Loading...

Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere

Ruby Rejsers kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den rejse, du leder efter. Vi har selv været ude på mange af de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra. Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Aktivferier

   

  Sarah

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg kan hjælpe dig med at finde den aktivferie, der passer dig - uanset som vi snakker cykelferie, vandreferie eller cykelkrydstogt. Jeg kan vejlede dig i valg af destination, indkvartering og afrejsetidspunkt, og jeg afvikler særligt de individuelle rejser. Jeg er også helt vild med kulturelle rundrejser, og særligt Vietnam har vundet mit hjerte. 

  Jeg elsker at rejse, hvilket da også er tydeligt at se på mit rejse-CV. Jeg har blandt andet boet med lokale på Zanzibar, vandret til Mount Everest Basecamp, rejst rundt i Indonesien og besøgt fjerne kroge af Bali. I min fritid er jeg vild med gymnastik, som jeg i mange år har dyrket på konkurrenceplan.

 • Aktivferier

  Cykelkrydstogt

   Inger

  Inger-Louise

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg er rejseagent og afvikler vores aktive ferier - særligt cykelkrydstogter. Vi har cykelkrydstogter til et hav af lækre destinationer i Europa, og jeg går meget op i, at mine gæster får den bedst mulige oplevelse.

  Jeg elsker at tage en hyggelig snak via telefon eller per mail, og jeg brænder meget for den personlige relation. Jeg giver derfor med glæde en kop kaffe på vores kontor til en hyggelig snak om vores cykelkrydstogter.

  Når jeg ikke er på arbejde er jeg at finde på håndboldbanen, skipisten, yogasalen eller på aftenskole, hvor jeg læser hebraisk. Jeg kan også godt lide at lave små ”gør-det-selv”-projekter derhjemme, hvor jeg rigtig får mulighed for at være kreativ. Og så elsker jeg naturligvis også at rejse. Jeg har bl.a. været på cykelkrydstogt i Italien og Kroatien, men har også set nordlys i Norge og badet i det iskolde Barentshav. Verden er forunderlig og jeg glæder mig altid til mit næste eventyr.

   

 • Cykelferier

   Cykelferie

  Rønnaug

  Cykelferier i Danmark, Hurtigruten og skiferier

  Hos Ruby Rejser er jeg Sales and Production manager, og sidder med alle vores cykelture i Danmark, hvor vi har smukke ruter i både Østjylland, Fyn og Sjælland. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både danske samarbejdspartnere og internationale agentkunder. Derudover er jeg General Manager på vores rejser med Hurtigruten, der laves i samarbejde med vores søsterselskab Travelnorth. Med mine norske rødder er jeg vokset op ikke langt fra de havne som Hurtigrutens skibe lægger til ved.

  Udover rejser med Hurtigruten er jeg stor fan af at tage på skiferie, og den norske skidestination Geilo er en klar favorit. Geilo er et godt sted for både for nybegyndere og erfarne, og perfekt hvis man rejser flere sammen. Om sommeren er flodbådsferie et sikkert hit som familierejse, og der er både mulighed for at være aktiv og masser af tid til afslapning.

  Når jeg ikke sælger rejser eller rejser selv, er jeg aktiv i den lokale idrætsforening med gymnastik og håndbold, og også et politisk engagement i byrådet har fyldt meget i mit liv.

 • Korsika

  Korsika

   

  Dorthe

  Korsika

  Min trang til at skabe rejser til folk blev vakt, da jeg i vinteren 2003/2004 arbejdede som receptionist i Val Thorens i alperne. Og med en franskuddannelse i baglommen var det oplagt, at det skulle være til fransktalende lande. Nu har jeg så siddet hos Ruby Rejser i over 10 år, hvor jeg primært har haft ansvaret for rejser til Korsika - skønhedens ø i Middelhavet. Ud over Korsika sidder jeg også med en del af Ruby Rejsers regnskab.

  Jeg glædes hver gang, jeg skal til Korsika, da øen rummer lidt af det hele – smukke strande, imponerende bjerge, dejlig mad, sød befolkning. Kort sagt: rammerne for en god ferie. Jeg har rejst på Korsika både alene, og med min mand og børn, og grundlaget for en dejlig ferie er der uanset konstellationen.

  Jeg synes, at det er spændende at være med til at finde frem til den rigtige rejse til folk, så de kan få mest muligt ud af deres ferie.

   

 • Korsika

   

  Marianne

  Korsika og skiferier

  Jeg har en fod indenfor i en stor del af vores rejsetyper og er bl.a. ansvarlig for flere af vores grupperejser og skiferier. De seneste år har jeg også fået mere og mere ansvar for vores Korsika-ture, hvor jeg nu er arrangør på en stor del af rejserne.

