fantastiske feriebilleder, som du altid kan have i gemmerne og kigge tilbage på.

På din vandreferie i Irland er du på egen hånd. Her bestemmer du selv, hvor hurtig hastigheden på din vandring i den smukke natur skal være. På rejsen i Irland kan du være så heldig, at du kommer til at vandre op af Wicklow Way, som faktisk er den ældste langdistancevandresti, der findes i Irland. Du kan også være så heldig at møde nogle skønne mennesker fra den irske befolkning, som altid er så gæstfri, imødekommende og klar på at byde dig velkommen. Når du bevæger dig op ad denne vandresti, oplever du helt sikkert frodig natur, grønklædte bakker og betagende udsigter, som du sent vil glemme.

Læs mere
per side

2 Items

Irland | Individuel vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 2-3

På denne skønne vandreferie til Irland, hvor du vandrer på landets ældste langdistancevandresti, kan du glæde dig til at opleve betagende udsigter, frodig natur og grønklædte bakker.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg
Irland | Individuel vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1-2

Tag vandrestøvlerne på, og glæd dig til en fantastisk vandretur ad Great Western Way. Oplev de dramatiske klipper, uspolerede øer og pragtfulde, grønne landskaber, som Irland bærer præg af.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

3 skønne områder du vil se på din rejse til Irland

Wicklow Mountain National Park
De forskellige vandreture kan føre dig på naturskønne stier gennem Wicklow Mountain National Park, som er et lille naturparadis nær den irske kyst. Hvis du en af dagene er heldig i forhold til vejret, kan dine øjne på de skyfrie dage vandre over havet til Storbritanniens kyst.

Aranøerne
Aranøerne er en øgruppe ud for Irlands vestkyst i bugten Galway Bay. Aranøerne er kendt for sin geologi, historiske monumenter og for sin sproglige og kulturelle arv. Derudover er Aranøerne også kendt som hjemsted for det gæliske sprog og musik. Hvis du interesserer dig for tradition og kultur, er der meget at opleve på denne ø. Her kan du også opleve Dún Aenghus, som er kendt fra UNESCOs verdensarvsliste.

Connemara
Connemara finder du på den irske vestkyst, som er en af de smukkeste områder, der findes i Irland, hvor du kan se endeløse grønne bakker, myriader af får og en fænomenal udsigt. For hundrede år siden gik St. Patrik denne rute og velsignede Connemaras bakker fra toppen af Maum Eans-passet, hvor man i dag kan se en statue af St. Patrik.

Alternativer til en vandreferie i Irland

Hvis en vandreferie i Irland ikke er noget for dig, og du ønsker et vildere eventyr, tilbyder Ruby Rejser mange andre fantastiske vandreferier i Europa. Se eksempelvis nærmere på vandreferier i Skotland, Andorra eller Korsika.

Hvis en vandreferie ikke er noget for dig, tilbyder Ruby Rejser også andre former for aktive ferier som fx cykelferier, hvor du selv triller rundt i den smukke natur. Du kan også kombinere cyklingen med et flydende hjem under hele rejsen på en af vores cykelkrydstogter i forskellige lande.