INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Vandring i vinregionen Douro

Vandreferie med international gruppe i Portugal

Oplev Portos livlige stemning og hyggelige landsbyers rolige idyl. Douro-regionen byder også på overdådige landskaber og charmerende vingårde, der naturligvis inviterer til smagsprøver.

In stock
Travel Code
VAI-058

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til at opleve fantastiske Portugal! På denne tur vil du opleve alt fra store summende byer som Porto til små hyggelige landsbyer midt i Douro-vinregionen, som faktisk er på UNESCOs verdensarvsliste. Sammen med den internationale vandregruppe, vil du på daglig basis begive dig ud i naturen med en engelsktalende guide i front. Her bliver I undervejs mødt af fantastiske udsigter, naturoplevelser, vingårde og vinsmagninger.

For at komme helt ind til benet på regionen vil I besøge Douro-museet, hvor I får en masse information om Douroområdets historie, kultur og identitet. I vil også besøge Alvao Natural Park, der er en oase for områdets truede fuglearter.

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Mesao Frio
Efter individuel ankomst mødes gruppen på starthotellet.

Dag 2. Corgo-floden og Baroque Casa de Mateus
Vandring: ca. 10 km, højdemeter: +60 m
Dagen vil starte med en transfer (ca. 40 min.) fra hotellet til Povoação, hvor I vil køre gennem utrolig smuk natur i Douro-dalen. I ankommer til Corgo, som ligger i hjertet af Douro-vinregionen. Her vil I vandre på stier langs vingårde med unikke udsigter udover Corgo-floden. Om eftermiddagen kører I videre imod Vila Real (ca. 20 min.) for at besøge paladset, Casa de Mateus. I sine smukke, frodige og grønne omgivelser er dette et perfekt eksempel på Portugals barokke arkitektur. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Dag 3. Gåtur og vinsmagning ved Quinta do Tedo
Vandring: ca. 4 km, højdemeter: +90 m
I starter dagen med en kort transfer (ca. 30 min.) til Quinta de Tedo, der er en smuk vingård, som blev opført i det 18. århundrede i hjertet af Douro-regionen. Efter ankomsten vil I tage på en guidet tur af selve området. Derefter vandrer I langs en sti, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt udover Douro og Tedo floderne og andre vingårde i området. Efter en inkluderet vinsmagning vil I rejse mod byen Regua, hvor I vil besøge Douro-museet og høre en masse om vinregionens historie, kultur og identitet.

Dag 4. Cabrum Valley og transfer til Mondim de Basto
Vandring: ca. 7 km, højdemeter: +360 m
Efter morgenmaden bliver I kørt af en transfer til Ovadas (ca. 1 time). Her vil I vandre i Cabrum-dalen, som er en region i Montemuro-bjergene. I vil opleve smukke og frodige omgivelser og små hyggelige landsbyer. Om eftermiddagen vil I drage mod Mondim de Basto (ca. 2 timer), hvor I på vejen vil krydse Alvao Natural Park – et beskyttet område, som er hjemsted for truede fuglearter. Her vil I besøge en af parkens små landsbyer og opleve livet i dette paradis helt tæt på.

Dag 5. Gåtur og vinsmagning i Mondom de Basto og Quinta das Escomoeiras
Vandring: ca. 6 km, højdemeter: +280 m
Efter en god nats søvn begiver I jer ud på en vandretur i Mondim de Basto langs Cabril floden. Vandreturen slutter ved broen Vilar Viando, som stadig bliver brugt af pilgrimme, der går af Caminoen til Santiago de Compostela. Derefter vil I tage til vinsmagning ved Quinta das Escomoeira. På vejen tilbage til hotellet vil I aflægge et visit ved kapellet Senhora da Graca.

Dag 6. Levada do Piscaredo akvædukten til Mondim de Basto centrum
Vandring: ca. 8 km, højdemeter: +220 m
Dagen vil starte med en transfer til Levada do Piscaredo (ca. 10 min.). Denne vandvej fra det 13. århundrede markerer starten på dagens korte vandretur, hvor I vil følge vandvejen ind til centrum af Mondim de Basto. Herefter er I fri til at gå på opdagelse på egen hånd, og opleve alt hvad landsbyen har at byde på.

Dag 7. Transfer til Porto – valgfri bådtur og overnatning
Dagen starter med en transfer til Porto. I vil tage på et guidet besøg i den kulturrige bys centrum og vinkældere, hvor der er planlagt en vinsmagning. Derefter er der fritid i Portos centrum, hvor du for eksempel kan tage på sightseeing i byen eller bådtur langs Douro floden.

Dag 8. Hjemrejse
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 1

Denne tur kræver almindelig god kondition. Dagsetaper på mellem ca. 2-5 timer. Terræn og underlag varierer mellem asfalterede stier og grusveje. Strækningerne er lette, dog må man forvente korte op- og nedstigninger.

Indkvartering

Under opholdet bor I 3 nætter på et 5-stjernet hotel, som regel Douro Scala Hotel. Hotellet har pool samt en fantastisk udsigt over Dourodalen og markerne. Derefter bor I 3 nætter på et 4-stjernet hotel i Mondim, som regel Mondim Agua Hotel, der er et moderne hotel med en pool. Sidste nat overnatter I på et 4-stjernet hotel i Porto. Som regel på Vila Gale eller Hotel Cristal.

Opholdet inkluderer morgenmad alle dage. Derudover er der 2 x aftensmad.

Transport

Fly:
Du kan flyve til Porto. Derfra kan man tage tog til Rede og videre med taxa til Mesao Frio. Muligheder for transfer til og fra lufthavnen, kan undersøges på forespørgsel.
På ankomstdagen kører transferen som regel fra Porto mellem kl. 16 og 17.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Enkeltværelse

Fra 17.998,- DKK

2 personer. Dobbeltværelse

Fra 14.598,- DKK
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • 3 x vinsmagning (dag 3, 5 og 7)
  • Transfers nævnt i dagsprogrammet
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Mesao Frio eller Porto: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...