Loading...

Cykelkrydstogter i Frankrig

Oplev den franske kultur og natur både til lands og til vands på et cykelkrydstogt

Frankrig har noget helt specielt at byde på, og det er ikke noget under, at det er en af de mest populære feriedestinationer i verden med sin verdenskendte kultur og sit bredt omtalte køkken.

Fransk skønhed

Frankrig er et umådeligt stort land med utallige muligheder for rejsemål og ferieaktiviteter. Når du tænker på Frankrig, tænker du måske på storbyferier og badeferier, men faktisk har cykelferier altid været populære i Frankrig. Specielt cykelferier i Provence, Paris og området omkring Bordeaux lokker med deres skønhed, dufte og vinmarker, som ikke findes andetsteds i verden. Frankrig byder på herlige cykelkrydstogter med stor alsidighed, hvor cykeletaperne går igennem byer med typisk, fransk caféliv, landlig idyl, duftende lavendelmarker og selvfølgelig de snorlige, grønne vinmarker. Hos Ruby Rejser har vi lidt for enhver smag, og vi vil glædeligt hjælpe dig med at finde lige præcis det cykelkrydstogt, der passer bedst til dig.

Frankrig er kendt for sin kunst, madlavning, design og arkitektur, som du også vil opleve på et cykelkrydstogt hertil. Selvsagt er indbyggerne stolte af deres hjemland, og de er meget imødekommende og fortællende omkring deres kultur. Ligeledes er den franske natur noget helt for sig selv. Her er frodigt med majestætiske bjergkæder, som er kendt blandt andet fra Tour de France, hvor verdens bedste cykelryttere kæmper for at bestige dem. Udover hvide bjergtinder kan du forvente at se vinmarker så langt øjet rækker, hvorfra nogle af verdens bedste vine bliver udvundet. Du vil ikke fortryde et cykelkrydstogt til fantastiske Frankrig!

Læs mere
View as Grid List

5 Items

per side
Cykelkrydstogt med MS Olympia

MS Olympia sejler på Rhinen gennem både den franske og tyske del af Alsace, Strasbourg-Mainz og Mainz-Strasbourg. 

 • 4 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.298,- DKK
Cykelkrydstogt i Frankrig med MS Bordeaux

Det perfekte cykelkrydstogt for den frankofile vinelsker gennem de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. Turen starter i Libourne og slutter i Castets en Dorthe.

 • 14 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 8.298,- DKK
Cykelkrydstogt i Frankrig med MS Bordeaux

Det perfekte cykelkrydstogt for den frankofile vinelsker gennem de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. Turen starter i Castets en Dorthe og slutter i Libourne. 

 • 15 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 8.298,- DKK
Cykelkrydstogt fra Paris til Montargis eller omvendt

Flot rejse tilbage i tiden med smukke landskaber foreviget af lokale og tilrejsende kunstnere gennem århundreder. 
Med engelsktalende cykelguide. 

 • 5 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 10.598,- DKK
Cykelkrydstogt fra Aigues-Mortes til Avignon eller omvendt

Det smukke og kendte Provence og Rhonefloden. Et cykelkrydstogt, hvor du nyder frisk luft, farverig natur og dufte fra cykelsadlen.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel

3 grunde til at tage på cykelferie i Frankrig

 1. Frankrig har et lækkert klima, hvor du skal lede længe efter en dag uden høj sol. Du kan glæde dig til at bade i Atlanterhavets blå bølger efter en lang oplevelsesrig dag.
 2. Frankrig og nærmere betegnet, Paris, er verdens kulturhovedstad. På cykelkrydstogter til Frankrig er der altid noget nyt at se, hvilket er en af grundene til, at landet er blevet en så populær destination for turister verden over.
 3. Det mangfoldige franske køkken tilbyder uendeligt kulinariske smagsindtryk, som du ikke vil gå glip af. Frankrig er blandt andet kendt for deres oste, som er unikke for det franske køkken. 

På et cykelkrydstogt til Frankrig med Ruby Rejser kan du eksempelvis vælge at starte i Provence, Libourne eller Castet en Dorthe. Disse tre cykelkrydstogter vil tage dig med ud på tre vidt forskellige franske vinruter, hvor du blandt andet vil opleve vinområderne Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc, som alle har noget helt specielt at byde på. Er du ikke den store vinentusiast, så er det slet ikke noget problem. Vi har også rejser, som har kultur som omdrejningspunkt, hvor du, i stedet for at søge mod vinruterne, eksempelvis kan vælge en rejse fra Paris til Seinedalen. På dette cykelkrydstogt kommer du til at tage en flot rejse tilbage i tiden til steder, hvor smukke landskaber er blevet foreviget af lokale og tilrejsende kunstnere gennem århundreder. 

Hvis du allerede har oplevet et cykelkrydstogt i Frankrig, men har lyst til flere eventyr til lands og til vands, så kan du se vores cykelkrydstogter til Østrig, Italien, Tyskland og Holland her. Du kan også se nærmere på alle cykelkrydstogter vi tilbyder her.

Hvis du ikke er tilhænger af en ferie på vandet, men derimod stadig har lyst til en cykelferie, kan du se hele vores udvalg af cykelferier her, og vores udvalg af cykelferier i Frankrig her