INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Vandring på Azorernes vulkanøer

Vandreferie med international gruppe på Azorerne

Frodige landskaber, farverige omgivelser, vilde vulkankratere og storslået natur. Dette er blot et udsnit af hvad, der venter forude på denne vidunderlige vandreferie på øgruppen Azorerne.

In stock
Travel Code
VAI-059

Det kan du glæde dig til

Den bedste måde at opleve Azoerne på er uden tvivl til fods. Her kommer du helt tæt på den fantastiske og fuldstændig enestående natur. På denne vandretur vil du sammen med en international vandregruppe besøge fire af de mest interessante øer i Azorerne og dykke ned i deres unikke skatte. 

Undervejs på turen vil I bl.a. vandre gennem vinmarker, som kan findes på UNESCOs verdensarvsliste, finde ud af hvad ’Fajas’ er for en størrelse og opleve verdens største samling af elfenbenskunstværker, der også kaldes Scrimshaw. Derudover vil I opleve de mystiske sunkne vulkaner, som har hjemme på Azorene. Dette er blot et udsnit af de fantastiske ting, du vil opleve på en rejse til denne spektakulære øgruppe, så det er bare med at få pakket tasken og komme afsted!

Kort

*Vi gør opmærksom på, at kortet er vejledende og derfor ikke indeholder præcise angivelser.

Dagsprogram

Dag 1. Ankomst til Ponta Delgada (øen Sao Miguel)
I ankommer på egen hånd, og gruppen mødes på hotellet.

Dag 2. Lake Furnas, Terra Nostra og teplantager
Vandring: 11 km
Andendagen vil starte med en transfer til Furnas, hvor I vil vandre rundt om områdets kendte kratersø. Dagens frokost vil blive lavet ved brug af traditionelle metoder, hvor den brandvarme jord omkring områdets naturlige varmekilder vil blive brugt til at tilberede maden. Denne traditionelle metode er også kendt som ”Cozido das Caldeiras”. Efter frokosten tager I til Terra Nostras botaniske have, hvor der vil være tid til at vandre rundt og beundre havens smukke blomster og træer. Ligeledes vil I opleve de termiske bade i havens midte, som i århundreder er blevet brugt til medicinske formål. På turen tilbage til Ponta Delgada stopper I ved teplantagerne i Gorreana, hvor I har mulighed for at se den lokale fabrik og prøve deres fantastiske te.

Dag 3. Fly til Faial og vandretur ved Capelinhos vulkanen
Vandring: 7 km
Dagen starter med en transfer til lufthavnen, hvor skal på en kort flyvetur til øen Faial. Øen er også kendt som ”den blå ø” pga. den enorme mængde af hortensiaer, der gror her i sommermånederne. Hen over dagen vil I blandt andet tage på en guidet tur til Peter’s Cafe Sport, hvor verdens største samling af Scrimshaw-kunst har hjemme. Derefter besøger I naturparken Trupes Do Capelo, hvor I vil vandre mod Capelinhos vulkanen. Her vil der være mulighed for at lære en masse om historien bag vulkanen. I tjekker derefter ind på det hotel, som er jeres base de næste tre dage.

Dag 4. Pico og Santa Luzias vinmarker
Vandring: 9 km
Dagen starter med en færgetur til Pico, hvor Portugals største bjerg Mount Pico har hjemme. Her kan du vælge at vandre i Santa Luzias vinmarker eller teste dig selv på en vandretur op ad Mount Pico. Denne vandretur er ikke for sarte sjæle, så medbring de gode vandreben, hvis du har planer om at prøve kræfter med bjerget. Vandreturen varer 6-7 timer og bliver ledt af en lokal guide.

Dag 5. Tur til Sao Jorge og Faja dos Cubres
Vandring: 10 km
I dag tager I færgen fra Horta til Sao Jorge-øen, som er en tur på mellem halvanden og to timer afhængigt af årstiden. Når I ankommer til Sao Jorge, vil I blive mødt af en række af fantastiske syn. Øen er hjemsted for stejle klippevægge, hvorpå de karakteristiske Fajas kan opleves. Fajas er lavaformationer, som er blevet formet efter de stejle klipper. Udover det kommer I til at vandre fra Caldeira do Santo Cristo til Faja dos Cubres, hvorefter dagen sluttes af med en transfer tilbage til hotellet i Faial.

