Cykelkrydstogter i Frankrig

Langs floder og kanaler

Med eller uden cykelguide 

På cykel til lands og til vands i Frankrig

Frankrig er et umådeligt stort land med utallige muligheder for rejsemål og ferieaktiviteter. Og cykelferie har altid været populært i Frankrig. Specielt Provence, turene fra Paris og området omkring Bordeaux lokker med deres skønhed, dufte og vinmarker. 

Herlige cykelkrydstogter, der byder på stor alsidighed med cykeletaper igennem byer med typisk, fransk caféliv, landlig idyl, duftende lavendelmarker og selvfølgelig de snorlige, grønne vinmarker.

Bemærk at det på alle cykelturene i Frankrig er muligt at cykle med er en lokalkendt cykelguide (koster dog et ekstra gebyr på turen ved Bordeaux). 
 
 

View as Grid List

5 Items

per side
 • Med cykelguide

  Provence - Camargue

  Cykelkrydstogt fra Aigues-Mortes til Avignon eller omvendt

  Det smukke og kendte Provence og Rhonefloden. Et cykelkrydstogt, hvor du nyder frisk luft, farverig natur og dufte fra cykelsadlen.

  29 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.498,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt fra Paris til Montargis eller omvendt

  NYHED. Flot rejse tilbage i tiden med smukke landskaber foreviget af lokale og tilrejsende kunstnere gennem århundreder. 
  Med engelsktalende cykelguide. 

  7 afrejser
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Frankrig med MS Bordeaux

  Det perfekte cykelkrydstogt for den frankofile vinelsker gennem de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. Turen starter i Libourne og slutter i Castets en Dorthe.

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.498,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Frankrig med MS Bordeaux

  Det perfekte cykelkrydstogt for den frankofile vinelsker gennem de legendariske vinområder Saint-Émilion, Pomerol, Sauternes og Médoc. Turen starter i Castets en Dorthe og slutter i Libourne. 

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.498,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt med MS Arkona

  MS Arkona sejler i 2019 seks ture på Rhinen gennem både den franske og tyske del af Alsace, Strassbourg-Mainz og Mainz-Strassbourg. 

  6 afrejser
  7 nætter
  Fra 7.598,- DKK
  Kør selv