Loading...

Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere

Ruby Rejsers kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den rejse, du leder efter. Vi har selv været ude på mange af de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra. Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Aktivferier

   Sarah

  Sarah

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg kan hjælpe dig med at finde den aktivferie, der passer dig - uanset som vi snakker cykelferie, vandreferie eller cykelkrydstogt. Jeg kan vejlede dig i valg af destination, indkvartering og afrejsetidspunkt, og jeg afvikler særligt de individuelle rejser. Jeg er også helt vild med kulturelle rundrejser, og særligt Vietnam har vundet mit hjerte. 

  Jeg elsker at rejse, hvilket da også er tydeligt at se på mit rejse-CV. Jeg har blandt andet boet med lokale på Zanzibar, vandret til Mount Everest Basecamp, rejst rundt i Indonesien og besøgt fjerne kroge af Bali.

 • Aktivferier

   Inger

  Inger-Louise

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg er rejseagent og afvikler vores aktive ferier - særligt cykelkrydstogter. Vi har cykelkrydstogter til et hav af lækre destinationer i Europa, og jeg går meget op i, at mine gæster får den bedst mulige oplevelse.

  Jeg elsker at tage en hyggelig snak via telefon eller per mail, og jeg brænder meget for den personlige relation. Jeg giver derfor med glæde en kop kaffe på vores kontor til en hyggelig snak om vores cykelkrydstogter.

  Jeg elsker naturligvis at rejse. Jeg har været på cykelkrydstogt i Italien og Kroatien, men jeg har også set nordlys i Norge og badet i det iskolde Barentshav. Verden er forunderlig og jeg glæder mig altid til mit næste eventyr.

 • Cykelferier

   Rønnaug

  Rønnaug

  Cykelferier, skiferier og Hurtigruten

  Hos Ruby Rejser er jeg Sales- and Production manager, og sidder med alle vores cykelferier i Danmark, hvor vi har smukke ruter i hele landet. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både danske samarbejdspartnere og internationale agentkunder.

  Derudover er jeg General Manager på vores rejser med Hurtigruten, der laves i samarbejde med vores søsterselskab Travelnorth. Med mine norske rødder er jeg vokset op ikke langt fra de havne som Hurtigrutens skibe lægger til ved.

  Udover rejser med Hurtigruten er jeg stor fan af at tage på skiferie, og den norske skidestination Geilo er en klar favorit. Geilo er et godt sted for både for nybegyndere og erfarne, og perfekt hvis man rejser flere sammen.

 • Korsika

   Dorthe

  Dorthe

  Korsika

  Min trang til at skabe rejser til folk blev vakt, da jeg i vinteren 2003/2004 arbejdede som receptionist i Val Thorens i alperne. Og med en franskuddannelse i baglommen var det oplagt, at det skulle være til fransktalende lande. Nu har jeg så siddet hos Ruby Rejser i over 10 år, hvor jeg primært har haft ansvaret for rejser til Korsika og en del af Ruby Rejsers regnskab.

  Jeg glædes hver gang, jeg skal til Korsika, da øen rummer lidt af det hele – smukke strande, imponerende bjerge, dejlig mad, sød befolkning. Kort sagt: rammerne for en god ferie. Jeg har rejst på Korsika både alene og med min familie.

  Jeg synes, at det er spændende at være med til at finde frem til den rigtige rejse til folk, så de kan få mest muligt ud af deres ferie.

 • Korsika

   Marianne

  Marianne

  Korsika og skiferier

  Jeg har en fod indenfor i en stor del af vores rejsetyper og er bl.a. ansvarlig for flere af vores grupperejser og skiferier. De seneste år har jeg også fået mere og mere ansvar for vores Korsika-ture, hvor jeg nu er arrangør på en stor del af rejserne.

  Med over 15 års erfaring fra skibranchen er jeg vild med den aktive rejseform, og hos Ruby Rejser er jeg dybt passioneret omkring skabelsen af den perfekte rejse for kunden – både når det gælder gruppeture og individuelle rejser. Jeg lægger stor vægt på den personlige service og ingen opgaver er hverken for små eller for store til at blive taget hånd om.

  Privat er jeg også lidt af en rejsetosse, og jeg er til alle slags aktive ferier både i Europa og rundt om i verden.

 • Produktion og grupperejser

   Kirsten

  Kirsten

  Produktion og grupperejser

  Jeg er product manager for vores gruppeture, og særligt vores vandreferier og vores aktive kulturrejser ligger på mit bord. På en aktiv kulturrejse ser og oplever du både natur- og kultur-højdepunkterne i et givent land. Det kan være som en sightseeingtur på cykel, en dagsvandretur i bjergene eller en stille raftingtur på bambusflåde på en flod.

  Jeg bliver ofte spurgt, hvor det bedste sted på jorden er. Jeg har rejst i flere end 50 lande. Vietnam, Japan, Sri Lanka, Kina, Marokko, Sydafrika, Colombia, USA, Canada, Moldova eller Iran? Hvordan skal jeg vælge en favorit? Jeg kan dog sige, at jeg især brænder for de steder, hvor mødet med andre mennesker gør mig klogere på verden.

   

 • Disneyland ®

   Kamilla

  Kamilla

  Salg og Magic Tours

  Til hverdag beskæftiger jeg mig meget med vores søsterselskab Magic Tours. Rejserne med Magic Tours har kurs mod Disneyland®, hvor tiden står stille og magien udfolder sig i selskab med dine ynglings Disney®-figurer. Jeg står klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmerejse.

  Jeg har selv en stor passion for at udforske landegrænser, og jeg har været så heldig at få lov at opleve bider af den store verden allerede. Særligt synes jeg at vores kulturrejser og fællesrejser er nogle spændende koncepter og dermed en fantastisk måde at opleve verden på, uanset hvor rejsen går hen.

  • Administrerende direktør

   Ronni

   Ronni

   Jeg er administrerende direktør/CEO for Ruby Rejser og har derfor en fod indenfor alt fra produktion af rejser til planlægning og markedsføring af de forskellige produkter. Både aktivferier, kulturrejser og ekspeditionsrejser kan sælges på individuelt plan og gruppeplan, og der er derfor noget for de fleste i Ruby Rejsers sortiment.

   Særligt rejser til Svalbard og rejser med Hurtigruten langs Norges kyst har jeg arbejdet meget med. En rejse til Svalbard er noget helt specielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Den nordlige øgruppe er spændende hele året rundt og byder på varmende midnatssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskabet er fantastisk og kan opleves enten via et ophold på fastlandet eller fra søsiden ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

    

  • Direktør for Sunway Group

   Mads

   SunwayGroup

   Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling af Ruby Rejser. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

   Jeg cyklede La Marmotte i 2016, hvilket var en kæmpe oplevelse! Før løbet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Ud over La Marmotte har jeg været på Korsika med Rubys eget fly, og det bliver ikke sidste gang – og så ser jeg især frem til at komme på skiferie med Ruby Rejser. Skiløb er en af mine helt store passioner, hvilket også afspejler sig i, at jeg er medstifter af Skiinstruktør.dk, der er indgangsvinklen til skilærerjobs og skiskoler i hele verden. 

   Jeg holder meget af aktive ferier, så sejlads og er cykling noget af det, jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.