Dag 6. Valgfri hvalsafari og aftenfly til Sao Miguel
På turens sjette dag er dagen til fri afbenyttelse, og der er mulighed for at gå på opdagelse i alt, hvad Azorene har at byde på. Dette er en oplagt mulighed for at tage på sightseeing efter hvaler og delfiner, da øgruppen er et af de bedste steder i verden til den slags. Hvis det er noget for dig, kan du benytte dig af områdets faste udflugter, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på disse majestætiske pattedyr. Dagen sluttes af med en flyvetur tilbage til Ponta Delgada.

Dag 7. Tur til Praia, Lagoa do Fogo og Sete Cidades
Vandring: 12 km
Efter morgenmaden begiver I jer ud på en vandretur fra det frodige Sao Miguel til Barrosa-bjerget. Her vil I vandre i fantastiske naturomgivelser langs små kanaler. Højdepunktet på vandreturen er udsigtspunktet Lagoa do Fogo, som er en af de smukkeste vulkanske søer i Azorene. Undervejs vil I stoppe ved vandfaldet Caldeira Velha, hvor der vil være mulighed for en dukkert i det varme vand. Dagen vil slutte med ankomsten til Vista do Rei, hvor I vil opleve en fantastisk udsigt over Azorenes enestående natur.

Dag 8. Hjemrejse fra Ponta Delgada (øen Sao Miguel)
Udcheckning og hjemrejse efter morgenmaden.

Forbehold for ændringer i dagsprogrammet:
Bemærk at dagsprogrammet er vejledende og ikke er beregnet som rutebeskrivelse.
Rutebeskrivelsen tilsendes hjemmefra eller udleveres ved ankomst.

Sværhedsgrad 3

Denne tur kræver rimelig god kondition. I vandrer primært ad flade og velholdte stier. Dog er der strækninger i et hårdere terræn med længere op- og nedstigninger. Nogle stier er smalle med et stenet underlag. Det anbefales at medbringe vandrestøvler til støtte om anklerne. Klimaet kan være meget omskifteligt, så regn og vind kan forekomme pludseligt, hvilket kan medføre ændringer for vandreturen.

Indkvartering

Under opholdet bor du på to 4-stjernede hoteller. I Ponta Delgada bor du som regel på Hotel Marina Atlantico og på Faial, som regel Hotel Horta. Morgenmad er inkluderet alle dage. Derudover er der frokost alle dage, undtagen dag 6.

Transport

Fly:
Du kan flyve både til og fra Ponta Delgada på øen Sao Miguel. Muligheder for transfer til og fra lufthavnen kan undersøges på forespørgsel.

OBS:
Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du arrangerer fly/tog/bus til destinationen.
Vi kan være behjælpelige med at arrangere fly. Kontakt os for at høre nærmere.

Vejr og klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Vandring på Azorernes vulkanøer
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • 7 x overnatning inkl. morgenmad
  • 5 x frokost (alle dage undtagen dag 6)
  • Transport nævnt i dagsprogrammet (undtagen til/fra lufthavn ved ankomst og hjemrejse)
  • Lokalkendt engelsktalende vandreguide

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Transport til og fra Danmark
  • Entréer til museer etc.
  • Eventuelle turistskatter
  • Drikkepenge

  Tillæg:

  • Ekstra nat i Ponta Delgada: pris på forespørgsel
  • Transfer til/fra lufthavn: på forespørgsel

  Børnerabatter:

  • 0-2 år: gratis
  • 3-10 år: 50%
  • 11-15 år: 25%

  Gælder kun ved opredning og 2 fuldt betalende på værelset.

  Agentforbehold:
  Ruby Rejser er agent og formidler for denne rejse. Arrangør er Exodus Travels, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser. Se betingelser og læs om Exodus Travels. Din rejse er stadig dækket af Ruby Rejsers medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 206. Ruby Rejser har prisgaranti, så vi matcher prisen, hvis den findes billigere hos en anden udbyder på bestillingstidspunktet. 

  Gå til toppen af siden

  Loading...