INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Vandring på farverige Kap Verde

Vandreferie med international gruppe på Kap Verde

Tag med på et farverigt og spændende eventyr til det bedste, som Kap Verde har at byde på. Her vil du opleve den imponerende natur til fods og møde den hjertevarme lokalbefolkning.

In stock
Travel Code
VAI-055

Det kan du glæde dig til

Tag med på denne spændende gruppevandreferie og oplev det farverige Kap Verde. Kap Verde ligger i Atlanterhavet ud for Senegal på Afrikas vestkyst, og her venter dig en masse spændende oplevelser. Det lille selvstændige land emmer af farver og liv, og du kan se frem til at møde en venlig, afslappende og imødekommende befolkning, som er klar til at vise dig, hvad Kap Verde har at byde på.

På denne rejse vil en engelsktalende guide tage dig og resten af vandregruppen med til noget af det bedste, som øgruppen har at byde på. I starter på øen Santiago og tager videre til São Vicente og Santo Antão. Til fods oplever I de frugtbare dale, imponerende bjergkæder og smukke lange kyststrækninger. Glæd dig til at blive blæst bagover af den skønne og spændende natur og kultur.

Kort

* Vi gør opmærksom på at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Praia, Santiago
Alt afhængig af hvornår gruppen ankommer til Kap Verde, vil der være et infomøde med guiden om eftermiddagen eller den efterfølgende morgen.
Indkvartering på f.eks Hotel Oasis Atlantico Praiamar eller lignende. 

Dag 2. Cidade Velha og fly til São Vicente
Vandring: 2 timer, højdemeter: -120 m
Dagens vandring starter gennem den frugtbare dal, hvor I besøger Cidade Velha, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her startede alt for Kap Verdianerne. Om eftermiddagen går turen med fly til Mindelo, São Vicente. Efter check-in på hotellet er der en velkomstmiddag med live musik i Mindelo.
Indkvartering på f.eks Hotel Porto Grande eller lignende. 

Dag 3. Færge til Santo Antão og vandring til Caibros
Vandretid: 4-5 timer, højdemeter: +100 m/-1.100 m
I dag kører I til havnen og nyder den skønne færgeoverfart til São Vicentes naboø, Santo Antão (cirka 45-60 minutters færgeoverfart). Dagens vandrtur begynder på jævnt terræn, men fortsætter med en stejl nedstigning på stenet terræn i omkring 3 timer.
Indkvartering på f.eks Pension Zeca eller lignende.

Dag 4. Vandring gennem Riberira Grande-dalen
Vandring: 5 timer, højdemeter: +650 m/-900 m
Efter morgenmaden går I langs den frugtbare dal Ribeira Grande. I ankommer til toppen af et pass, hvorfra dalen kan ses på den ene side og Atlanterhavet på den anden. Derefter stiger I ned i en time og stopper for en drink på en familiedrevet cafe. Alt efter sæsonen bliver floden enten en voldsom flod eller en afslappet strøm. Du vil opleve det lokale liv ved floden, inden du ankommer til Chã d'Igreja, der er en charmerende landsby beliggende på en malerisk kløft lige foran Atlanterhavet.
Indkvartering på f.eks Pension Casa Mite eller lignende. 

Dag 5. Langs kysten til Ponta do Sol
Vandring: 5-6 timer, højdemeter: +700 m/-700 m
Efter morgenmaden starter dagens vandretur, som er en af de mest populære vandreruter på Santo Antão. Det vil du hurtigt finde ud af hvorfor, da det er helt fantastisk at have havet på den ene side og bjergene på den anden, mens I går gennem små landsbyer.
Indkvartering på f.eks Hotel Tiduca eller lignende.

