INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Vandreferie i Picos de Europa

Vandring med international gruppe i Spanien

Blandt Spaniens ældste nationalparker findes Picos de Europa, som er en overset perle. Oplev spektakulære bjergmassiver, betagende udsigter, fantastiske dyrearter og varierende landskaber.

In stock
Travel Code
VAI-062

Det kan du glæde dig til

Denne vandretur tager dig, sammen med en international gruppe, til Spaniens tredje højeste bjergkæde, Picos de Europa, der er en region af dramatiske kalkstentoppe og frodige dale. Området, der samtidig er en af Spaniens ældste nationalparker, er også kendt som ”det grønne Spanien”, da det om sommeren er tæppedækket af vidunderlige vilde blomster.

Denne vandretur byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. Terrænet og roen gør området til et sandt vandreparadis, der desuden også er hjem for en række dyrearter, såsom gåsegribbe, kongeørne og gemser, som I måske kan spottes undervejs på turen. Der lever også bjørne, ulve og vildsvin i området, hvilket dog hører til de mere sjældne syn. Under opholdet bor I på et familiedrevet hotel placeret i hjertet af regionen, så I har let adgang til de spændende vandreruter i området.

Kort

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Arenas de Cabrales
Du mødes med resten af gruppen om eftermiddagen på hotellet i Arenes de Cabrales.

Dag 2. Arenas de Cabrales dalen
Vandring: ca. 7 timer, 16 km, højdemeter: +730 m/-730 m
I går fra byen af en sti, der leder jer op til Vanu, hvorfra I vil kunne se de berømte bjergtoppe af Picos de Europa, hvis vejret er klart. Videre på ruten vil I opleve at landskabet ændrer sig, og det vil være muligt at se tværs over Cabrales-dalen. I foråret er dalen smukt iklædt mange forskellige typer blomster.

Dag 3. Toppen af Pandescura
Vandring: ca. 6 timer, 14 km, højdemeter: +550 m/-580 m
Efter morgenmaden bliver I kørt til landsbyen Canales. På vej til toppen går I igennem et åbent terræn, hvor der vil være mulighed for at se nogle af områdets fuglearter. Frokosten spises på toppen af Pandescura, imens I kan nyde en enestående udsigt over de vestlige bjergtoppe.

Dag 4. Cares-kløften
Vandring: ca. 7 timer, 24 km, højdemeter: +550 m/-550 m
Dagens etape er angiveligt beskrevet som juvelen af Spaniens vandreruter. I 12 km er den konstruerede sti sprængt ind i klippevæggen, oprindeligt som en del af en vandkraftplan i 1940erne, men er i dag blandt landets mest populære vandreruter. Denne sti ender i Cain, som også er dagens frokoststop. Derefter vandrer I videre til Puente Poncebos, hvor en transfer venter på jer og kører jer tilbage til hotellet.

Dag 5. Fridag
Dagen er til fri afbenyttelse. Du kan f.eks. tage en tur ud til kysten eller sejle i kano. Der er frit valg, og du kan få hjælp og inspiration til organisering i hotellets reception.

Dag 6. Til toppen af Peña Main
Vandring: ca. 7 timer, 11 km, højdemeter: +1050 m/-740 m
Ruten i dag starter tæt ved landsbyen Tieve. Derfra vandre I op til toppen af Peña Main, som er et af de klassiske udsigtspunkter fra Picos, der bare må opleves, når man er på disse kanter.

Dag 7. Ugens højeste punkt, Mancondiu
Vandring: ca. 5 timer, 11 km, højdemeter: +735 m/-735 m
Med sine 2000 m er tvillingetoppene ved Mancondiu det højeste punkt, I når i denne uge. Størstedelen af dagens rute går langs et nedlagt minespor. Fra toppen kan I forvente en fænomenal udsigt, der afrunder hele ugens store oplevelser.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Sværhedsgrad 3-4

Denne tur kræver en rimelig god kondition. Undervejs på turen må man forvente at passere stejler passager. Nogle steder vil underlaget være ujævnt og stenet, hvilket kræver et godt fodfæste. Desuden skal du være opmærksom på, at især nedstigningerne kan være belastende for især knæene.

Se mere om sværhedsgrader, vandretider og højdemeter.  

Indkvartering

Under opholdet bor I som regel på det lille, familiedrevne Hotel Torrecerredo. Hotellet har en dejlig terrasse, der er koblet til caféen og restauranten, hvorfra der er panoramaudsigt over bjergtoppene.
Hotellet er placeret i landlige omgivelser, men det er muligt at gå til byen i løbet af få minutter. Hotellet er af simpel standard, men der er, hvad du skal bruge. Alle værelser har eget bad og toilet samt Wi-Fi.

Morgenmad er inkluderet alle dage. Derudover er der frokost og aftensmad alle dage, undtagen dag 5.

Hvordan kommer jeg frem?

Fly:
Du kan flyve til Bilbao eller Oviedo/asturias. Begge destinationer kræver som regel mellemlanding.
Fra Bilbao kan du tage tog med skift undervejs til San Roque del Acebal (ca. 2 timer). Derfra kan du tage taxa til hotellet.
Fra Oviedo/asturias kan du tage offentlig transport med skift undervejs (ca. 4,5 time).

Muligheder for transfer til og fra lufthavnen kan undersøges på forespørgsel.

Tog:
Du kan tage fra Hamborg til San Roque del Acebal. Bemærk at der er mange skift undervejs. Find mere information hos DSB Udland.

Kør selv:
Det er som regel muligt at parkere ved hotellet. Parkering arrangeres med hotellet ved ankomst og kan ikke bestilles hjemmefra.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Vandreferie i Picos de Europa
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 5 x frokost (alle dage undtagen dag 5)
  • 6 x aftensmad (alle dage undtagen dag 5)
  • Bagagetransport
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Arenas de Cabrales: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...