INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Fællesrejse ved Gjendesheim Fjellstue

Fællesrejser ved Jotunheim

Fællesrejser til Jotunheimens unikke fjeldverden og en fjeldstue i smuk natur 

In stock
Travel Code
F-JO01

Det kan du glæde dig til

Ikke mange andre steder finder man en fjeldstue, der giver et så harmonisk samspil mellem indkvartering og natur. Gjendesheim ligger smukt på østsiden af søen Gjende 995 meter over havet i Jotunheimens majestætiske fjeldverden. Her er for alvor skiferie med højt til loftet. Du vil finde dig hjemme på Norges ældste DNT fjeldstue - altså den første hytte bygget af Den Norske Turistforening. Langrendsløjperne er lige udenfor døren og vores vært, Marius har egen løjpemaskine. 

Se mere om Jotunheimen her.

Indkvartering

Gjendesheim er en ægte norsk fjellstue fra 1878, nænsomt restaureret gennem årene og regnes for en af de fineste i Norge. Traditionen tro danner Gjendesheim Fjellstue med sine 40 værelser en dejlig ramme om Ruby Rejsers fælles skirejser.
Du bliver indkvarteret i 2 eller 4-sengs værelser, enten i selve hovedbygningen eller det tilstødende anneks. Par vil få tildelt dobbeltværelse (køjesenge). Enkeltværelse er også muligt i begrænset omfang.
I hovedbygningen er der hyggelige opholdsstuer, fælles storkøkken og spisestuen. Værelserne er uden bad og toilet; men der er er gode bad og toiletforhold på gange og i kælderen. Det store udendørs træbadekar - stampen - tændes op og så er velværet totalt. Værelserne er enkle, men vedligholdelsen er fin. Der er også en ny pejsestue som blev færdig i 2011. Flot indrettet med vinduer fra gulv til loft, som  bringer udsigter over fjeldene og Gjendessøen helt ind i stuen. Bare at sidde her er en oplevelse. 

Fællesrejser - Rubys rejseform

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Du holder dit eget værelse pænt og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede; du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, men der er dog mælk, saft, juice,  kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 
Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Man mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Ugeoversigt/specialuger:

  • Uge 6: Fællesrejse for alle med vinterfjel-tema
  • Uge 7: Fællesrejse for voksne

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Delt værelse med delt bad/toilet

Fra 4.898,- DKK

1 person. Enkeltværelse med delt bad/toilet

Fra 6.298,- DKK

2 personer. Værelse med delt bad/toilet til 2 personer

Fra 4.898,- DKK

3 personer. Værelse med delt bad/toilet til 3 personer

Fra 4.898,- DKK

4 personer. Værelse med delt bad/toilet til 4 personer

Fra 4.898,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).


Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2 til 4-sengsværelse
  • Fuldpension
  • Fælles madlavning på skistedet. Morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 120 kr. pr sæt. Lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.

Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie med en 5-stjernet hvilebus. 5-stjernede hvilebusser har hvilestole med ekstra god benplads. Sædeafstanden er hele 80 cm. 

Husk at du med bus har 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

Færgetransport ved transport i egen bil
Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund, og Stena Line, på ruten Frederikshavn-Gøteborg.

Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Med Stena Line er der daglige afgang fra Frederikshavn kl. 08.30/14.00/22.00. Forventet ankomst Gøteborg kl. 12.00/17.15/01.25.                 
Retur fra Gøteborg kl. 00.30/08.00/18.00 og forventet ankomst Frederikshavn kl. 04.10/11.20/21.20.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger kontakt da Ruby Rejser.


Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

 

Fotos bla. af Kjell Erik Reinhardtsen


Gå til toppen af siden