Ruby Rejser

Menu i Julen

Aftensmad

22/12
  • Karrysuppe med flutes/brød
  • Ovnbagt skinke med ris og dampede grønsager
23/12
  • Stegt lammekølle m. flødekartofler og grønne bønner
  • Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
  • Ostebord med kiks/flutes og brownies.
24/12
  • Andesteg og kamsteg med rødkål, brunede kartofler, sauce og chips.
  • Risalamande med kirsebærsovs
25/12
  • Minestrone suppe med suppehorn
  • Ovnbagt laksefilet med rodfrugter i ovn.
  • Tabouleh – salat med bulgur
26/12
  • Rødbedesuppe med brød/flutes
  • Kalkun Stroganoff med kartoffel-rodfrugtmos eller kartofler/rodfrugter
  • Salat
Hjemrejsedag  
27/12

På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der Pasta med kødsauce på afrejsedagen.

Øvrige steder spises der på vejkro

 

Der tages forbehold for ændringer.