Loading...

Vandreferie på La Palma

Den smukke og grønne ø

Fantastiske landskaber, unikke strande, storslåede nationalparker og imponerende vulkankratre. La Palmas kaldenavn, "La Isla Bonita", som betyder "Den smukke ø", kommer uden tvivl til sin ret. 

Få unikke oplevelser på La Palma

La palma er kendt som den smukkeste og mest frodige ø af alle de kanariske øer, og dette er med god grund. Øens betagende naturscenerier er nemlig grunden til, at La Palma har fået kaldenavnene "La Isla Bonita" og "La Isla Verde" - Den smukke ø og den grønne ø.

La palma har i mange år været én af de kanariske øer, som har været mindre velkendt, og folk har istedet besøgt de større øer som Gran Canaria, Tenerife eller Lanzarote. Det kan derfor for nogle være svært at placere øen, for hvor ligger La Palma egentligt? Den smukke ø er den nordvestligste af de kanariske øer, og med sine blot 85.000 indbyggere, er øen et sandt vandreparadis. Du finder på øen mange velorganiserede vandreruter, som alle er afmærkede og nemme at gå ad. Specielt i nationalparkerne vil du opleve øens storslåede natur, hvor alt fra smukke vandfald til frodige bjerge vil komme til syne. Da La Palma er skabt af vulkaner ligesom de andre kanariske øer, vil du i nationalparken Caldera de Taburiente kunne opleve øens største kraterformede bjergbue, som har en diameter på 10 km. og er 800 meter dybt.

3 gode grunde til at tage på vandreferie på La Palma

 1. Med gennemsnitstemperaturer på 20-28 grader året rundt, byder La Palma på perfekte vejrforhold til en vandreferie.
 2. Du vil opleve meget varierende natur, som er helt unik for La Palma.
 3. Der er massevis af velfungerende vandrestier og vandreruter, som er med til at danne rammerne for en fantastisk vandreferie.

Læs mere
View as Grid List

2 Items

per side
Vandreferie på egen hånd i Spanien

Den kanariske ø La Palma går også under navnet La Isla Bonita, som betyder den smukke ø. Landskabet er utroligt fascinerende og indbyder til skønne vandreoplevelser.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.298,- DKK
Spanien - gruppevandreferie med dansk vandreleder

Velkommen på vores tur til den smukke ø, La Palma, der byder på mageløs natur og et væld af vandreruter i topklasse. Mange regner øen for at være den mest naturskønne af De Kanariske Øer.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørg

5 spændende steder på vores vandreferier på La Palma

Santa Cruz de La Palma

En rejse til La Palma er ikke fuldendt uden at du har besøgt historiske Santa Cruz de La Palma. Byen er øens hovedstad og 2. største by med blot 15.000 indbyggere. Byen emmer af historisk arv, og blev grundlagt i 1493 af Alonso Fernández de Lugo. Grundet La Palmas placering i Atlanterhavet, var byen dengang en yderst vigtig havn på ruten mellem Europa og kolonierne i Amerika. I dag er byen fyldt med brostensbelagte gader og arkitektur i kolonial stil. Besøg byens historiske museum eller bestil en Cuba Libre på en af de hyggelige caféer.

Caldera de Taburiente Nationalpark

Denne smukke nationalpark ligger i hjertet af La Palma, og byder på rigtig mange fantastiske oplevelser - specielt på en vandreferie. Her vil du opleve massevis af gode vandrestier, alt imens du kan nyde den storslåede natur omkring dig. Du vandrer i en massiv kraterformet bjergbue, som menes engang at have været et enormt krater - dette er ikke noget, som du får lov til at opleve hver dag! Den 800 meter dybe Caldera er derudover hjem til mange forskellige dyre -og platearter, som kun findes på La Palma. 

Roque de los Muchachos

Roque de los Muchachos er La Palmas højeste punkt, og er placeret på kanten af den flotte nationalpark, Caldera de Taburiente. Her vil du opleve spektakulære udsigter af det barske landskab i hele 2400 meters højde. Det er også ved Roque de los Muchachos at du finder det astronomiske observatorie, Observatorio del Roque de los Muchachos, som er et af de bedste steder i verden at kigge på stjerner.

Los Llanos de Aridane

Beliggende på den vestlige del af øen, har du i Los Llanos adgang til to af øens rigtig gode strande, Puerto Naos og Charco Verde. Det er derudover også mulighed at besøge nationalparken Caldera de Taburiente fra byen, da en af nationalparkens indgange ligger tæt på byen. Byen kaldes ofte for La Palmas anden hovedstad, da byen med sine ca. 20.000 indbyggere, er større end Santa Cruz de La Palma. Gå ikke glip af byens sprudlende marked i Market Hall, hvor der sælges alt fra frisk frugt til friskfangede fisk. 

Los Tilos

Los Tilos er ikke som hvilken som helst skov - den specielle duft af laurbær er nemlig helt karakteristisk for den smukke nationalpark og det er en af de få laurbærskove som findes i verden. Med sin helt unikke sammensætning af planter, blev skoven i 2002 UNESCO fredet og erklæret biosfærereservat. Denne fredning gælder i dag for hele La Palma. Glæd dig til at opleve stilhed og biodiversitet på et helt andet plan. 

Smukke vandreomgivelser på La Palma Betagende bjergudsigt på La Palma Vulkansk landskab på La Palma

Vidste du, at...

 1. Der på La Palma er over 1000 km. vandrestier?
 2. Hvis man ser La Palma fra luften, ligner den smukke ø én stor vulkan pga. det kæmpe store krater i nationalparken Caldera de Taburiente?
 3. La Palma faktisk er verdens højeste ø, hvis man måler højden af øen sammenlignet med øens areal?
 4. Et af verdens vigtigste astronomiske observatorier er placeret på La Palmas højeste punkt, Roque de los Muchachos? Det er derfor et af de bedste steder i verden at se på stjerner. 
 5. Der på La Palma fremstilles nogle af Europas fineste cigarer?
 6. La Palma er kendt for sin saltproduktion og producerer det der kaldes Teneguía Havsalt?

Alternativer

Hvis vandring på La Palma ikke er den rette destination for dig, tilbyder vi mange andre fantastiske vandreture på de øvrige kanariske øer. Hvis du derudover ønsker at tage på vandreferie i andre lande end Spanien, tilbyder vi også vandreferier til et utal af andre skønne destinationer.