Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere

Ruby Rejsers kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den rejse, du leder efter. Vi har selv været ude på mange af de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra. Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Aktive ferier

   Sarah

  Sarah

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg kan hjælpe dig med at finde den aktivferie, der passer dig - uanset om vi snakker cykelferie, vandreferie eller cykelkrydstogt. Jeg kan vejlede dig i valg af destination, indkvartering og afrejsetidspunkt, og jeg afvikler særligt de individuelle rejser. Jeg er også helt vild med kulturelle rundrejser, og særligt Vietnam har vundet mit hjerte. 

  Jeg elsker at rejse, hvilket da også er tydeligt at se på mit rejse-CV. Jeg har blandt andet boet med lokale på Zanzibar, vandret til Mount Everest Basecamp, rejst rundt i Indonesien og besøgt fjerne kroge af Bali.

 • Aktive ferier

   Inger

  Inger-Louise

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg er rejseagent og afvikler vores aktive ferier - særligt cykelkrydstogter. Vi har cykelkrydstogter til et hav af lækre destinationer i Europa, og jeg går meget op i, at mine gæster får den bedst mulige oplevelse.

  Jeg elsker at tage en hyggelig snak via telefon eller per mail, og jeg brænder meget for den personlige relation. Jeg giver derfor med glæde en kop kaffe på vores kontor til en hyggelig snak om vores cykelkrydstogter.

  Jeg elsker naturligvis at rejse. Jeg har været på cykelkrydstogt i Italien og Kroatien, men jeg har også set nordlys i Norge og badet i det iskolde Barentshav. Verden er forunderlig og jeg glæder mig altid til mit næste eventyr.

 • Aktive ferier

   Emily

  Emily

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg sidder til dagligt med salg og afvikling af aktive ferier inden for vandring, cykel og cykelkrydstogt. For mig er det vigtigt at få en god relation i form af snak om destination, aftejsetidspunkt, og andre spørgsmål du skulle have. Derusover sidder jeg også i vores søsterselsskaber Seatravel og Magic Tours, hvor jeg kan hjælpe med sejlferier og rejser til Disneyland® Paris.

  Mit rejsehjerte brænder for kultur, god mad og spændende oplevelser. Jeg har vandret i Atlasbjergene – en af mine yndlingsdestinationer, arbejdet som frivillig i Costa Ricas regnskov, boet i Australien og har været afsted på flere europæiske kulturrejser i Paris, Dublin, Wien og Malaga.

 • Cykelferier

   Rønnaug

  Rønnaug

  Cykelferier, skiferier og Hurtigruten

  Hos Ruby Rejser er jeg Sales- and Production manager, og sidder med alle vores cykelferier i Danmark, hvor vi har smukke ruter i hele landet. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både danske samarbejdspartnere og internationale agentkunder.

  Derudover er jeg General Manager på vores rejser med Hurtigruten. Med mine norske rødder er jeg vokset op ikke langt fra de havne, som Hurtigrutens skibe lægger til ved.

  Udover rejser med Hurtigruten er jeg stor fan af at tage på skiferie, og den norske skidestination Geilo er en klar favorit. Geilo er et godt sted for både for nybegyndere og erfarne, og perfekt hvis man rejser flere sammen.

 • Produktion og grupperejser

   Line Maria Fey

  Line

  Produktion og grupperejser

  Jeg er product manager for vores gruppeture, og særligt vores vandreferier ligger på mit bord. Jeg bliver ofte spurgt, hvor det bedste sted på jorden er. Jeg har besøgt mange forskellige lande, og det er derfor meget svært at vælge én favorit. Dog kan jeg sige, at at Italien har en meget speciel plads i mit hjerte, da jeg har boet og studeret i landet i et par år og også har familie der. Derudover brænder jeg for de steder, hvor mødet med andre mennesker gør mig klogere på verden.

   

 • Disneyland®

   Kamilla

  Kamilla

  Salg og Magic Tours

  Til hverdag beskæftiger jeg mig meget vores Magic Tours-rejser. Rejserne med Magic Tours har kurs mod Disneyland®, hvor tiden står stille og magien udfolder sig i selskab med dine ynglings Disney®-figurer. Jeg står klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmerejse.

  Jeg har selv en stor passion for at udforske landegrænser, og jeg har været så heldig at få lov at opleve bider af den store verden allerede. Særligt synes jeg at vores kulturrejser og fællesrejser er nogle spændende koncepter og dermed en fantastisk måde at opleve verden på, uanset hvor rejsen går hen.

 • Disneyland® og Marathon Travel Club

   

  Annette

  Magic Tours og Marathon Travel Club

  Mit helt store fokus vores Magic Tours-rejser, der kan hjælpe dig til den magiske destination, Disneyland® og Marathon Travel Club, hvor jeg hjælper løbeglade gæster til spændende, internationale løb.

  Jeg har selv en passion for at løbe, og i 2021 deltog jeg i Berlin Halvmarathon. Det var en helt fantastisk oplevelse, som jeg glædeligt hjælper andre løbeentusiaster med at opnå. Personligt holder jeg også meget af at opleve verden og en aktiv ferie er lige mig. En af de bedste aktive ferieformer for mig er en vandreferie, så jeg kan opleve verden samtidig med, at jeg er aktiv.

 • Aktive ferier og Disneyland®

   

  Simone

  Ruby rejser og Magic Tours

  Ønsker du at komme afsted på en aktiv ferie, hvad end det er en vandreferie, cykelferie eller cykelkrydstogtsferie, så kan jeg hjælpe dig med at finde den ferie, der passer bedst til dig. Jeg beskæftiger mig også med vores rejser til Disneyland®, hvor du kan komme på en fantastisk rejse fyldt med magi for hele familien. Jeg brænder for at give vores gæster den så gode og uforglemmelige oplevelser som muligt, og du vil få personlig vejledning med alt ift. planlægning af din rejse.

  At rejse er min store passion, og jeg tager ud og udforsker verden, så ofte som jeg har mulighed for det. Min rejselyst har ført mig ud på rejser til skønne steder i Europa og Asien, og jeg glæder mig til at komme afsted igen.

  • Product Development Manager

   Ronni

   Ronni

   Jeg er Product Development Manager for Ruby Rejser og har derfor en fod indenfor alt fra produktion af rejser til planlægning og markedsføring af de forskellige produkter. Både aktivferier, kulturrejser og ekspeditionsrejser kan sælges på individuelt plan og gruppeplan, og der er derfor noget for de fleste i Ruby Rejsers sortiment.

   Særligt rejser til Svalbard og rejser med Hurtigruten langs Norges kyst har jeg arbejdet meget med. En rejse til Svalbard er noget helt specielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Den nordlige øgruppe er spændende hele året rundt og byder på varmende midnatssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskabet er fantastisk og kan opleves enten via et ophold på fastlandet eller fra søsiden ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

    

  • Direktør for Sunway Group

   Mads

   SunwayGroup

   Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling af Ruby Rejser. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

   Jeg cyklede La Marmotte i 2016, hvilket var en kæmpe oplevelse! Før løbet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Ud over La Marmotte har jeg været på Korsika med Rubys eget fly, og det bliver ikke sidste gang – og så ser jeg især frem til at komme på skiferie med Ruby Rejser. Skiløb er en af mine helt store passioner, hvilket også afspejler sig i, at jeg er medstifter af Skiinstruktør.dk, der er indgangsvinklen til skilærerjobs og skiskoler i hele verden. 

   Jeg holder meget af aktive ferier, så sejlads og er cykling noget af det, jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.