Loading...

Vandreferie i Piemonte

Oplev berømte vindistrikter

De betagende alper i nord, smukke vindistrikter og enestående søer - der er god grund til at se frem til at besøge fantastiske Piemonte. Du kan på ferie i Piemonte glæde dig til at opleve hvad der siges at være Italiens mest velsmagende region. 

Oplev kontrasternes region

Piemonte er én af de Italienske regioner, som har noget for enhver smag. Den spændende region i det nordlige Italien ligger smukt ved foden af Alperne og grænser op til Schweiz. På en ferie i Piemonte kan du opleve alt fra flade grønne marker ved Po floden, verdenskendte søer som Lago Maggiore, utallige rismarker, maleriske landsbyer og selvfølgelig mad og vin i verdensklasse! Netop denne alsidighed er med til at gøre ferie i Piemente til en spændende vandredestination, da du ikke kan undgå at blive bombaderet med nye oplevelser og indtryk. 

Med sine behagelige temperaturer, er ferie i Piemonte en skøn vandredestination og en sand perle. Udforsk eksempelvis Albas smukke gamle bymidte, oplev hasselnøddelunde som er helt unikke for Piemonte eller smag på de verdenskendte vine Barolo, Brachetto og Barbaresco - regionen byder på spændende oplevelser i lange baner! 

3 gode grunde til at tage på vandreferie i Piemonte

 • Du vil opleve en af de mest alsidige regioner i Italien 
 • Du vil på dine vandreture opleve spændende middelalderbyer og få et indblik i hvordan vine, oste og den kendte hasselnøddesort Ferrero produceres
 • Der er rig mulighed for selvforkælelser efter dagens vandreture - de lokale delikatesser vi bestemt ikke skuffe
  Læs mere
  View as Grid List

  1 Item

  per side
  Italien - Vandreferie på egen hånd

  Tag på en smuk vandretur gennem middelalderbyer, langs vinmarker og over bakketoppe til du når den azurblå og solfyldte Riviera. Glæd dig til at opleve to af Italiens skønne regioner. 

  • Individuel afrejsedag
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
   Kør selv
  Fra 5.598,- DKK

  5 ting du kan opleve på vores vandreferie i Piemonte

  Alba

  Denne smukke middelalderby er kendt som byen med de 100 tårne. Alba er derudover UNESCO fredet, og det er her du kan opleve den berømte trøffelfestival hvert år i Oktober, da Alba er særlig kendt for sine hvide trøfler. Byen er fyldt med små charmerende gader og smukke "piazzaer", hvor du kan nyde udsigten fra én af de mange hyggelige caféer. Glæd dig derudover til at besøge det store lørdagsmarked i byen, hvor du har mulighed for at købe det bedste regionen har at byde på.

  Barolo

  Denne lille, men verdenskendte vinlandsby vil slå benene væk under hvem som helst! For at nå frem til landsbyen, vandrer du langs smukke vinmarker og vinranker - et syn du sent vil glemme. Derudover er byens smukke gamle fort uden tvivl et besøg værd, hvor der er mulighed for at smage et glas af den fantastiske lokale vin. Derudover er byen også fyldt med hyggelige vinbarer, resrauranter og kaffebarer. 

  Ferrero-fabrikken

  Du har måske ikke hørt om Ferrero-fabrikken i Piemonte, men du har helt sikkert hørt om Nutella. Den verdensberømte Ferrero-fabrik har siden 1964 produceret en "supercrema", som siden da er gået under navnet Nutella - og det er netop regionens hasselnødder der giver denne helt karakteristiske smag, som man i dag kender som Nutella. Idéen opstod efter at man efter 2. verdenskrig havde svært ved at skaffe chokolade, hvorfor man eksperimenterede med hasselnødder.

  Bossolasco

  Denne charmerende landsby er placeret i den nordlige del af Langhe distriktet. Byen er specielt kendt for sine tusindsvis af roser, som smukt pynter i byens gamle bydel og vokser vildt overalt. For at nå frem til den smukke landsby, vandrer du langs vandreruten Alta Langa, som i sig selv er en spændende oplevelse. Byen, med sine knap 700 indbyggere, er fyldt med special-butikker, restauranter og barer - og specielt én bager er kendt for sine kager og chokolader.

  Sentiero Liguria 

  Du vil på vores vandretur også opleve Piemontes nabo-region, nemlig Ligurien. Den lille, men smukke region byder på vandring ad den fantastiske langdistancerute Sentiero Liguria. Ruten byder på enestående panoramaudsigter over kysten, små øer og flotte bjerge - der er derfor rigeligt at kigge på, på denne skønne strækning. Du vil derudover også komme igennem smukke gamle middelalderbyer, hvor man får et indtryk af, at tiden har stået stille. 

  Vidste du, at...

  • Piemontes hovedstad, Torino, fungerede som Italiens hovedstad fra 1861-1865?
  • Piemonte er hjem til over 40 Michelin restauranter?
  • Regionen er kendt for sin silke og uld produktion, som siden det 18. århundrede har foregået i den lille by Biella?
  • Der er 56 forskellige nationalparker i Piemonte?
  • Udover vin, er Piemonte også kendt for deres produktion af mælk?

  Alternativer til ferie i Piemonte

  Hvis en vandreferie i Piemonte ikke er den rette destination for dig, tilbyder vi mange andre fantastiske vandreture til de øvrige italienske regioner. Her kan du f.eks opleve en af Italiens smukkeste kystlinjer, nemlig Amalfikysten. Du har også mulighed for at se de fem små maleriske byer som ligger som perler på en snor ved den Liguriske kyst i Cinque Terre. Eller hvis du interesserer dig for den italienske kultur og historie, kan du prøve pilgrimsvandring ad Via Francigena fra Lucca til Siena. Du kan blandt andet også opleve Italiens grønne hjerte på en vandreferie til Umbrien eller opleve områder fyldt med dale, vinmarker, lokale bjergbyer på vandreferie til Dolomitterne

  Hvis du derudover ønsker at tage på vandreferie i andre lande end Italien, tilbyder vi også vandreferier til et utal af andre skønne destinationer. Hvis du er til blændende naturoplevelser, klar bjergluft og idylliske byer - så vil en vandreferie til Frankrig være ideel for dig. Du kan også opleve den uberørte natur og charmerende byer på en vandreferie til Spanien

  Vi tilbyder andre former for aktiv ferie i Italien som fx cykelferier, hvor du har mulighed for at cykle rundt i den smukke italienske natur. Du kan også kombinere cyklingen med et flydende hjem under hele rejsen på en af vores cykelkrydstogter i Italien.