Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere

Ruby Rejsers kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den rejse, du leder efter. Vi har selv været ude på mange af de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra.

Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Cykelferier

  Cykelferie

   Emma

  Kontakt Emma på:

  emma@ruby-rejser.dk

  Emma

  Cykelferie

  Jeg sidder primært med vores cykelferier på egen hånd, og med mere end 60 forskellige cykelferier har vi noget for enhver smag. Derudover arbejder jeg også med udvikling af vores hjemmeside.

  Rejsebranchen er det helt rette sted for mig at arbejde og jeg kan slet ikke få nok af verden. Man kan roligt sige, at jeg er blevet ‘indoktrineret’ allerede som barn, da jeg eksempelvis boede 6 måneder i en autocamper med min familie, mens vi kørte Australien rundt. Jeg har rejst i 30 lande og det er en kæmpe passion for mig. Jeg er faktisk altid i gang med at planlægge min næste tur.

  Det vigtigste for mig når jeg rejser, er de store oplevelser, der skaber minder, hvilket er præcis, hvad jeg ønsker for mine gæster, der køber cykelferier. 

   

   

 • Cykelferier

  Cykelferie i Danmark

   Cykelferie

  Kontakt Rønnaug på:

  ronnaug@ruby-rejser.dk

  Rønnaug

  Cykelferie i Danmark og Hurtigruten

  Hos Ruby Rejser er jeg Sales and Production manager, og sidder med alle vores cykelture i Danmark, hvor vi har smukke ruter i både Østjylland, Fyn og Sjælland. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både danske samarbejdspartnere og internationale agentkunder. Derudover er jeg General Manager på vores rejser med Hurtigruten, der laves i samarbejde med vores søsterselskab Travelnorth. Med mine norske rødder er jeg vokset op ikke langt fra de havne som Hurtigrutens skibe lægger til ved.

  Udover rejser med Hurtigruten er jeg stor fan af at tage på skiferie, og den norske skidestination Geilo er en klar favorit. Geilo er et godt sted for både for nybegyndere og erfarne, og perfekt hvis man rejser flere sammen. Om sommeren er flodbådsferie et sikkert hit som familierejse, og der er både mulighed for at være aktiv og masser af tid til afslapning.

  Når jeg ikke sælger rejser eller rejser selv, er jeg aktiv i den lokale idrætsforening med gymnastik og håndbold, og også et politisk engagement i byrådet har fyldt meget i mit liv.

 • Cykelkrydstogter

  Cykelkrydstogt

   Inger

  Kontakt Inger-Louise på:

  inger@ruby-rejser.dk

  Inger-Louise

  Cykelkrydstogter

  Jeg er rejseagent og både udvikler og afvikler vores cykelkrydstogter fra start til slut. Jeg forsøger at skabe de bedste gruppeture med danske turledere, og vi har cykelkrydstogter til et hav af lækre destinationer i Europa. Jeg går meget op i at mine gæster får den bedst mulige oplevelse, så jeg vælger altid de hyggeligste både med den sødeste besætning og sejlads i de smukkeste områder.

  Jeg elsker at tage en hyggelig snak via telefon eller per mail, og jeg brænder meget for den personlige relation. Jeg giver derfor med glæde en kop kaffe på vores kontor til en hyggelig snak om vores cykelkrydstogter.

  Når jeg ikke er på arbejde er jeg at finde på håndboldbanen, skipisten, yogasalen eller på aftenskole, hvor jeg læser hebraisk. Jeg kan også godt lide at lave små ”gør-det-selv”-projekter derhjemme, hvor jeg rigtig får mulighed for at være kreativ. Og så elsker jeg naturligvis også at rejse. Jeg har bl.a. været på cykelkrydstogt i Italien og Kroatien, men har også set nordlys i Norge og badet i det iskolde Barentshav. Verden er forunderlig og jeg glæder mig altid til mit næste eventyr.

