Vandreferie i Vietnam

Stammekultur, rismarker og frodige bjerge

Vov dig ud i Vietnams vidunderlige verden, hvor vandreeventyr i verdensklasse venter. Vraltende ad vandrestierne vinker vidtstrakte vues til dig og vidner om Vietnams vældige virvar af vildmarker.

Rejs med på en vandreoplevelse for livet

Solens skær skinner over hele området, når den rammer vandspejlet på de mange imponerende terrasser fyldt med rismarker, som pryder dalene i det nordlige Vietnam. Her har mange lokale stammer gennem generationer slidsomt dyrket ris og andre afgrøder som te. Vandreturene i dette gudeskønne landskab er ganske unikke.

Når du tager på vandreferie i Vietnam med Ruby Rejser, kommer du helt tæt på livet og dagligdagen hos de bjergstammer, der har viet deres liv til at dyrke jorden på de grøn- og terrasseklædte bjergskråninger. Undervejs bor vi hos de lokale på homestays, hvor faciliteterne nok er enkle, men stemningen og oplevelsen til gengæld scorer mange stjerner.

En vandreferie i Vietnam er ganske enkelt et eventyr, hvis lige du ikke finder i Europa. Når du bevæger dig rundt på vandreruterne mellem landsbyerne, vil du uvægerligt møde vietnamesere, der er klædt i deres stammes karakteristiske klæder.

Tag med til Vietnams S-formede land og oplev en vandreferie ud over det sædvanlige.

5 gode grunde til at tage på vandretur i Vietnam

  • Du får en markant anderledes oplevelse, end når du tager på vandreferie rundt omkring i Europa.
  • Du kommer på vandretur i nogle af de smukkeste landskaber, som Asien har at byde på.
  • Du kan forlænge ferien med flere skønne oplevelser, som f.eks. et minikrydstogt på Ha Long-bugtens smaragdgrønne vande.
  • Du oplever de lokales madlavning, der byder på lækre kulinariske oplevelser.
  • Langs Vietnams vandreruter møder du små lokale stammesamfund, som lever på deres helt egen vis.
Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

5 sjove fakta om Vietnam

  1. 16 % af verdens dyrearter lever i Vietnam. Det gør landets biodiversitet til en af de største i verden.
  2. Vietnam er verdens største eksportør af cashewnødder og sort peber.
  3. Der findes 54 forskellige etniske grupper i Vietnam, hvor af mange lever i Nordvietnams bjerge. Her kan du på vandrestier og i landsbyer f.eks. møde stammer som Hmong, Zao, Tay og mange andre.
  4. Ifølge vietnamesiske legender nedstammer det vietnamesiske folk fra drager.
  5. Der er nogle opgørelser som viser, at der findes op mod 45 millioner motorcykler/scootere i Vietnam. Det svarer til, at næsten halvdelen af befolkningen ejer et tohjulet køretøj med motor. Særligt i de store byer som Hanoi og Ho Chi Minh City er antallet af tohjulede trafikanter overvældende.   
Frodig dal i Vietnam Lokal vandrer i Vietnam Terrassemarker i Vietnam

Spørgsmål

Hvis du savner svar på nogle spørgsmål til vores vandreferier i Vietnam, kan du ringe til os på 86 15 35 99, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Det gælder også, hvis du har særlige behov til din ferie, så undersøger vi, om vi kan imødekomme disse ønsker.

Vietnam byder på mange andre spændende muligheder, og hos Ruby Rejser tilbyder vi flere forskellige kulturrejser i landet, hvor du kan opleve det vidtstrakte land fra nord til syd.

Hvis det er vandreventyr uden for Europa, der kalder på dig, kan du også kigge nærmere på vores vandreferier i f.eks. Canada, Marokko eller Kap Verde. Er du ikke til lange rejser, kan du også kigge nærmere på vores store udvalg af vandreferier i Europa.