Loading...

Langrendsparadis blandt majestætiske fjeldtoppe.

Venabu - Skiferie

Langrends-eldorado i Norge

 

 

Velkommen til Ruby Rejsers langrendsparadis - Venabygdsfjellet.

Området ligger ved Rondane Nationalpark og er indgangspartiet til Rondane fra syd. Inkarnerede langrendsløbere finder her et optimalt langrendsterræn med et pragtfuldt løjpenet, der kan tilfredstille alle turløbere. Hver morgen kan du stå op til et storslået natursceneri med fri udsigt til de karakteristiske Rondane-toppe. I den smukkeste natur finder du et let fjeldterræn med over 30 små og store toppe op til godt 1400 moh. Vores indkvarteringer på Barnåla ligger i ca. 930 meters højde.

Langrendsterrænnet

Langrendsløjper starter lige uden for døren. Så er det bare at vælge om du vil nordpå i højfjeldet eller sydover i skovterrænnet. Du - og vejret - bestemmer. I alt har du 120 km 2-sporsløjper - heraf ca. halvdelen i skov at vælge fra.

Sneforholdene på Venabygdsfjellet er overordenligt stabile - første snefald som regel i oktober. Præpareringen, der har en meget høj standard, starter så snart det er muligt og vintersæsonen starter ca. d. 20 december.

Er du til flot natur, flot fjeldterræn, gode spor og frisk luft og flotte udsigter - ja, så er Venabu et rigtig godt bud på din næste skiferie.

Du finder et interaktivt kort med langrendsløjper ved at klikke her.

Praktisk

Skiudlejning på det nærliggende Venabu Fjellhotel - forudsætter forudbestilling senest 14 dage før ankomst på mail venabu@venabu.no. Pris for et sæt ca. 730,- NOK for 7 dage. Her kan også lejes pulk. Her er der også mulighed for at finde en skiinstruktør eller få kane- eller en hundeslædetur.

En af  de praktiske fordele ved at have hytte på Venabygdsfjellet er indkøbsmulighederne. Lundes handel er i en meget stor Kiwi i gå-afstand fra vores hytter. Dvs. du behøver ikke at bestille i forvejen eller bøvle med forudbestillinger og varer du alligevel mangler. Butikken er har udvalg som et stort danske supermarked samt en afdeling med friluftsudstyr. Priserne er vanlige Kiwi-priser og ikke "fjeldpriser". 

På Venabygdsfjellet har Ruby Rejser fællesrejser for voksne i uge 6 (kort), 7, 8 og 9. Vi bor i Midtgard, i en rigtig, rigtig flot storhytte. Desuden har vi flere gode hytter på Barnåla Hytteområde.

Afstand til Ringebu 17 km og til vores hotel ved Kvitfjell 30 km. Oslo ca. 215 km.

 Venabu