Dem der skaber din rejse

Vores medarbejdere

Ruby Rejsers kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den drømmerejse, du ønsker. Vi har selv været ude på mange af de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra. Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Salgskoordinator 

   Kamilla

  Kamilla

  Ruby Rejser og Magic Tours

  Til hverdag beskæftiger jeg mig med salg og afvikling af aktive ferier hos Ruby Rejser, hvor jeg hovedsageligt har at gøre med vandreferier, cykelferier og skiferier. Derudover har jeg også meget at gøre med vores Magic Tours-rejser, som har kurs mod Disneyland®. 

  Jeg har selv en stor passion for at udforske landegrænser, og jeg har været så heldig at få lov at opleve bider af den store verden allerede. Særligt synes jeg, at vores vandreferier, nordlysrejser og fællesrejser er nogle spændende koncepter og en fantastisk måde at opleve verden på.

  Uanset om du ønsker at se magien udfolde sig i selskab med dine ynglings figurer i Disneyland® eller drømmer om at cykle Europa tynd, så står jeg klar til at hjælpe dig med at realisere din drømmerejse.

 • Salg af aktive ferier

   Marianne

  Marianne

  Ruby Rejser

  Jeg har en fod indenfor i en stor del af vores rejsetyper og er bl.a. ansvarlig for flere af vores skiferier, vandreferier og cykelferier samt Hurtigturen.

  Med over 15 års erfaring fra skibranchen er jeg vild med den aktive rejseform, og hos Ruby Rejser er jeg dybt passioneret omkring skabelsen af den perfekte rejse for kunden – både når det gælder gruppeture og individuelle rejser. Jeg lægger stor vægt på den personlige service og ingen opgaver er hverken for små eller for store til at blive taget hånd om.

  Privat er jeg også lidt af en rejsetosse, og jeg er til alle slags aktive ferier både i Europa og rundt om i verden.

 • Salg af aktive ferier

   Emily

  Emily

  Salg og afvikling af aktivferier

  Jeg sidder til dagligt med salg og afvikling af aktive ferier inden for vandring, cykel og cykelkrydstogt. For mig er det vigtigt at få en god relation i form af snak om destination, aftejsetidspunkt, og andre spørgsmål du skulle have. Derusover sidder jeg også i vores søsterselsskaber Seatravel og Magic Tours, hvor jeg kan hjælpe med sejlferier og rejser til Disneyland® Paris.

  Mit rejsehjerte brænder for kultur, god mad og spændende oplevelser. Jeg har vandret i Atlasbjergene – en af mine yndlingsdestinationer, arbejdet som frivillig i Costa Ricas regnskov, boet i Australien og har været afsted på flere europæiske rejser til Paris, Dublin, Wien og Malaga.

 • Salg af skiferier og cykelferier

   Rønnaug

  Rønnaug

  Cykelferier, skiferier og Hurtigruten

  Hos Ruby Rejser er jeg Sales- and Production manager, og sidder med alle vores cykelferier i Danmark, hvor vi har smukke ruter i hele landet. Jeg står for direkte salg til kunder fra hele verden og har kontakt med både danske samarbejdspartnere og internationale agentkunder.

  Derudover er jeg General Manager på vores rejser med Hurtigruten. Med mine norske rødder er jeg vokset op ikke langt fra de havne, som Hurtigrutens skibe lægger til ved.

  Udover rejser med Hurtigruten er jeg stor fan af at tage på skiferie, og den norske skidestination Geilo er en klar favorit. Geilo er et godt sted for både for nybegyndere og erfarne, og perfekt hvis man rejser flere sammen.

 • Salg af aktive ferier og Disneyland®

   

  Simone

  Ruby Rejser og Magic Tours

  Ønsker du at komme afsted på en aktiv ferie, hvad end det er en vandreferie, cykelferie eller cykelkrydstogtsferie, så kan jeg hjælpe dig med at finde den ferie, der passer bedst til dig. Jeg beskæftiger mig også med vores rejser til Disneyland®, hvor du kan komme på en fantastisk rejse fyldt med magi for hele familien. Jeg brænder for at give vores gæster den så gode og uforglemmelige oplevelser som muligt, og du vil få personlig vejledning med alt ift. planlægning af din rejse.

  At rejse er min store passion, og jeg tager ud og udforsker verden, så ofte som jeg har mulighed for det. Min rejselyst har ført mig ud på rejser til skønne steder i Europa og Asien, og jeg glæder mig til at komme afsted igen.

