Vandreferie i Kap Verde med Ruby Rejser - Middelhavsstemning og et mix af Europa og Afrika

Middelhavsstemning

Vandreferie i Kap Verde

Oplev de flotteste dele af Kap Verde.

Kap Verde, det fredelige mix af Afrika og Europa

Kap Verde er 10 tropiske øer i Atlanterhavet beliggende 1.000 km sydvest for De Kanariske Øer og ud for Senegal på Afrikas vestkyst. På vandreferien besøger vi to eller tre af disse øer, afhængig af dit valg.
Kap Verde er et politisk stabilt og selvstændigt demokratisk land i Afrika hvor menneskerettighederne overholdes. Øerne var tidligere en portugisisk koloni. Kap Verde er stadig tæt knyttet til Portugal hvor en stor del af befolkningen har fundet arbejde. Befolkningen på øerne er på 440.000 og endnu flere kapverdianere bor i udlandet. De sender penge hjem til familien, og dette beløb udgør over halvdelen af bruttonationalproduktet. Øerne lever desuden af store tilskud fra EU og USA, turisme og fiskeri. 80 % af befolkningen arbejder inden for landbruget, hvor der dyrkes majs, bønner, bananer, kaffe, peanuts, ananas, sukkerrør, yams, kassava og kokosnødder. Kap Verde er kendt for sin musik sunget af bl.a. barfodssangerinden Cesaria Evora.

Øerne blev i mange år brugt som mellemstation for slaver der skulle til Amerika. Det var portugiserne, italienerne og spaniolerne der stod for denne handel. De sørgede også for at racerne blev blandet, og resultatet er den smukke befolkning vi kan se den dag i dag - her findes alle farver i hud, hår og øjne. Sproget der tales er portugisisk og kreol, - en blanding af portugisisk og afrikanske sprog.

View as Grid List

1 Item

per side
Set Descending Direction
 • Kap Verde - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Kap Verde er grønne bjergsider med bananer, kaffe, en række eksotiske frugter og afgrøder - på den anden side stejle, majestætiske og ufrugtbare bjerge med flotte udsigter.

  GARANTERET AFREJSE

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København