Po-dalen og venedig

Cykelkrydstogter i Italien

Langs med Po-floden og tilstødende kanaler. Lidoen og Venedigs lagune.

Med cykel og båd på Po-floden

Oplev dette herlige cykelkrydstogt i Italien. 

Lige syd for alperne langs med den store flod Po er der gode vilkår for et cykelkrydstogt med store oplevelser både til vands og til lands på cykelstier i dette skønne område.

Du sejler på Po-floden samt dens bifloder med unikke naturoplevelser i det store delta ud mod Adriaterhavet. I lagunen ved Venedig har du et par dages ophold som absolut højdepunkt, og du kan fint kombinere dette cykelkrydstogt med et par dages ekstra ferie i området.

Selve turen er på 8 dage, og der er to forskellige både på denne tur, MS Vita Pugna med kun 20 gæster og den lidt større og mere luksuriøse MS Ave Maria med max 40 gæster. 

En ferie for alle, der vil nyde afslapning til vands og cykelaktivitet i sol og ved vand, krydret med den dejlige, italienske livsstil.

På to afgange i juli 2018 har vi chartret den lille charmerende MS Vita Pugna og inkluderet flyrejsen, transfer til/fra båden og dansk turleder. 

View as Grid List

2 Items

per side
 • Cykelkrydstogt i Italien

  Bo midt i Venedigs lagune ombord på Ave Maria eller Vita Pugna og oplev Po-flodens store delta samt cykelruten fra Venedig til Mantova eller omvendt. 

  30 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.698,- DKK
  Kør selv
 • Cykelkrydstogt i Italien

  Oplev Po-flodens imponerende delta mellem Venedig og Mantova og bo midt i Venedigs lagune ombord på båden Vita Pugna. 

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 11.998,- DKK
  Fly fra København