Dag 6. Den grønne dal, Paúl
Vandring: 4-5 timer, højdemeter: +700 m/-300 m
Efter morgenmaden har I en transfer til Paúl-dalen, der er Kap Verdes mest grønne dal. Paúl-dalen er omgivet af stejle klipper og af en bugt med kokospalmer. I går efter gamle muldyrspor langs den fantastiske, tropiske vegetation bestående af sukkerrør, mango og dragetræer, og I besøger også et grogue (rom) destilleri. Gåturen fører hen til landsbyen Sinagoga, hvor I besøger det oprindelige sted for synagogen bygget af en lille jødisk bosættelse, der ankom til øen i midten af 1800-tallet. Om eftermiddagen kører I tilbage til Ponta do Sol og nyder en middag på en hyggelig restaurant.
Indkvartering på f.eks Hotel Tiduca eller lignende. 

Dag 7. Fra Cha de Morte til Alto Mira
Vandring: 3-4 timer, højdemeter: +550 m/-400 m
Efter dagens morgenmad transporteres I til Cha de Morte (cirka 2 timers kørsel). Herfra begynder vandreturen op til Alto Mira. Her udforskes den mindre kendte nordvestlige del af Santo Antão, der er fjern og relativt uberørt af turister. Stien er meget stejl, når I stiger op i den sidste times gåtur.
Indkvartering på f.eks Casa Amadeu eller lignende. 

Dag 8. Færge tilbage til Mindelo, byvandring og guitar-workshop
Dagen starter med en køretur til havnen, og herfra tager I færgen til Mindelo på øen São Vicente. Senere nyder I en byvandring gennem landets hemmelige, kulturelle hovedstad. Hvis du ikke har oplevet Mindelense-musik, har du slet ikke været i Mindelo! I besøger en lokal producent, hvilket er den absolut bedste måde at lytte til disse fine kunstnere på. Efter at have lært, hvordan guitarer fremstilles, vil I nyde en improviseret musikalsk forestilling fra mestrene.
Indkvartering på f.eks Hotel Porto Grande eller lignende. 

Dag 9. São Vicente ø-tur
Vandring: 2 timer
I dag udforskes øen i bus efter flere dages vandring. Blandt andet kører I til oasen i Calhau, går på Sahara-klitterne i Praia Grande og besøger landsbyerne Baia das Gatas og Salamansa. Derefter kører I op til øens højeste punkt, Monte Verde, hvor I får en fantastisk udsigt over øerne Santo Antão, São Nicolau og Santa Luzia. Resten af eftermiddagen har I fri til at udforske byen, slappe af på stranden i Laginha eller slappe af ved poolen. Om aftenen nyder I en farvelmiddag.
Indkvartering på f.eks Hotel Porto Grande eller lignende.

Dag 10. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Sværhedsgrad 4

Bemærk at varmen og fugtigheden nogle dele af året (juli-oktober) kan gøre turen mere udfordrende. Turen egner sig til dig, der er vant til at vandre og er i god kondition. Nogle af de områder, I besøger undervejs, er fjerntliggende og derfor skal man være parat på at komme ud på nye eventyr.
Det anbefales, at du bruger vandrestave, da I går på i et ujævnt og stenet terræn, hvor der kan være glatte passager samt stejle strækninger på både opstigning og nedstigning.

Indkvartering

Du tilbringer seks nætter på hoteller og tre nætter på familiedrevne pensionater. Pensionaterne er simple, men der er, hvad du skal bruge for en overnatning. Her deler du bad og toilet med andre.
På hotellerne er der WIFI, men ikke på pensionaterne. 
Der er morgenmad inkluderet alle dage, og herudover er der 6 gange frokost/madpakke og 6 gange aftensmad inkluderet.

Transport

Det er muligt at flyve fra København med en mellemlanding til Praia på Santiago. På hjemrejsen kan det være en fordel at tage en overnatning i Lissabon, for at få det til at passe med flytiderne, da der ikke er mange afgange fra São Vicente. Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 19.498,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 17.598,- DKK
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 9 x overnatning inkl. morgenmad
  • 6 x frokost 
  • 6 x aftensmad
  • Transfers nævnt i dagsprogrammet (undtagen til/fra lufthavn)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Praia (på Santiago) eller Mindelo (på São Vicente): pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejser’s medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...