   

 • Cykelmotion

  Cykelmotion

  Louise

  Kontakt Louise på:

  louise@ruby-rejser.dk

  Louise

  Cykelmotion

  Som ansvarlig for vores motionscykel afdeling Ruby Cycling hos Ruby Rejser sidder jeg med alt lige fra produktudvikling til salg og afvikling af vores fantastiske ture rund i Europa. Ved siden af motionscykling er jeg også så heldig at kunne bruge lidt af mine 15 års erfaring i skirejsebranchen, så du vil også kunne finde mig på telefonen i skiafdelingen i højsæsonen.

  Jeg var så heldig at komme på min første tur til Korsika sommeren 2016 sammen med en flok fantastiske cykel entusiaster på turen ”Nordøen Rundt”, og selvom jeg var begynder på racercyklen i forhold til resten af flokken, fik jeg en helt fantastisk oplevelse dernede. Guiderne, de medrejsende og Korsika´s helt fantastiske natur gjorde turen helt unik – bestemt ikke sidste gang jeg besøger den glemte perle Korsika

  Så snart jeg har fri fra arbejde, fridage eller ferier i sigte er jeg at finde på enten min MTB, racer, rulleski eller allerbedst på en bjergtop, hvor jeg kan stå en masse på ski – har generelt bare ”krudt bagi”.


   

 • Ekspeditionsrejser

  Ekspeditionsrejser

   

  Kontakt Mona på:

  mona@ruby-rejser.dk

  Mona

  Ekspeditionsrejser

  Jeg kan hjælpe dig med skibsrejser på Tallink Silja Line og Hurtigruten. Drømmer du f.eks. om at opleve nordlys eller midnatssol på verdens smukkeste sørejse langs Norges kyst? At betragte isbjørne i den uberørt vildmark på Svalbard? Eller måske sejle ved Antarktis eller Grønlands 
fjerntliggende bygder? Så kan jeg hjælpe dig med at realisere drømmen.

  En rejse skaber minder og historier for livet, og selv er jeg afsted flere gange om året. De sidste rejser har været til lande såsom Marokko, Spanien og den næste på listen er Grønland.

  Jeg har flere gange sejlet med Hurtigruten – både alene, med kollegaer og med familie. Jeg glæder mig hver gang, jeg skal til Norge, da landet rummer lidt af det hele: smukke strande, stejle fjelde, dejlig mad, smukke fjorde og hyggelige kystbyer. Der er altid noget nyt og spændende at opleve.

 • Ekspeditionsrejser

  Ekspeditionsrejser

  Kontakt Ronni på:

  ronni@ruby-rejser.dk

  Ronni

  Ekspeditionsrejser

  Jeg er Contracting & Production Manager og producerer rejser på livet løs. Jeg har en fod indenfor ved alt fra cykelferier i Danmark til krydstogtrejser i Caribien, men særligt ekspeditionsrejser til Svalbard og rejser med Hurtigruten langs Norges kyst ligger på mit bord.

  En rejse til Svalbard er noget helt specielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Den nordlige øgruppe er spændende hele året rundt og byder på varmende midnatssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskabet er fantastisk og kan opleves enten via et ophold på fastlandet eller fra søsiden ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

  Når jeg ikke producerer rejser, bruger jeg meget af min tid på og omkring fodboldbanen. Jeg spiller fodbold, ser fodbold og træner U6 i fodbold, så det er ikke helt forkert at kalde mig en god, gammeldags fodboldnørd.

   

 • Korsika

  Korsika

   

  Kontakt Dorthe på:

  dorthe@ruby-rejser.dk

  Dorthe

  Korsika

  Min trang til at skabe rejser til folk blev vakt, da jeg i vinteren 2003/2004 arbejdede som receptionist i Val Thorens i alperne. Og med en franskuddannelse i baglommen var det oplagt, at det skulle være til fransktalende lande. Nu har jeg så siddet hos Ruby Rejser i over 10 år, hvor jeg primært har haft ansvaret for rejser til Korsika - skønhedens ø i Middelhavet. Ud over Korsika sidder jeg også med en del af Ruby Rejsers regnskab.

  Jeg glædes hver gang, jeg skal til Korsika, da øen rummer lidt af det hele – smukke strande, imponerende bjerge, dejlig mad, sød befolkning. Kort sagt: rammerne for en god ferie. Jeg har rejst på Korsika både alene, og med min mand og børn, og grundlaget for en dejlig ferie er der uanset konstellationen.

