Cykelkrydstogter i Italien

Med cykel og båd på de italienske vande

Kom vidt omkring i de imponerende italienske landskaber med et cykelkrydstogt, hvor du kombinerer det bedste fra krydstogternes luksus og cykelferiernes aktivitet.

Oplev Italiens smukke kyster og floder på et cykelkrydstogt

Kunne du tænke dig at opleve Italien fra en ny side? Så skal du tage med på et af vores cykelkrydstogter. Her kan du både opleve de utrolige klippekyster ved Amalfi, De Lipariske Øer og Venedigs smukke lagune. På et cykelkrydstogt i Italien følger dit flydende hotel din rejse på de italienske vande og giver dig friheden til at tage en afslappende dag på dækket.

Uanset om du bevæger dig rundt på Po-slettens flade stier, langs Amalfikystens stejle klipper eller i det Tyrrhenske hav, kan du være sikker på, at den kulinariske oplevelse vil være helt i top. Alle de italienske regioner sætter deres eget særlige præg på det italienske køkken, og de dyrker også deres egen vin til at ledsage retterne.

Samtidig er både naturen og kulturen i landet blandt de mest fascinerende i verden, og undervejs på dit cykelkrydstogt kan du dårligt undgå at komme forbi et sted, der optræder på UNESCOs verdensarvsliste for dets store betydning.

Når du tager med os på cykelkrydstogt i Italien, sejler du på mindre skibe, hvor fællesskabet med de øvrige i gruppen er en vigtig del af turen. Her kan du møde mange nye spændende bekendtskaber og diskutere dagens oplevelser i skibenes lounger, mens du slukker tørsten.

Læs mere
per side

1 Item

Italien | Cykelkrydstogt langs Po-floden | Sværhedsgrad 1

Bo midt i Venedigs smukke lagune ombord på Ave Maria eller Vita Pugna og oplev Po-flodens store delta samt cykelruten fra Venedig til Mantova eller omvendt. 


  • Ingen dato sat
  • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
    Egen transport
  • 7 nætter
Forespørg

3 gode grunde til at tage på cykelkrydstogt i Italien

  1. Den unikke kulturarv: Italien har haft en unik rolle i historien helt tilbage fra Romerrigets storhedstid. Derfor finder du en lang række steder, som er så interessante og vigtige, at de er på UNESCOs verdensarvsliste. Listen omfatter også naturens store underværker, og her er Italien også godt repræsenteret.
  2. Gastronomien: Det italienske køkken er berømt og populært over hele verden. Med friske råvarer, pasta i alskens former og masser af fisk fra Middelhavet kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i måltiderne på din rejse. Akkompagneret af en af Italiens fremragende vine er det en oplevelse, du sent vil glemme.
  3. Fællesskabet: Vores cykelkrydstogter i Italien foregår på mindre både, hvor der ikke er plads til mere end 40 gæster på det største. Derfor kommer man også hinanden ved i gruppen. Det giver et fantastisk fællesskab med nogle, som du kan nyde cykel- og sejlturene med. Det betyder dog ikke, at du ikke også har mulighed for at trække dig tilbage i kahytten efter en dag i sadlen – der skal være plads til det hele.
Italien Mantova Klippekyst - Italien

5 interessante byer du kan besøge på et cykelkrydstogt i Italien

Venedig
Her kan du opleve gondolerne, Markuspladsen og Rialto-broen, som er blandt byens mest kendte attraktioner. Men du finder også en masse spændende historie, hvis du bevæger dig væk fra de kendte hovedattraktioner og veje, hvor de fleste turister færdes.

Capri
Denne eksklusive ø ligger ud for Sorrento-halvøen i den sydlige del af Napoli-bugten. Den romerske kejser Augustus forelskede sig i øen, og han fik bygget både villaer, templer, akvædukter og meget andet på øen. Hans efterfølger Tiberius fortsatte byggeriet og styrede over en periode på 10 år Romerriget fra øen.

Lipari
Øen og byen Lipari har længe været kendt som et rekreativt sted. Øen er en del af en række vulkanøer, der løber mellem Vesuv og Etna. Den svovlholdige undergrund giver gode muligheder for at nyde øens termiske bade.

Mantova
Byen er kendt som en af de vigtigste i opera-historien. Det var her, Romeo blev forvist til i Shakespeares Romeo og Julie, ligesom Monteverdis L’Orfeo havde premiere her. Byen er omgivet af tre kunstige søer, som blev lavet i 1100-tallet til brug for byens forsvar.

Amalfi
Amalfi by har givet navn til den pittoreske kyststrækning i Salernobugten syd for Napoli. Her oplever du utrolige klippekyster med stejle bjergveje ned til kysten. På et cykelkrydstogt langs Amalfikysten kommer du helt tæt på dette utrolige område, der også omfatter Pompei, der blev begravet af Vesuvs lava og aske i år 79.

Kanal i Venedig Vulkan på De Lipariske Øer Fiskere på havnen

Alternativer til cykelkrydstogter i Italien?

Hvis du ønsker et alternativ til en aktiv ferie i Italien, tilbyder vi et væld af både cykelkrydstogter og cykelferier i flere end 15 lande. Hvis det er cykelkrydstogterne, der trækker, kan du kigge nærmere på vores ture på og langs europæiske floder og kanaler i eksempelvis traditionsrige Tyskland, mangfoldige Frankrig eller i det flade Holland. Du kan også kigge nærmere på andre populære cykeldestinationer i det italienske, hvor du får fast grund under fødderne mellem dine daglige cykelture.