Vandreferie i Italien

Gå på opdagelse i Italiens bjerge og langs landets kyster

Pilgrimsstier, bjergplateauer og maleriske byer. Mulighederne er mange, når du tager på vandreferie i Italien. Vi tilbyder dig ture på egen hånd, eller du kan tage med på en af vores interessante ture med dansk vandreleder.

Bella Italia – En smuk vandreferie i Italien med forskellige udformninger

Når du begiver dig ud på en vandreferie i Italien, bevæger du dig også ud i de historiske fodspor, som først romerne og siden pilgrimme i hobetal har efterladt sig. Vi har nøje udvalgt vandreturene til din ferie med baggrund i mange års erfaring med at planlægge vandreferier i Italien.

Det italienske landskab byder på næsten alt, hvad du som vandrer kan drømme om. Her er maleriske søer, Dolomitternes utrolige tinder, små, idylliske byer, pilgrimsstier i Umbrien og Toscana, forrevne klippekyster langs Middelhavet og meget andet. Uanset hvilken vandreferie du søger, finder du næsten med garanti noget der falder i din smag, når du kigger på ture til Italien.

Hos Ruby Rejser arrangerer vi både individuelle vandreture, hvor du på egen hånd kan opleve Italiens herligheder, og gruppevandreture, hvor du sammen med resten af gruppen bliver guidet igennem vandreoplevelserne af lokalt bosatte danske vandreledere.

5 gode grunde til at tage på vandreferie i Italien

 • Her finder du vandreture, som opfylder lige netop dine ønsker, uanset om det er historiske pilgrimsstier, bjergvandring eller kystruter, der er øverst på ønskelisten.
 • Det italienske køkken sørger for, at du får fyldt energikontoen op med lækre og delikate måltider, så du er klædt godt på til at klare vandreturene.
 • Generelt er der stor variation i vores vandreferier i Italien, og derfor finder du næsten med garanti en, der passer til dine evner, erfaring og kondition.
 • Du kan næsten altid få en svalende dukkert undervejs på eller efter vandreturene, hvad enten det er i søer inde i landet eller i Middelhavet.
 • Når du tager på en vores gruppevandreture, sørger vores lokalt bosatte danske vandreledere for at du får en oplevelse, som den gængse turist ikke finder frem til. 
Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 14

Side
per side
Vandreferie på egen hånd i Italien

Citruslunde, vinterrasser og middelhavsudsigter mellem Amalfi, Ravello og Positano. Her har I 6 dage til at opleve essensen af den klassiske amalfikyst. Forlæng med 2 nætter på Capri. 

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.998,- DKK
Vandring på egen hånd i Italien

De fem små maleriske byer ligger som perler på en snor ved den Liguriske kyst. På vandreferie i Cinque Terre oplever I dem alle samt baglandet i bjergene.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.498,- DKK
Vandretur på egen hånd i Italien

Oplev det smukkeste af Syditalien med fantastiske panoramaer på vandringer langs dramatiske klippekyster. Det er muligt at forlænge din tur med 2 dage på skønne Capri.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.698,- DKK
Vandreferie på egen hånd i Italien

Du får her et udsnit af den lange pilgrimsrute Via Francigena fra Canterbury i England til Rom. På 6 dagsetaper i Toscana vandrer I fra Lucca til Siena. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.298,- DKK
Italien - Vandreferie på egen hånd

Her er fredfyldte, grønne bjerge, skyggefulde kastanielunde og brusende vandfald. Skønne naturoplevelser tilsat lækker italiensk mad.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.698,- DKK
Vandretur på egen hånd i Italien

Tag med på denne fantastiske og familievenlige vandretur i Comosøens betagende bjergplateau. I vil opleve rå klippekyster, charmerende småbyer og ikke mindst et gæstfrit folkefærd. Der vil også være mulighed for at tage et "dyp" i Comosøens klare vand.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.798,- DKK
Italien - Vandreferie på egen hånd

Tag på en smuk vandretur gennem middelalderbyer, langs vinmarker og over bakketoppe til du når den azurblå og solfyldte Riviera. Glæd dig til at opleve to af Italiens skønne regioner. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.298,- DKK
Vandreferie på egen hånd i Italien

Oplev gamle historiske pilgrimsstier i Italiens grønne hjerte. Glæd dig til at komme helt tæt på naturen på denne skønne vandreferie. Der overnattes bl.a. i Assisi og andre stemningsfulde byer. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.698,- DKK
Vandreferie på egen hånd i Italien

