Vandreferie med dansk rejseleder

Gruppevandreferie

Tag med på gruppevandreferie og få fantastiske oplevelser med andre vandreentusiaster

Fantastiske vandreoplevelser med sociale aktiviteter

Gruppevandreture er en fantastisk ferieform, hvor du i selskab med ligesindede – i et roligt tempo, oplever naturen og kulturen helt tæt på. Der vil undervejs og om aftenen når dagens bedrifter er veloverstået, være rig mulighed for at snakke om dagens spændende og smukke omgivelser, som I har vandret igennem. På en gruppevandreferie vil du være en del af en socialgruppe, hvor der er plads til at stifte nye bekendskaber. 

View as Grid List

Items 1-10 of 36

Side
per side
 • Gruppevandretur i Ba Be Nationalpark, Ha Giang og Hoang Su Phi med dansk vandreleder

  Oplev Nordvietnams store bjergskråninger med de ikoniske terrassemarker samt den betagende Ba Be Nationalpark, som meget få turister besøger.

  6 afrejser
  12 nætter
  Fra 17.998,- DKK
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i de spanske Pyrenæer

  Udforsk betagende bjerge og dybe kløfter i Spaniens ældste nationalpark Ordesa og Monte Perdido. Tag med på denne pionertur og oplev landskaber, der ganske enkelt ikke kan beskrives med ord. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København
 • Østrig - gruppevandreferie med dansk vandreleder

  Vandreferie i Tyrol er en af vores mest populære vandredestinationer og en ægte Ruby-klassiker. Vi sendte vores første gruppe til Obergurgl i 1995 og har siden da haft glade vandregæster med på rejsen hvert år. Vi har naturligvis ændret lidt på ruterne gennem årene. Hotellet vi bor på er dog stadig det samme som, da vi startede i 1995.

  Ønsker du at prøve en herlig vandreferie med ophold på lukseriøst hotel, så er det nu du skal booke plads.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.898,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Indien – Gruppevandretur i Markha-dalen

  Tag med på eventyr mellem majestætiske bjergtoppe og dybe dale i den isolerede og mytiske Ladakh-provins i det nordlige Indien. En vandring gennem Markha-dalen er som at rejse tilbage i tiden.

  3 afrejser
  13 nætter
  Fra 19.998,- DKK
  Fly fra København
 • Schweiz - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

  PIONERTUR

  Tag med på vandreeventyr i et af de mest eksklusive områder i de Schweiziske Alper. Udgangspunktet for turen er byen St. Moritz, og herfra går turene til højdepunkter som Piz Nair og Berninapasset.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.498,- DKK
  Fly fra København
 • Vandring og legendariske togrejser gennem dramatiske landskaber

  Vores dygtige turleder Poul Kattler har sammensat og leder denne fantastiske rundrejse til Rocky Mountains, Stillehavskysten og Crater Lake i Canada og Oregon.

  1 afrejse
  0 nætter
  Fra 33.748,- DKK
 • Norge - Gruppevandretur med dansk vandreleder

  Tæt ved Stavanger, og kun en halv dags sejlads fra Danmark, ligger den 42 km lange Lysefjord omkranset af 600 meter lodrette fjeldsider. Her findes nogle af Norges bedste vandreture, deriblandt turen til Prædikestolen. 

  1 afrejse
  2 nætter
  Fra 3.298,- DKK
  Bus
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Spanien

  Vores turleder og forfatter Jytte Flamsholt Christensen, der har skrevet politikens rejsebog "Turen går til Mallorca" byder velkommen til en skøn vandreuge på Mallorca. Udgangspunktet for turen er Soller og et af Mallorcas ældste hoteller fra 1880.

  1 afrejse
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Kroatien

  I efterårferien 2018 glæder vi os til at byde jer velkommen til en helt ny og uafprøvet pioner-gruppevandretur i Kroatien. Udgangspunktet for vandreugen er den lille by Trilj ved Cetina-floden. Vi har i samarbejde med vores lokalkendte guider sammensat et spændende program som bringer jer vidt omkring i en fantastisk natur.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Gruppevandreferie med dansk vandreleder i Spanien

  PIONERTUR - Garanteret afrejse

  Denne gruppevandretur er intet mindre end en dansk rejsenyhed. Som det eneste danske rejsebureau tilbyder vi en unik gruppevandretur på El Hierro med kyndig dansk vandreleder. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København