  Jeg synes, at det er spændende at være med til at finde frem til den rigtige rejse til folk, så de kan få mest muligt ud af deres ferie.

   

 • Korsika

  Korsika og grupperejser

   

  Kontakt Marianne på:

  marianne@ruby-rejser.dk

  Marianne

  Korsika og grupperejser

  Jeg har en fod indenfor i en stor del af vores rejsetyper og er bl.a. ansvarlig for flere af vores grupperejser. De seneste år har jeg også fået mere og mere ansvar for vores Korsika-ture, hvor jeg nu er arrangør på en stor del af rejserne.

  Med over 15 års erfaring fra skibranchen er jeg vild med den aktive rejseform, og hos Ruby Rejser er jeg dybt passioneret omkring skabelsen af den perfekte rejse for kunden – både når det gælder gruppeture og individuelle rejser. Jeg lægger stor vægt på den personlige service og ingen opgaver er hverken for små eller for store til at blive taget hånd om.

  Privat er jeg også lidt af en rejsetosse, og jeg er til alle slags aktive ferier både i Europa og rundt om i verden. Meget af min fritid går med at være aktiv, og jeg elsker at stå på ski, spille golf, løbe og cykle – et perfekt match med Ruby Rejsers aktive ånd. 

   

 • Kultur- og rundrejser

  Aktive kulturrejser

   

  Kontakt Kirsten på:

  kirsten@ruby-rejser.dk

  Kirsten

  Kulturelle rundrejser

  Jeg er product manager for vores aktive kulturrejser. En aktiv kulturrejse er en rundrejse, hvor du ser og oplever både natur- og kultur-højdepunkterne i et givent land, og hvor vi samtidig har valgt at sætte et aktivt præg på oplevelsen med bl.a. vandreture, cykelture og/eller sejlture ind i programmet. Det kan være som en sightseeingtur på cykel, en dagsvandretur i bjergene eller en stille raftingtur på bambusflåde på en flod.

  Et lands højdepunkter og store seværdigheder gør altid indtryk, uanset om det er smukke bygningsværker, en særlig levevis eller en smuk nationalpark. Jeg synes dog også, at det gør stort indtryk, når man oplever, hvor forskelligt livet leves rundt om i verden.

  Jeg bliver ofte spurgt, hvor det bedste sted på jorden er. Jeg har rejst i flere end 50 lande. Vietnam, Japan, Sri Lanka, Kina, Marokko, Sydafrika, Colombia, USA, Canada, Moldova eller Iran? Hvordan skal jeg vælge en favorit? Jeg kan dog sige, at jeg især brænder for de steder, hvor mødet med andre mennesker gør mig klogere på verden.

   

 • Produktion og grupper

  Produktion og grupper

   

  Kontakt Peter på:

  peter@ruby-rejser.dk

  Peter

  Produktion og grupper

  Allerede i gymnasiet startede jeg med at arrangere rejser, og er fortsat lige siden. I forbindelse med mit arbejde har jeg boet i Østrig, Italien, Schweiz og Spanien, og i mit daglige arbejde er det fortsat bjerge, fjelde og hav der fylder mest.

  En evig søgen efter de nye og uopdagede perler rundt om i verden gør jobbet spændende og udfordrende. Arbejdsdagen udfyldes med at finde præcis den unikke oplevelse gæsterne søger, og så lige tilbyde lidt mere!

  Jeg er passioneret skiløber, cykler gerne mountainbike, tager ofte en vandretur og er stor nyder af spansk tapas og italiensk vin. Kan jeg kombinere flere af disse elementer, er jeg meget tæt på den perfekte ferie. Skiferie med min familie slår alt.
  Det er en fornøjelse at se ungerne udvikle sig fra, knapt at kunne stå oprejst på skiene, til at de nu kører fra deres forældre – forlæns, baglæns mellem træer og i dyb sne.

