Vandreferie i Kap Verde

Besøg den lille frodige ø-gruppe

Oplev de flotteste dele af Kap Verde.

Kap Verde, det fredelige mix af Afrika og Europa

Kap Verde er 10 tropiske øer i Atlanterhavet beliggende 1.000 km sydvest for De Kanariske Øer og ud for Senegal på Afrikas vestkyst. På vandreferien besøger vi to eller tre af disse øer, afhængig af dit valg.
Kap Verde er et politisk stabilt og selvstændigt demokratisk land i Afrika hvor menneskerettighederne overholdes. Øerne var tidligere en portugisisk koloni. Kap Verde er stadig tæt knyttet til Portugal hvor en stor del af befolkningen har fundet arbejde. Befolkningen på øerne er på 440.000 og endnu flere kapverdianere bor i udlandet. De sender penge hjem til familien, og dette beløb udgør over halvdelen af bruttonationalproduktet. Ø-gruppen lever primært af turisme og fiskeri. 80 % af befolkningen arbejder inden for landbruget, hvor der dyrkes majs, bønner, bananer, kaffe, jordnødder, ananas, sukkerrør, yams, kassava og kokosnødder. Kap Verde er kendt for sin musik sunget af bl.a. barfodssangerinden Cesaria Evora.

Øerne blev i mange år brugt som mellemstation for slaver der skulle til Amerika. Det var portugiserne, italienerne og spaniolerne der stod for denne handel. De sørgede også for at racerne blev blandet, og resultatet er den smukke befolkning vi kan se den dag i dag - her findes alle farver i hud, hår og øjne. Sproget der tales er portugisisk og kreol, - en blanding af portugisisk og afrikanske sprog.

View as Grid List

1 Item

per side
Kap Verde - gruppevandreferie med dansk vandreleder

Tag med til modsætningernes paradis, hvor grønne bjerge, søde bananer og velduftende kaffeplanter møder stejle klippesider, utæmmet landskab og tørre marker, der venter på regn. 

  • 1 afrejse
  • 11 nætter
  • Fly fra København
Fra 16.998,- DKK