Vandreferie forbi de vestlige Brenta-dolomitters imponerende toppe, gennem træbevoksede dale, og ned til Gardasøens breder. Glæd dig til en ferie fyldt med massevis af nye indtryk.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.698,- DKK
Italien - gruppevandreferie med dansk vandreleder

Vandreferie i Valmalenco er ægte italiensk alpeidyl, smukke bjergsøer, hyggelige småbyer tilsat et helt unikt familiedrevet 4-stjernet hotel. Det er ikke uden grund, at denne vandreferie at fuldt besat hvert år. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK

6 skønne vandreområder i Italien

Amalfikysten

Syd for Napoli finder du den berømte kyststrækning Amalfi. Her vandrer du på gamle muldyrstier langs de billedskønne klippekyster, hvor du bevæger dig igennem de sirligt anlagte terrasser med vinranker og citrontræer. Amalfikysten er en del af UNESCOs verdensarvsliste, og lige i nærheden finder du vulkanen Vesuv og den berømte by Pompei, hvor de romerske indbyggere blev udslettet, da Vesuv i 79 f.v.t. begravede byen i aske og lava.

Cinque Terre

Længere mod nord i regionen Ligurien finder du en mindst lige så berømt kyststrækning som Amalfi, nemlig Cinque Terre. Her ligger fem små, pittoreske middelalderlandsbyer over en strækning på under 15 km, men lad dig ikke snyde af den korte distance, for vandreturene går op og ned langs kysten. De fem byer hedder Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, og her kan du kombinere eminent vandreferie med badning og afslapning til den store guldmedalje.

Umbrien

Italiens grønne hjerte. Det er det tilnavn Umbrien har fået med baggrund i den fabelagtige natur, hvor der både er bjerge, bløde grønne bakker og Italiens fjerdestørste sø. Foruden den exceptionelle naturoplevelse, får du på vandreture i Umbrien også mulighed for at stifte bekendtskab med etruskerne, som regerede i området for romerne. Siden hen har både romerne og særligt helgenen Frans af Assisi været prominente i regionen.

Toscana

Umbriens naboregion Toscana er yderst populær blandt turister, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Her kan du f.eks. tage på pilgrimsvandreferie ad Via Francigena mellem Lucca og Siena. Ruten er en del af den pilgrimsrute, som går hele vejen fra Canterbury i England og til Rom. I Toscana finder du en overflod af historiske byer, som foruden Lucca og Siena fx tæller Firenze, Pisa og Vinci, hvor den berømte kunstner og opfinder Leonardo da Vinci blev født.

Dolomitterne

Vandreferie til Dolomitterne er en perfekt kombination af blide, bølgende sætere med græssende køer og stejle opstigende bjergrygge af kalksten, der agressivt rager ind i himlen. Du kan forvente områder fyldt med dale, vinmarker, kløfter, lokale bjergbyer og fantastiske seværdigheder, der kan både kan nydes til fods, via svævebaner eller på en cykelsadel. 

Piemonte

På vandreferie i Piemonte har du mulighed for at opleve alt fra flade grønne marker ved Po floden, verdenskendte søer som Lago Maggiore, utallige rismarker, maleriske landsbyer og selvfølgelig mad og vin i verdensklasse! Med sine behagelige temperaturer, er ferie i Piemonte en skøn vandredestination og en sand perle. 

 

Vandrere på Amalfikysten Piazza del Campo i Siena Gruppe holder pause med udsigt i Umbrien

 

Andre muligheder i Italien

Hvis vandreferie ikke er noget for dig, så er Italien også oplagt for mange andre former for aktiv ferie som fx cykelferier, hvor du selv triller rundt i den smukke natur. Du kan også kombinere cyklingen med et flydende hjem under hele rejsen på en af vores cykelkrydstogter i det støvleformede land. 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vandreferie i Italien, kan du bare ringe til os på 86 15 35 99, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har særlige behov til din ferie, så undersøger vi, om vi kan imødekomme disse krav.

Er du på udkig efter alternativer til en vandreferie i Italien, kan du kigge på andre middelhavslande som Frankrig og Spanien, hvor vi også tilbyder en lang række underskønne vandreferier til. Du kan også finde vandreture til andre dele af Europa og Verden.