 • Salg og Kundeservice

   

  Helena

  Ruby Rejser og Magic Tours

  Jeg startede som praktikant hos Sunway Group i 2022 og var derefter så heldig at blive tilbudt en stilling efter jeg færdiggjorde min uddannelse i international virksomhedskommunikation og engelsk. I dag sidder jeg i salgsafdelingen, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde destinationen til dit næste rejseeventyr, hvad end det er en vandreferie, cykelferie, cykelkrydstogt eller en magisk rejse til Disneyland Paris. Jeg elsker at have en hyggelig snak via telefon eller mail, da den personlige relation er vigtig for mig.

  Jeg brænder for oplevelsesferier, hvor jeg har mulighed for at komme ind under huden på kulturen i de forskellige lande. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge mange forskellige lande og har derfor svært ved at vælge én favorit. Dog har jeg en forkærlighed for Italien, Færøerne, hvor jeg kommer fra, samt de spansktalende lande, hvis kultur interesserer mig meget.

   

 • Salg og Kundeservice

   Ema

  Ema

  Ruby Rejser 

  Jeg startede som markedsføringspraktikant i starten af 2023, hvor jeg efterfølgende blev tilbudt en fast stilling i salgsafdelingen. Til daglig beskæftiger jeg mig med salg af rejser, hvor jeg gør mit bedste for at hjælpe vores gæster med at finde den rette rejse og destination, som opfylder deres krav, ønsker og behov. Dette kan være alt fra cykelkrydstogter til vandreferier. Derudover arbejder jeg med ”aftersales”, hvor jeg sørger for  at hjælpe vores gæster godt afsted på ferie.

  Jeg har altid har været interesseret i at rejse. Jeg elsker at få nye oplevelser samt udforske nye kulturer og destinationer. Min store rejselyst har blandt andet ført mig til Sydasien og til smukke destinationer i Europa.

 • Salg og Kundeservice

   Nirina

  Nirina

  Aktive ferier og Hurtigruten

  Til daglig sidder jeg i salgsafdelingen, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde din næste aktive ferie, som passer til dine ønsker og behov. Udover at vejlede dig i vores vandreferier, cykelferier og cykelkrydstogter beskæftiger jeg mig også med Hurtigruten-rejser. Jeg er født og opvokset i Norge og har derfor en særlig kærlighed for den norske natur og kultur  og jeg elsker at være med til at arrangere sejladser, hvor du får opleve netop dette!

  Selv holder jeg meget af rejser, som indeholder spændende menneskemøder, kulturoplever og god mad. Uanset hvad dine rejsedrømme er, ser jeg frem til at hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

 • Salg og Produktion

   

  Annette

  Magic Tours og Marathon Travel Club

  Jeg er produktansvarlig for vores Magic Tours-rejser, der tilbyder ture til den magiske destination, Disneyland®. Derudover står jeg for produktion af maratonture hos Marathon Travel Club samt racercykelture hos Ruby Rejser, hvor jeg hjælper løbeglade gæster til spændende, internationale løb.

  Jeg sætter en dyd i selv at afprøve de rejseformer, jeg har ansvar for og har derfor været i Disneyland et utal af gange og også afprøvet flere cykelløb og maraton, som jeg i øvrigt selv er rejseleder på et par gange om året.

  Når jeg selv rejser, er det typisk aktive ferier med et strejf af sol. Det kan være en vandreferie, men også gerne kombineret med en tur på MTB eller racercykel, så jeg kan opleve verden samtidig med, at jeg er aktiv.

 • Produktion og Grupperejser

   Line Maria Fey

  Line

  Ruby Rejser, gruppevandreferier

  Jeg er product manager for vores gruppeture, og særligt vores vandreferier ligger på mit bord. Jeg bliver ofte spurgt, hvor det bedste sted på jorden er. Jeg har besøgt mange forskellige lande, og det er derfor meget svært at vælge én favorit. Dog kan jeg sige, at at Italien har en meget speciel plads i mit hjerte, da jeg har boet og studeret i landet i et par år og også har familie der. Derudover brænder jeg for de steder, hvor mødet med andre mennesker gør mig klogere på verden.

   

  • Produktionsansvarlig

   Ronni

   Ronni

   Jeg er Product Development Manager for Ruby Rejser og har derfor en fod indenfor alt fra produktion af rejser til planlægning og markedsføring af de forskellige produkter. Både aktivferier, kulturrejser og ekspeditionsrejser kan sælges på individuelt plan og gruppeplan, og der er derfor noget for de fleste i Ruby Rejsers sortiment.

