The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
- Home
- Fællesrejser - madplan - julen
Ruby Rejser
Menu i Julen
Aftensmad
22/12 |
- Karrysuppe med flutes/brød
- Ovnbagt skinke med ris og dampede grønsager
|
23/12 |
- Stegt lammekølle m. flødekartofler og grønne bønner
- Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
- Ostebord med kiks/flutes og brownies.
|
24/12 |
- Andesteg og kamsteg med rødkål, brunede kartofler, sauce og chips.
- Risalamande med kirsebærsovs
|
25/12 |
- Minestrone suppe med suppehorn
- Ovnbagt laksefilet med rodfrugter i ovn.
- Tabouleh – salat med bulgur
|
26/12 |
- Rødbedesuppe med brød/flutes
- Kalkun Stroganoff med kartoffel-rodfrugtmos eller kartofler/rodfrugter
- Salat
|
Hjemrejsedag |
|
27/12 |
På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der Pasta med kødsauce på afrejsedagen.
Øvrige steder spises der på vejkro
|
Der tages forbehold for ændringer.