Bestil

Vandring på Færøerne

8 dages vandring hvor du kører i lejet bil mellem vandreruterne

Kom med på en vandreferie i de helt rigtige omgivelser! Vandring på Færøerne er noget helt specielt, da du der omgivet af enestående natur, hvor end du går. 

In stock
Travel Code
VAI-063
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkDe ultimative natur- og friluftsoplevelser
blue encircled checkUdforsk uberørte naturområder, og smag på færøske delikatesser
blue encircled checkOplev havnebyen Tórhavn, og besøg verdens ældste parlament
calendar iconIndividuel afrejsedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra København, Aalborg eller Billund
clock icon7 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Færøerne er det ideelle rejsemål for dig med hang til natur og friluftsoplevelser. Det er et usædvanligt sted at rejse, da afstanden til den enestående, foranderlige, imponerende, på en gang vilde og rolige natur er meget lille lige meget hvor på Færøerne, du befinder dig. Det mere udfordrende terræn nås kun til fods, og en oplagt måde at udforske øerne på er derfor at vandre omkring på dem. Der er vandrestier på alle øerne. Nogle er markerede med "varder", der fungerer som vejvisere for vandrende mellem bygderne.

Færøerne er lig med fantastisk natur, en fascinerende historie og et rigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver enestående naturoplevelser, og mødet med de gæstfrie indbyggere er en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun brydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

Vi har sammensat en pakke, der giver dig en dejlig uge fyldt med varierende vandreture. Vi tilbyder et program med detaljerede rutebeskrivelser, men du bestemmer selv farten og kan tilrettelægge og tilpasse programmet efter ønsker og behov.

Kort

down v arrow

* Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1: Ankomst til Færøerne
Efter ankomst vil jeres lejebil stå klar til jer ude i lufthavnen. Første stop er Hotel Vágar, som ligger kun 200 meter væk fra lufthavnen. Her skal du overnatte de første to nætter. Vi anbefaler, at du starter denne uge med en tur over bjerget fra Bø til Gásadalur.
 

Dag 2: Mykines
Dagen kan bruges på en tur til den fantastiske fugleø Mykines. Vandreturen går ud til Mykines-holmen, som er kendt for dens udfordrende rute og rige fugleliv. Det er mest søpapegøjer og suler, som er attraktionen her, men måske du ser nogle nysgerrige sæler også. Færge og guidet tur kan tilkøbes.
 

Dag 3: Suðuroy
I dag går turen til den sydligste ø Suðuroy. Her er en fantastisk vandretur Fámjin til Vágur på programmet, hvor du undervejs bliver mødt af en smuk udsigt over Borgin og Borgarknappur. De to næste nætter er på Brim B&B.
 

Dag 4: Sumba
Besøg den sydligste ø på Sumba og sæt kursen mod Vikarbyrgi, engang en stor by, men blev forladt under pesten i 1349. På hele vandreturen vil du have flotte udsigter så langt øjet rækker da du befinder dig 290 meter over havoverfladen.  

Dag 5: Tórhavn
Turen går tilbage til Tórshavn, hvor du kan bruge dagen til at opleve byen, komme ud på en bådtur, slappe lidt af eller bare nyde den fredelige hovedstad. Vi anbefalder en gåtur igennem den gamle bydel á Reyni og forbi verdens ældste parlament Tinganes. De tre sidste nætter overnatter du på hotel Hotel Streym eller 62N Hotel i Tórshavn.
 

Dag 6: Nolsoy
Kun 20 minutter med færge fra Tórshavn vil du opleve livet på den lille ø Nolsoy, hvor folk stadig lever det fredelige og traditionelle liv. Tag på vandretur ud til fyrtårnet ude på Borðan, både fyrtårnet og de omkringliggende huse er bygget af sublimt håndværk med udhuggede sten.
  

Dag 7: Fra Tórshavn til Kirkjubø
I dag skal du på vandretur fra Tórshavn til Kirkjubø, Oplev det gamle historiske center på Færøerne med huse fra år 1200. Besøg den gamle gård Roykstovan, som er over 900 år gammel, Færøernes ældste kirke fra år 1200 samt ruinerne af St. Petersburg og Magnus Katedralen.
 

Dag 8: En sidste vandretur inden hjemrejse
Denne uge med mange fantastiske vandreture er kommet til ende. Inden du rejser, anbefalder vi en vandretur ud til det store spektakulære vandfald Bøsdalafossur. Bilen afleveres ude i lufthavnen ved afrejse.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Vejr og klima

down v arrow

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Vandring på Færøerne
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Vi tager forbehold for prisændringer og tilgængelighed. Vi gør samtidig opmærksom på, at hotelprogrammet kan blive ændret i forhold til ledighed. 

Afrejsedato:

 • Hver dag i sæsonen

Prisen inkluderer:

 • Fly fra København t/r (Det er også muligt at flyve fra Billund mod gebyr - Kontakt os for pris) 
 • 2 nætter på Hotel Vágar inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Brib B&B inkl. morgenmad
 • 3 nætter på 62N Hotel eller lignende inkl. morgenmad
 • 8 dages billeje i bilkategori A (Nissan Micra eller lign.) inkl. fri kilometer, forsikring (Selvrisiko på 9.000 kr. pr. skade), lufthavnsafgift og moms 
 • Detaljeret vandreprogram

Ikke inkluderet i prisen:

 • Transport på Færøerne (færger og tunneler)
 • Vandregebyr ved Bøsdalafoos/trælanípan - 250 kr. pr. person

Tilkøb:

 • Udvidet medium eller premium bilforsikring (Reducerer selvrisikoen til 0-3.000 kr. pr. skade) 
 • Opgradering af bil til en anden kategori
 • Heldagstur til Mykines med lokal guide inkl. færge

Rabatter:

 • Vælger du indkvartering i et enkeltværelse, men rejser sammen med andre, kan du opnå en rabat. Venligst kontakt os for nærmere information.
 • Der gives en børnerabat for børn under 12 år. Venligst kontakt os for nærmere information.

Agentforbehold:

Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er 62°N, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om 62°N. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet.

Gå til toppen af siden