Loading...

Cykelkrydstogter i Slovakiet

Det hemmelighedsfulde Slovakiet

En magelig aktiv ferie

Betagende landskaber, romantiske byer, skønne skov- og vinområder

Dette cykelkrydstogt byder på en behagelig blanding af cykelture langs floder, afslapning på skibet, smukke scenerier og spændende oplevelser. Du bevæger dig gennem fascinerende landskaber med vinmarker og hemmelighedsfulde skove, du krydser det gamle jerntæppe og ser nogle fantastiske bygningsværker langs vejen. Slovakiet er landet med de smukke bjergscenerier fra Tatra-bjergene, hyggelige landsbyer, hvor hestevognen stadig er det foretrukne køretøj og den gamle hovedstadsby Bratislava med krogede gader, gamle huse og smukke facader. Små hyggelige pladser med fortovscaféer og parasoller gemmer sig på hvert hjørne. Mærk kontrasten mellem storbylivet i Bratislava og de velbevarede, hundrede år gamle traditioner på landet.

Du oplever det hemmelighedsfulde Slovakiet om dagen, og om aftenen går du ombord på dit "flydende hotel" til din kahyt. Her hænger dit skiftetøj, som du har eftrladt det, fordi det ikke er nødvendigt at pakke og flytte garderoben hver dag. Du spiser ombord og hygger dig om aftenen i baren med dine medrejsende, og skulle du ikke have lyst til at cykle en given dag, så bliver du blot ombord på båden og nyder sejlturen fra dækket.

Hos Ruby Rejser tilbyder vi et bredt udvalg af cykelkrydstogter rundt omkring i Europa. Du kan læse mere om vores cykelkrydstogter på smukke Donau eller udforske de muligheder, vi tilbyder i eksempelvis Tyskland og Kroatien. Er det med sejladsen ikke lige noget for dig? Så kan du måske i stedet overveje en af vores cykelferier, hvor du cykler fra hotel til hotel.

View as Grid List

4 Items

per side
Cykelkrydstogt Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

Denne fantastiske tur gennem 4 lande, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn besejles af de luksuriøse både MV Fortuna og MS Carissima.

 • 29 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.198,- DKK
Besøg Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien og Serbien

En forrygende ferie-cocktail med sejlads ombord på MV Carissima. Du cykler gennem 5 lande og 4 hovedstæder i Puszta, Balkan og paprika-området og imponeres af dramatisk natur undervejs. 

 • 5 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 11.398,- DKK
Cykelkrydstogt: Passau - Bratislava - Budapest - Wien - Passau

Oplev højdepunkterne langs Donau på et dejligt hotelskib. Nyd de vidunderlige landskaber og de 3 skønne hovedstæder: Bratislava, Budapest og Wien.

 • 24 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.298,- DKK
Cykelkrydstogt fra Passau til Bratislava – Budapest – Wien – Passau – Gruppetur

Oplev de tre skønne hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien på dette populære cykelkrydstogt langs Donau. Undervejs cykler og sejler du gennem både Tyskland, Slovakiet, Ungarn og Østrig.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 11.998,- DKK