 • Skiferier

  Skiferie

  Kontakt Rasmus på:

  rasmus@ruby-rejser.dk

  Rasmus

  Skiferie

  Jeg er Produkt Manager, og har ansvaret for vores fællesrejser til Norge om vinteren – her har jeg berøring med alle aspekter af fællesrejsen lige fra planlægning til salg, afvikling og evaluering. 

  Jeg vil unde alle langrendsskiløbere en rejse til Mysuseter Fjellstue på Mysuseter! Fjeldstuen ligger klods op og ned af Trollløjpen, der går fra Høvringen i nord til Sjusjøen i syd. Roen, naturen og skiløbet er en lise for sjælen. Fra Mysuseter er der bare 12 km på ski ind til DNT-hytten Rondvassbu, hvor der er fabelagtige toptur-muligheder. Også vores sommer-fællesrejse til Saalbach kan jeg varmt anbefale – Alperne om sommeren er noget helt specielt. Her er fred og ro, bademuligheder og suveræne mountainbike- og vandremuligheder.

  Jeg er skiløber med stort S – startede med langrend som 8 årig, blev omvendt til alpint som teenager og ynder nu at lave topture med ’skind og løs hæl’. Når jeg ikke er på ski (hvilket desværre vil sige omkring 50 uger om året), kører jeg mountainbike i skoven, og er medlem af den lokale MTB-klub. Jeg har det sorte bælte i frankofil, elsker at lave mad, og holder meget af det franske simrekøkken.

   

 • Vandreferier

  Vandreferie

   

  Kontakt Lea på:

  lea@ruby-rejser.dk

  Lea

  Vandreferie på egen hånd

  Jeg er Produkt Manager, og vandreferier på egen hånd, er det område, jeg sidder med hos Ruby Rejser - det er en type rejse, jeg selv elsker at være på. Den følelse af, at ”dette øjeblik vil jeg huske”, den elsker jeg. Gode oplevelser - gode historier, det er livskvalitet for mig.

  Derfor nyder jeg at beskæftige mig med at finde, udvikle og sælge rejser, for rejser er altid fulde af gode historier. Når jeg har fri, rejser jeg også, og jeg skifter gerne vandrestøvler ud med både skistøvler og svømmefødder.

  Det er fantastisk at opleve verden ud fra en aktivitet - hos mig fremkalder det en følelse af at være til stede i nuet, og det kommer der altid gode historier ud af. 

  (På barsel) 

   

   

   

   

 • Vandreferier

  Vandreferier og aktiv outdoor

   

  Kontakt Morten på:

  morten@ruby-rejser.dk

  Morten

  Aktiv outdoor, kajak og vandreture

  Kombinationen af oplevelser og fysisk aktivitet hitter mere og mere hos rejseglade danskere. Og det er et område, vi rigtig gerne vil være med til at udvikle her på Ruby Rejser. Et af mine arbejdsområder er at udvikle rejser, der rammer lige hjertet på den eventyrlystne. Aktive rejser med elementer af outdoor og friluftsliv.

  Min interesse for udendørs oplevelser startede allerede i mine tidlige drengeår i Grønland, og den blev forstærket, da jeg for første gang oplevede de Franske Alper. Siden er det blevet til mange eventyr rundt omkring i verden, både som turleder, alene eller med gode venner. Jeg elsker at færdes i bjergene med ski under fødderne og at guide kajakture i Grønland, Canada eller Mexico.

  Men for mig handler de store oplevelser ikke kun om de lange rejser til eksotiske destinationer. Mikro-eventyret venter lige om hjørnet; på vandreturen i Mols Bjerge eller Thy nationalparker, eller på kajakturen i det sydfynske øhav. 

   

 • Direktør

  Direktør

  Kontakt Mads på:

  mads@sunwaygroup.dk

  Mads

  SunwayGroup

  Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling af Ruby Rejser. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

  Jeg cyklede La Marmotte i 2016, hvilket var en kæmpe oplevelse! Før løbet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Ud over La Marmotte har jeg været på Korsika med Rubys eget fly og det bliver ikke sidste gang - og så ser jeg især frem til at komme på skiferie med Ruby Rejser.  

  Jeg holder meget af aktivferie, og sejlads, cykling og ski er noget af det, der tidligere er blevet brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.