   Særligt rejser til Svalbard og rejser med Hurtigruten langs Norges kyst har jeg arbejdet meget med. En rejse til Svalbard er noget helt specielt og en klar anbefaling til alles bucketliste. Den nordlige øgruppe er spændende hele året rundt og byder på varmende midnatssol om sommeren og dansende nordlys om vinteren. Landskabet er fantastisk og kan opleves enten via et ophold på fastlandet eller fra søsiden ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

    

  • Direktør for Sunway Group

   Mads

   SunwayGroup

   Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. ejer Ruby Rejser, så jeg sidder med ledelse og udvikling af Ruby Rejser. Derudover er jeg også pedel på kontoret – og enkelte gange IT-ansvarlig.

   Jeg cyklede La Marmotte i 2016, hvilket var en kæmpe oplevelse! Før løbet var jeg med på turen fra Nice til Alpe d'Huez med Rubys fantastiske guider. Ud over La Marmotte har jeg været på Korsika med Rubys eget fly, og det bliver ikke sidste gang – og så ser jeg især frem til at komme på skiferie med Ruby Rejser. Skiløb er en af mine helt store passioner, hvilket også afspejler sig i, at jeg er medstifter af Skiinstruktør.dk, der er indgangsvinklen til skilærerjobs og skiskoler i hele verden. 

   Jeg holder meget af aktive ferier, så sejlads og er cykling noget af det, jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.

  • Produktion og Aalborg-ansvarlig

    

   Morten

   Jeg er bureauchef på vores kontor i Aalborg. Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med produktion og udvikling af rejser herunder indgåelse af aftaler med nye samarbejdspartnere, forhandlinger med leverandører, planlægning af aktiviteter på rejsemålene. Lejlighedsvis assisterer jeg også i vores gruppeafdeling, hvor jeg hjælper til med planlægning af firmarejser.

   Jeg har rejst hele mit liv. Min første udenlandsrejse var til Tunesien i 1984, og siden har jeg rejst i det meste af Europa samt i dele af Asien, Afrika og Nordamerika. Jeg har desuden været bosat i længere perioder i Dublin, Cordoba og Rio de Janeiro. I de senere år er jeg blevet bidt af Norden og har bl.a. besøgt Svalbard, Island og sejlet med Hurtigruten. Næste drømmerejse er med tog rundt i Europa sammen med familien.

   Siden 2003 har jeg arbejdet i rejsebranchen, og jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig et bedre job, end at hjælpe vores gæster med at udleve deres rejsedrømme.

  • Økonomi og HR

   Dorthe

   I cirka 20 år har jeg været en del af Sunway Group-kontoret, og i løbet af den tid har jeg båret mange forskellige hatte. I dag arbejder jeg som produktansvarlig, HR- og regnskabsmedarbejder, hvilket indebærer, at jeg tager mig af den daglige drift i økonomi og håndterer forskellige HR-relaterede opgaver for Magic Tours, Seatravel, Marathon og Ruby Rejser. Jeg er også ansvarlig for vinterpersonale og buslogistikken til vinterski i Norge hos Ruby Rejser.

   Personligt er jeg vild med aktive rejser, men jeg kan også godt lide at slappe af ved poolen eller på stranden med en god bog. Jeg har i længere perioder boet i Belgien og Frankrig, hvor jeg blev forelsket i den smukke natur, interessante kultur og det lækre, lokale køkken. Især Korsika har en særlig plads i mit hjerte efter jeg i mange år sad som Korsika-ansvarlig her hos Ruby rejser.

  • Marketing Planner

   Julie

   Som Marketing Planner i Sunway Group er det mig, der har det store forkromede overblik over alle marketingaktiviteter for vores butikker  særligt Ruby Rejser, Magic Tours og Marathon. Til daglig beskæftiger jeg mig med planlægning og koordering af online markedsføring i form af SEO, e-mail-marketing og SoMe-marketing samt at lave de overordnede strategier for de forskellige aktiviteter.

   Jeg er især glad for at rejse til spansktalende lande for at få spændende kulturelle oplevelser, nyde den smukke natur og tale lidt med de lokale. En af mine favoritdestinationer er Barcelona, hvor jeg også har boet i forbindelse med min uddannelse. Når jeg rejser, nyder jeg at gå på opdagelse og opleve noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg er lidt af en kamera-nørd, og du finder mig oftest med et kamera i hånden, mens jeg jagter de gode billeder. Derudover er jeg vild med god mad og vin, og jeg bruger gerne god tid på at finde de helt rette spisesteder.

  • Marketing og Produktion 

   Emma

   Ruby Rejser, aktive ferier

   Til daglig sidder jeg med produktion af vores aktive ferier, hvor jeg er særligt i berøring med cykelferier, individuelle cykelkrydstogter og individuelle vandreferier. Derudover arbejder jeg også med udvikling og vedligeholdelse af vores forskellige hjemmesider, udvælgelse af produkter og fejlsøgning af hjemmesider og cms-platform. 

