Cykelferie i Schweiz

Langs søer og floder i Alperne

Alpeidyl med krystalklare floder, sneklædte bjergtoppe og charmerende byer.

På cykel i Schweiz - nemt og betagende

Velkommen til vores cykelferier til Schweiz, som danner rammerne for dit næste cykeleventyr, hvor du har mulighed for at opleve det schweiziske terræn, når det er allersmukkest – nemlig fra sadlen på din cykel. Schweiz er på godt 41.000 km2 lidt mindre end Danmark, men lad dig ikke narre af størrelsen, for det lille land har rigtig meget at byde på, og det finder du hurtigt ud af, når du cykler rundt i billedskønne omgivelser og indånder den friske bjergluft og bliver ført igennem fredfyldte landskaber og betagende områder.

Vores cykelferier går nemlig gennem dale med grønklædte skråninger, langs søer og floder til hyggelige alpelandsbyer og mondæne metropoler – og bjergene med de sneklædte tinder er blot en fantastisk baggrundskulisse. Alpelandskabet fungerer som et af Schweiz’ helt store tiltrækningspunkter og har det med at slå benene væk under de fleste, når alperne danner rammen om denne fantastiske cykelferie.

Man behøver ikke at være cykelrytter for at cykle i Schweiz, men i nogen tilfælde cykles der så tæt på bjergene, at man ikke kan undgå at mærke den euforiserende stemning, som typisk tilknyttes til professionelle cykelløb. Vores cykelferier til Schweiz henvender sig til alle, der gerne vil opleve idylliske schweiziske landskaber, grønne enge, floder, kanaler samt en imponerende udsigt over et ligeså fantastisk alpelandskab, derfor er denne cykelferie destination også en glimrende mulighed til den næste familieferie, hvor selv de mindste kan være med, da cykelruterne foregår i et behageligt tempo, der kan tilpasses til de forskellige feriedeltagere. De gode cykelstier og -forhold i Schweiz gør også landet til en god og sikker destination for cykelferier, og tilføjer endnu en god grund til, hvorfor du skal vælge denne cykelferie næste gang du vil på en ferie fyldt med spændende oplevelser!

Læs mere
per side

3 Items

Tyskland | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Med udgangspunkt i den dejlige og cykelvenlige by Konstanz, kan du på denne cykelferie opleve det bedste af Bodensøen, både til lands og til vands og uden at skulle skifte hotel.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 5 nætter
Forespørg
Tyskland, Østrig og schweiz | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1-2

Tag med på en naturskøn cykelferie gennem tre forskellige lande rundt om Bodensøen. Kultur, natur, badning med udsigt til alpetinder og en næsten sydlandsk atmosfære venter dig.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Schweiz | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 2-3

Tag på en let og smuk cykeltur i Schweiz, der kombinerer varm middelhavsstemning ved Bodensøen med spændende og kulturelle byer ved Zürichsee og Walensee.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

5 gode grunde til at tage på cykelferie i Schweiz.

 1. Mange vil måske tro, at cykling i Schweiz er op og ned ad stejle bjerge – men vi har valgt ”det nemme Schweiz” og cykler langs floder og søer med udsigt til bjergene.
 2. 3 lande og 1000 oplevelser – kalder vi vores cykelferie som bliver bundet sammen af Bodensøen, og hvor du bliver taget med til 3 skønne lande.
 3. Krystalklare søer, friske floder, et væld af bademuligheder, bløde bakkeskråninger i den der klare schweizergrønne farve og ikke mindst høje bjergtinder i det fjerne.
 4. Schweizerne er flinke, smilende og hjælpsomme.
 5. Slutteligt, så er Schweiz ganske enkelt et fantastisk cykelland.
Rhinvandfaldene ved Schaffhausen Cykelferie i fantastiske Schweiz Krystalklar sø i Schweiz

Den glansfulde sø

Europas 3. største sø, Bodensøen, spiller en central rolle i vores cykelrejser til Schweiz, da den er omdrejningspunktet for flere af afrejserne. At opleve ruterne omkring Bodensøen er simpelhent en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for, da de hører til de allersmukkeste i Europa. Bodensøen grænser op til Schweiz, Tyskland og Østrig, hvilket gør den indbydende sø til et oplagt midtpunkt for vores rejser, som også fører dig gennem Tyskland og Østrig. Bodensøen er også ren, så hvis du trænger til en dukkert efter en dejlig cykeltur skal du endelig ikke holde dig tilbage.

En charmerende metropol

Gå på opdagelse i en af Europas mest spændende storbyer, Zürich, hvor der venter dig en enestående kombination af historie, kultur og kunst, mens du kan ane bjergtinderne i horisonten. Zürich er både en metropol med moderne bygninger, gamle bydele og hyggelige grønne oaser og Zürichsøen med pragtvillaer, små badestrande og vinmarker i baglandet. Vores cykelferie til Zürich er en del af en cykelferie med flere destinationer, hvor du cykler i flot, afvekslende natur og bakket terræn og kan nyde afkølende badeture i Rhinen, Züricksee, Walensee og Bodensøen – Særligt Rhinvandfaldende skal du glæde dig til at opleve. Alt i alt kan du godt begynde og glæde dig til en skøn cykelrejse gennem hele fire lande og tre hovedstæder.

Fun facts om Schweiz

 1. Schweiz er det land i verden, der producerer mest chokolade
 2. Schweizerne spiser mere chokolade sammenlignet med ethvert andet land
 3. Schweiz har mere end 1.500 søer
 4. Schweiz har 4 officielle sprog: Fransk, italiensk, romansk og tysk
 5. Schweiz’ største by er Zurich
 6. 1. August er schweizernes uafhængigsdag
 7. 80 % af de største schweiziske virksomheder har deres hovedkontor i Zürich og dette giver byen økonomisk slagkraft
 8. Den historiske by Bellinzona er hjemmet for 3 slotte, der er på UNESCO verdensarvsliste: Castelgrande, Montebello og Sasso Corbaro.
 9. Schweiz’ officielle navn er Confoederatio Helvetica på latin
 10. Schweiz har 208 bjerge, der er over 3000 meter høje

Praktiske informationer

Vores cykelferier til Schweiz er efter kør-selv modellen, hvilket ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at du skal køre derned selv, men blot af turen derned og hjem foregår på egen hånd og ikke er inkluderet i prisen. Under hver afrejse kan du læse mere om de muligheder, du har med hensyn til transport, og hvad du skal være opmærksom på.

Du har mulighed for at leje en cykel gennem os, med dertilhørende cykeludstyr, og mindst en cykel pr. værelse vil være udstyret med lås, pumpe samt reparationssæt.