Kroatiens skjulte perler

Vandreferie i Kroatien

Klare søer, solrige enge, talrige vandkilder, vandløb, floder og vidunderlige bakker og bjerge.

Vandreferie i en flora og fauna, der ikke findes magen til i Europa

Kroatien en ideel destination for dem, der lovpriser indholdsrige vandredage i et gammelt kultur - og uberørt naturlandskab. 

Kroatien byder på alt hvad hjertet kan begære af varieret natur. Fra vidunderlige dale til høje bjerge.

Kroatien byder på skovrige regioner i det nordvestlige hjørne af landet mod Slovenien og Sarejevo. Disse forbinder Istrien-halvøen med det mere bjergrige område mod Alperne. Mod syd bugter Adriaterhavskysten sig.  På en klar dag kan man se øerne ligge som perler på en snor. Havnebyerne Opatija. Rijeka, Crikvenica. Zadar. De seneste 5-10 år er charterturismen for alvor rykket ind langs den kroatiske kyst. Flyforbindelserne bliver hvert år bedre og bedre. Der var engang hvor Kroatien var eksotisk og anderledes. Sådan er det ikke længere. Og dog…Vi finder stadig små gemte perler, hvor tingene er præcist som det var engang.: Simpelt, ægte og uprætentiøst.

View as Grid List

4 Items

per page
Set Descending Direction
 • Kroatiens historie og natur

  Kroatien er både et land med historie, og så er det et land med smuk natur, og mange muligheder for at afprøve grænser, i form af forskellige aktiviteter. Her har vi lavet en kombination, så det både er lærerigt og udfordrende - hvis I altså har mod på det.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Kroatien - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  PIONERTUR

  Vi har i 2017 lavet et eksklusivt samarbejde med Nationalpark RISNJAK i Kroatien. Pionerturen byder på en uge i flora og fauna, som ikke findes magen til i Europa. Vi skal vandre i bjørnenes rige med store muligheder for at opleve brunbjørne i sit rette element. Vi er hele tiden i trygge hænder med vores ranger Miro, der har arbejdet i Nationalparken de sidste 22 år. Vores danske turleder har selv besøgt området flere gange og vil sammen med Miro og andre lokale guider byde velkommen til en unik oplevelse.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Multi-aktivitetsferie i Kroatiens bagland

  Tag med på en både aktivitetsfyldt ferie i det dalmatiske bagland. Midt i enestående omgivelser med Cetinafloden som omdrejningspunkt kommer du i nærkontakt med elementerne gennem en række udfordrende og spændende aktiviteter. Samtidig er der rig lejlighed til at slappe af og nyde Kroatiens rige naturlige og kulturelle seværdigheder.  

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Aktiv trekkingferie i Dalmatien

  Oplev Kroatiens enestående natur på  trekkingture i Dalmatiens bagland. Snør støvlerne og tag med til Cetina-flodens kløfter, Biokovo-nationalparken, bjergene omkring Trilj og til autentisk bondekultur i de hyggelige dalmatiske landsbysamfund.  

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København