   Rejsebranchen er det helt rette sted for mig at arbejde, for jeg kan slet ikke få nok af at opleve verden. Jeg har rejst i 30 lande og elsker at opleve nye steder, men med tiden har jeg også lært, at destinationen ikke altid betyder så meget. De store oplevelser findes mange steder. Det vigtigste er bare, at man har tiden til at finde dem og skabe gode minder, hvilket er præcis, hvad jeg ønsker at hjælpe vores gæster med. 

  • Marketing og Produktion 

    

   Bjørn

   Jeg sidder i Marketing og Produktion og arbejder primært med marketingdelen for Ruby Rejser, Magic Tours og Marathon Travel Club. Her er jeg med i både planlægning og produktion af nyhedsbreve, sociale medier, annoncer, opdatering af hjemmesider og meget mere. Jeg er også ansvarlig for udvikling og marketing af vores skønne sejl- og flodbådsferier hos Seatravel.

   Jeg er selv kæmpe fan af aktive ferier – både vandreferier og cykelferier. Jeg har også et svagt punkt for kulturrelle rejser, hvor jeg rigtigt kan fordybe mig i min destination og udforske de byer og seværdigheder, jeg besøger. Jeg har rejst meget i Europa, så nu er drømmen at besøge Asien. Især Japan, med deres helt unikke kultur og samfund, ligger højt på ønskelisten.

  • Marketing og Produktion

    

   Kristian

   Jeg startede hos Sunway Group som praktikant i starten af 2023, og var derefter så heldig at blive tilbudt en stilling efter jeg færdiggjorde min uddannelse som markedsføringsøkonom. I dag arbejder jeg med marketing og produktion, hvor jeg til dagligt har fokus på at lave spændende indhold til vores forskellige kanaler, både i form af nyhedsbreve og sociale medier. Her har jeg fokus på Ruby Rejser, Magic Tours, Seatravel og Marathon Travel Club. Derudover hjælper jeg også til i produktion med diverse arbejdsopgaver, som er med til at sikre den bedst mulige oplevelse for vores gæster. 

   Jeg nyder at rejse, og sætter pris på store naturoplevelser og lokale kulturer, hvorfor jeg især har et blødt punkt for vores vandreferier. For mig udgør denne rejseform den perfekte mulighed for at kombinere min kærlighed for naturen og interesse for alverdens kulturer.

    

  • Marketingpraktikant

    

   Emilie

   I sommeren 2023 startede jeg som marketingpraktikant hos Sunway Group i forbindelse med min kandidat i engelsk og kommunikation. Mine daglige opgaver består primært af at lave spændende indhold til Ruby RejserMagic ToursSeatravel og Marathon Travel Club, både i form af nyhedsbreve, opslag til sociale medier og hjemmesideopdatering.  

   Jeg elsker selv at rejse og er godt kendt i et par vandrestøvler. Min rejselyst har blandt andet ført mig til smukke destinationer i Europa, Asien og Afrika, og min bucketliste er stadig fuld af skønne steder, jeg har planer om at opleve.

  • Marketingpraktikant

    

   Rikke

   I forbindelse med min kandidat i erhvervssprog og kommunikation i spansk startede jeg i sommeren 2023 som marketingpraktikant hos Sunway Group. Mine daglige arbejdsopgaver består af at lave indholdsrigt content til Ruby Rejser, Magic Tours, Seatravel og Marathon Travel Club, i form af opslag til sociale medier og kreering af nyhedsbreve samt opdatering af hjemmesider.

   Jeg elsker at krydse landegrænser og opleve nye kulturer. Om det er alene, sammen med andre, lange eller korte ture, det spiller ingen rolle. Min store rejselyst har blandt andet resulteret i 6 måneder i Australien, backpacking rundt i Asien og svømmet med grise på Bahamas. Dernæst har min forkærlighed for det spanske land givet mig mange sprogrejser og 8 måneder som udvekslingsstuderende i Alicante.

  • Norsk oversættelse

    

   Maria

   Mit ansvarsområde er primært oversættelse til norsk. Jeg arbejder med oversættelse af alt fra hjemmesideindhold og nyhedsbreve til SoMe-opslag og rejseinformation, men beskæftiger mig også med opdatering og vedligeholdelse af vores norske sociale medier og hjemmesider.

   Jeg er glad for aktive ferier, hvor jeg kan opleve spændende natur, mens min krop er i bevægelse. Især skiløb op og ned af norske bjergtoppe, vandreture i et aktivt vulkanområde på Island og en pilgrimsvandring langs den portugisiske camino er blandt mine favoritture.