The store will not work correctly when cookies are disabled.
- Hjem
- Fællesrejser - madplan - julen
Ruby Rejser
Menu i Julen
Aftensmad
21/12 |
- Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
- Ovnbagt skinke med kartofler, ærter, timiangulerødder og bearnaisesauce
|
22/12 |
- Rødbedesuppe m. rømme og fint hakket rødløg med kuvertbrød
- Kalkun Stroganoff med ris
|
23/12 |
- Grøntsagslasagne m. kuvertbrød
- Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
- Ostebord med kiks/flutes og brownies
|
24/12 |
-
Andesteg og kamsteg med rødkål, brunede kartofler, sauce og chips
-
Ris à l’amande med kirsebærsovs
|
25/12 |
- Karrysuppe m. kuvertbrød
- Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, skysauce, tzatziki
- Hvidkålssalat m. æbler og appelsin.
|
26/12 |
- Tyrkisk linsesuppe (uden kød)
- Kinakålsalat m. æbler, appelsin og valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød
|
Hjemrejsedag |
|
27/12 |
Pasta med kødsovs (Kvitfjell). Mysuseter-gæster spiser i Otta
|
|
Der tages forbehold for ændringer.
|