Vandreferie på Korsika

Oplev skøhedens ø

Smukke dale, idylliske søer og imponerende bjerge. Korsika danner rammem for en perfekt vandreferie. Oplev Skønhedens Ø i alt dens pragt, og nyd det skønne middelhavsklima og den lækre gastronomi.

Ét af Europas bedste vandreområder

Korsika er blevet døbt Skønhedens Ø - og det er med god grund. Placeret i det dejlige Middelhav med milde og behagelige temperaturer året rundt er den franske ø en sand perle.

På en vandreferie til Korsika kan du opleve talrige fantastiske vandreområder og bl.a. prøve kræfter med én af Europas flotteste og sværeste vandreruter, GR20, som krydser den smukke ø fra nordvest til sydøst. Her når bjergene langs den vilde granit bjergkæde op på over 2.700 meter. Søger du knap så krævende udfordringer, byder øen også på vandreture igennem maleriske landsbyer, forbi olivenlunde og langs smukke kyststrækninger.

Med sit smukke og alsidige landskab har Korsika noget for enhver smag - fælles for alle vandreferier er dog, at du vil opleve fantastisk natur og storslåede udsigter, du sent vil glemme.

4 gode grunde til at tage på vandreferie på Korsika  

 • Du vil opleve milde temperaturer året rundt grundet Korsikas skønne placering i Middelhavet. 
 • Øens afvekslende natur gør, at der på Korsika er vandreruter for enhver smag - og uanset hvilket niveau du er på. 
 • Du oplever den legendariske vandrerute GR-20, en af de hårdeste vandreruter i Europa.
 • To tredjedele af Korsika består af beskyttet naturpark, som er med til at gøre øen til et sandt vandre-mekka.
Læs mere
per side

3 Items

Korsika | Vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3-4

Smukke bjergtoppe, turkisblåt hav, varieret terræn og vidunderlig korsikansk mad og vin i en fænomenal forening med det skønne middelhavsklima gør Korsika til en perfekt vandredestination.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Frankrig | Gruppevandreferie med dansk rejseleder | Sværhedsgrad 2

At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Korsika | Vandreferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Oplev det øde landskab blandet med hyggelige byer og skønheden ved Korsika.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

3 smukke destinationer du kan opleve på din vandreferie på Korsika 

Cap Corse

Denne smukke halvø ligger i det nordlige Korsika, omgivet af smukt turkisblåt hav. Halvøen, som blot er 40 km. lang, er et vandre-paradis uden lige. Her kan du både vandre ad små vandrestier gennem smukt landskab, i frodige bjerge og langs klippefyldte kyststrækninger. Derudover er den lille og livlige havneby Macinaggio uden tvivl et besøg værd.

Ile Rousse

Ile Rousse er med god grund en populær feriedestination på Korsika. På trods af her er mange mennesker i højsæsonen, er de livlige torve, smalle brostensbelagte gader og charmerende caféer med til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Gå på opdagelse i én af de mange specialbutikker, eller besøg det overdækkede marked, Marché couvert, og sæt tænderne i lækre delikatesser. Fra havnepromenaden kan du nyde udsigten over de rødbrune klippeøer, som har lagt navn til den populære ferieby.

Monte Tolu

Det er noget helt specielt, som venter dig på vandreturen op ad Mount Tolu. Det 1.331 meter høje bjerg byder på panoramaudsigt ud over det smukke Balagne-område og ned langs kysten. Det er uden tvivl én af øens mest fantastiske udsigter, som du ikke må snyde dig selv for. 

Fabelagtig udsigt over Bastia Vandretur og smuk natur på Cap Corse Fantastisk udsigt over smuk dal og historisk bygning

 

5 sjove fakta om Korsika

 1. Grundet øens placering er det korsikanske køkken en spændende blanding af det franske og det italienske køkken - begge kendt for fantasktisk madlavning!
 2. Øen er fødested for den franske kejser Napoleon 1., som under sit styre erobrede og regerede det meste af det vestlige og centrale Europa.
 3. På Korsika er det officielle sprog fransk, men mange indfødte taler dog korsikansk. Dette er mere eller mindre en blanding af italiensk og fransk, som stammer fra latin. Sproget har været et symbol på korsikansk nationalisme.
 4. Den smukke ø har mere end 200 fantastiske strande - så mon ikke, at der er noget for enhver smag.
 5. Det siges, at Coca-Colas forfader blev opfundet på Skønhedens Ø. Den korsikanske laborant Angelo Mariani opfandt nemlig "Coca Vinen" i 1863. Den daværende populære drik er, hvad der senere hen gav inspiration til nutidens verdensberømte sodavand Coca-Cola.