Ruby Rejser

Menu i Julen

Aftensmad

21/12
  • Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
  • Ovnbagt skinke med kartofler, ærter, timiangulerødder og bearnaisesauce
22/12
  • Rødbedesuppe m. rømme og fint hakket rødløg med kuvertbrød
  • Kalkun Stroganoff med ris
23/12
  • Grøntsagslasagne m. kuvertbrød
  • Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
  • Ostebord med kiks/flutes og brownies
24/12
  • Andesteg og kamsteg med rødkål, brunede kartofler, sauce og chips

  • Ris à l’amande med kirsebærsovs

25/12
  • Karrysuppe m. kuvertbrød
  • Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, skysauce, tzatziki
  • Hvidkålssalat m. æbler og appelsin.
26/12
  • Tyrkisk linsesuppe (uden kød)
  • Kinakålsalat m. æbler, appelsin og valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød
Hjemrejsedag  
27/12

Pasta med kødsovs (Kvitfjell). Mysuseter-gæster spiser i Otta

 

 

Der tages forbehold for ændringer.