  Med over 15 års erfaring fra skibranchen er jeg vild med den aktive rejseform, og hos Ruby Rejser er jeg dybt passioneret omkring skabelsen af den perfekte rejse for kunden – både når det gælder gruppeture og individuelle rejser. Jeg lægger stor vægt på den personlige service og ingen opgaver er hverken for små eller for store til at blive taget hånd om.

  Privat er jeg også lidt af en rejsetosse, og jeg er til alle slags aktive ferier både i Europa og rundt om i verden. Meget af min fritid går med at være aktiv, og jeg elsker at stå på ski, spille golf, løbe og cykle – et perfekt match med Ruby Rejsers aktive ånd. 

   

 • Produktion og grupper

   

  Kirsten

  Produktion og grupper

  Jeg er product manager for vores gruppeture, og særligt vores vandreferier og vores aktive kulturrejser ligger på mit bord. En aktiv kulturrejse er en rundrejse, hvor du ser og oplever både natur- og kultur-højdepunkterne i et givent land, og hvor vi samtidig har valgt at sætte et aktivt præg på oplevelsen med bl.a. vandreture, cykelture og/eller sejlture ind i programmet. Det kan være som en sightseeingtur på cykel, en dagsvandretur i bjergene eller en stille raftingtur på bambusflåde på en flod.

  Et lands højdepunkter og store seværdigheder gør altid indtryk, uanset om det er smukke bygningsværker, en særlig levevis eller en smuk nationalpark. Jeg synes dog også, at det gør stort indtryk, når man oplever, hvor forskelligt livet leves rundt om i verden.

  Jeg bliver ofte spurgt, hvor det bedste sted på jorden er. Jeg har rejst i flere end 50 lande. Vietnam, Japan, Sri Lanka, Kina, Marokko, Sydafrika, Colombia, USA, Canada, Moldova eller Iran? Hvordan skal jeg vælge en favorit? Jeg kan dog sige, at jeg især brænder for de steder, hvor mødet med andre mennesker gør mig klogere på verden.

   

 • Produktion og aktivferier

  Produktion og aktivferier

   Emma

  Emma

  Produktion og cykelferier

  Jeg sidder med produktion af vores aktivferier og særligt cykelferierne er jeg i berøring med. Derudover arbejder jeg også med udvikling af vores hjemmeside.

  Rejsebranchen er det helt rette sted for mig at arbejde og jeg kan slet ikke få nok af verden. Man kan roligt sige, at jeg er blevet ‘indoktrineret’ allerede som barn, da jeg eksempelvis boede 6 måneder i en autocamper med min familie, mens vi kørte Australien rundt. Jeg har rejst i 30 lande og det er en kæmpe passion for mig. Jeg er faktisk altid i gang med at planlægge min næste tur.

  Det vigtigste for mig når jeg rejser, er de store oplevelser, der skaber minder, hvilket er præcis, hvad jeg ønsker for mine gæster, der køber cykelferier. 

   

   

 • Administrerende direktør

  Ronni

  Jeg er administrerende direktør/CEO for Ruby Rejser og har derfor en fod indenfor alt fra produktion af rejser til planlægning og markedsføring af de forskellige produkter. Både aktivferier, kulturrejser og ekspeditionsrejser kan sælges på individuelt plan og gruppeplan, og der er derfor noget for de fleste i Ruby Rejsers sortiment.

  Særligt rejser til Svalbard og rejser med Hurtigruten langs Norges kyst har jeg arbejdet meget med. En rejse til Svalbard er noget helt specielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Den nordlige øgruppe er spændende hele året rundt og byder på varmende midnatssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskabet er fantastisk og kan opleves enten via et ophold på fastlandet eller fra søsiden ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

  Når jeg ikke arbejder med rejser, bruger jeg meget af min tid på og omkring fodboldbanen. Jeg spiller fodbold, ser fodbold og træner U6 i fodbold, så det er ikke helt forkert at kalde mig en god, gammeldags fodboldnørd.

   

 • Direktør for Sunway Group

  Mads

  SunwayGroup

  Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling af Ruby Rejser. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

  Jeg cyklede La Marmotte i 2016, hvilket var en kæmpe oplevelse! Før løbet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Ud over La Marmotte har jeg været på Korsika med Rubys eget fly, og det bliver ikke sidste gang – og så ser jeg især frem til at komme på skiferie med Ruby Rejser. Skiløb er en af mine helt store passioner, hvilket også afspejler sig i, at jeg er medstifter af Skiinstruktør.dk, der er indgangsvinklen til skilærerjobs og skiskoler i hele verden. 

  Jeg holder meget af aktive ferier. Ud over ski er sejlads og cykling noget af det, jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.