Cykelferie i Kroatien

Azurblåt hav og charmerende landsbyer

Tag på en fantastisk cykelferie med Ruby Rejser, hvor du blandt andet kan opleve fordige skove og smukke kyststrækniger, der sikre maleriske udsigter. Vi garantere at du for uforgemmelig rejse.

Cykelferie fra hotel til hotel

På vores tur rundt om den hjerteformede halvø Istrien på cykel får du en herlig kombination af bade- og cykelferie. Du cykler langs Istriens smukke klippekyst med udsigt til det krystalklare hav, som skvulpende ligger og venter på, at du skal køles lidt ned. Undervejs på turen bevæger du dig tværs over halvøen gennem dale med floder, forbi bølgende, grønne vinmarker, gamle fæstninger, sølvfarvede olivenlunde og hyggelige småbyer. Du kommer blandt andet forbi Rovinj, der har en skøn blanding af gammelt og nyt, og Pula, der er særligt kendt for sine nærliggende, lækre strande. Hver dag kommer du frem til et godt 3-stjernet hotel.

Du kan også vælge at hoppe i sadlen på en cykelrejse, der kombinerer de tre interessante og meget forskellige lande Italien, Slovenien og Kroatien. Her starter du i romantiske Venedig, der er bygget op af øer og kanaler og er dekoreret med over 400 broer. Du begiver dig derefter mod øst til Slovenien, hvor både landskaberne og befolkningen skifter karakter. Sidst på rejsen krydser du grænsen til Kroatien, hvor du cykler til byen Buje, der er smukt placeret på en bakketop, inden du bevæger dig ud mod den vidunderlige kyst. Her ligger charmerende Novigrad med gode bademuligheder og fristende restauranter. En dejlig cykeluge ender i Porec, der er Kroatiens største turistby med snoede gader samt talrige caféer, gallerier og butikker. Undervejs på turen kan du vælge mellem 2-4-stjernede hoteller.

Herunder kan du læse mere om vores cykelrejser i Kroatien.

Læs mere
per side

2 Items

Italien, Slovenien og Kroatien| Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 2-3

Tag med på en fantastisk cykelferie, der tager dig gennem hele tre lande. På én og samme cykelferie oplever du Italiens uimodståelige charme, Sloveniens rå landskaber og Kroatiens vilde kyster.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg
Kroatien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 3-4

Oplev Kroatiens skønne natur, charmerende kultur og deres smagfulde køkken på et spændende cykeleventyr gennem smukke og maleriske landskaber.


  • Individuel afrejsedag
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

Derfor skal du tage på cykelrejse til Kroatien

Mange danskere har allerede fået øjnene op for Kroatien, der er et virkelig dejligt ferieland. Landet bliver ofte forbundet med en badeferie – og det med god grund. Adriaterhavets vand er helt klart og dermed perfekt til fx badning, snorkling og dykning. For dig, der gerne vil opholde dig lidt på landjorden og måske have lidt mere fart over feltet, har Kroatien dog også meget andet at byde på. Du kan vandre og klatre, og så kan du ikke mindst cykle. På en cykeltur i Kroatien har du mulighed for at opleve flere dele af landet uden nogensinde at være lukket inde i bil, bus eller tog. Du er dermed helt tæt på naturen og kan nyde den i dit eget tempo.

Kroatien er desuden en lidt nyere cykeldestination, hvorfor cykling i landet er lig med at trille rundt i et nyt og spændende terræn, hvor vejene er gode og bilisterne rare.

Cykelrejserne i Kroatien varierer i sværhedsgrad. Du kan læse mere om disse inde på de enkelte rejser, eller du kan blive klogere på cykelferien generelt og sværhedsgraderne her.

Buje Cykler ved kysten Kroatien

Kroatiens andre muligheder

Ønsker du at kombinere cykelruterne med sejlads, har vi også gode muligheder til dig. Du kan tage med på et af vores fremragende cykelkrydstogter i Kroatien, hvor du bor på et skib, der fungerer som dit flydende hotel. Blandt andet kan vi varmt anbefale et øhop i Det Dalmatiske Øhav, hvor de fine øer udforskes fra cykelsadlen.

Du kan også vælge at tage på en vandreferie, hvor smukke bjerge, klare søer, solrige enge og talrige vandkilder ligger klar til at blive vist frem.

Uanset hvilken tur du vælger, ønsker vi dig en rigtig god ferie i skønne Kroatien.