Svalbardlinjen - Rundrejse med dansk rejseleder

Specialrejse - Bergen-Svalbard-Bergen | 15 dage

Udforsk hele den norske vestkyst, og gå på opdagelse på den magiske ø Svalbard. Over 15 dage vil du gå i dybden med den norske natur, og få en dybere forståelse for, hvad Norges kultur indebærer.

In stock
Travel Code
HRG-007
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Oplev det unikke naturfænomen midnatssol i Nordnorge
blue encircled check Få en dybere forståelse for den norske kyst og kultur
blue encircled check Nyd din rejse i gode omgivelser ombord på hyggelige MS Trollfjord
calendar icon1 afrejse
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Fly fra København
clock icon14 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Et eventyr uden lige venter dig, når vi udforsker hele den norske vestkyst og Svalbard med det fantastiske ekspeditionsskib, MS Trollfjord . På denne 15-dages specialrejse med Hurtigruten kan du helt selv vælge mellem 16 nøje udvalgte udflugter, som giver dig et spændende indblik i den norske natur og kultur. Flere fantastiske naturfænomener pryder din vej, hvor du blandt andet kan opleve den helt unikke midnatssol i det nordlige Norge og på Svalbard, som kun kan opleves i de allernordligste breddegrader. Nyd livet ombord på MS Trollfjord med udsøgte smagsoplevelser og nyrenoverede omgivelser, som er med til at forstærke oplevelsen på din uforglemmelige ekspeditionsrejse.

Kort

down v arrow

Svalbard-ekspressen - rundrejsen (2024-25)

Rejseplan

down v arrow
Dag Sted Overnatning
1 Bergen På skib
2 Åndalsnes På skib
3 Træna På skib
4 Reine På skib
5 Tromsø På skib
6 Honningsvåg På skib
7 Bjørnøya På skib
8 Longyearbyen På skib
9 Ny-Ålesund På skib
10 Til søs På skib
11 Tromsø og Senja På skib
12 Svolvær På skib
13 Brønnøysund På skib
14 Ålesund og Højrundfjord På skib
15 Bergen -

Dagsprogram

down v arrow

Dag. 1 Velkommen til Bergen

Hovedstaden i Vestnorge er smuk uanset vejret, så tag dig god tid til at lære byen mellem de syv bjerge at kende, inden din rejse begynder. I centrum finder du Vågen og byens historiske kerne, for ikke at nævne Bryggen, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Ved siden af ligger Fisketorget, hvor du kan nyde friske fisk og skaldyr, og hvis du tager en tur op på Fløyfjellet, får du en fantastisk udsigt over byen, havet og de nærliggende bjerge.


Når afgangen nærmer sig, finder du MS Trollfjord liggende ved HX Hurtigrutens terminal i havnen, hvor vi har en stilfuld gæstelounge, som er eksklusiv for vores gæster. Her kan du nyde fingermad fra Norway’s Coastal Kitchen eller sikre dig en plads på en af de mange valgfrie udflugter, som endnu ikke er fuldt booket. Når du er blevet budt velkommen ombord, møder du skibets oplevelses-team, som vil være værter og guider på din rejse langs Norges kyst til Svalbard. Hils på dine medrejsende, og find dig til rette på skibet, der bliver dit hjem i de næste par uger. Nyd derefter det første af mange måltider ombord, og se rækken af farverige bygninger langs havnefronten blive mindre og mindre, efterhånden som vi sejler ud i Norskehavet.

Dag. 2 Alpin by ved fjorden

Åndalsnes ved Isfjord i bunden af Romsdalfjorden er vores første anløbshavn. Efter at vi om morgenen har lagt til i byens centrum, kan vi udforske den maleriske kystby med omkring 2.000 indbyggere. Fra 1838 til 1964 var Åndalsnes administrativt centrum for den gamle kommune Grytten. Byen blev genopbygget fuldstændigt efter et angreb under Anden Verdenskrig og er nu en moderne by med lokalavis og nogle af Norges mest imponerende naturomgivelser. Fjeldene, der rager op over byen, er bogstavelig talt Åndalsnes’ højdepunkt. Oplev norsk friluftsliv på for eksempel en vandretur til udsigtsposten Rampestreken. Ønsker du at nyde seværdighederne på en mere rolig måde, kan du tage en afslappende tur med Romsdalgondolen eller køre til den snoede Trollstigen-passage med bus. Uanset, hvilken aktivitet du vælger, får du den bedste udsigt over Isfjord, Romsdalfjord og de omgivende fjeldtinder.

Dag. 3 Norges ældste fiskersamfund

Vi sejler i Helgelandskystområdet om morgenen. Når du ser øer rage op af vandet i det fjerne, ved du, at vores destination næsten er nået. Træna er en øgruppe på kanten af Den arktiske Polarcirkel, 33 sømil nordvest for fastlandet. Træna består af cirka 500 øer, holme og skær, hvoraf kun fire er beboet året rundt, og er en fredelig kommune med fugleliv, der trives på de (for det meste) ubeboede øer. Selvom øgruppen er lille, har den en lang historie med arkæologiske fund, der antyder, at øerne har været beboet siden stenalderen. Man har fundet nogle af de ældgamle levn i en hule på Sanna, hvor der nu årligt afholdes musikfestival.

Tilbring eftermiddagen i et af Norges ældste fiskersamfund. Hvis vejret tillader det, kan vi måske nyde aktiviteter såsom vandre- og cykelture eller endda tage på øhop.
Med en stor bestand af havørne er fuglesafari en anden aktivitet, du ikke må gå glip af. For en ægte, autentisk oplevelse kan man træde ned i et par ældgamle, norske fiskersko og kaste en line under sommersolen. Når det er tid til at tage af sted om aftenen, kan du tage et hvil og slappe af på skibet. Vi krydser Den arktiske Polarcirkel på vej nordpå og fejrer øjeblikket med en lille, norsk ceremoni.

Dag. 4 Spidsen af Lofoten

Vi udforsker den berømte øgruppe Lofoten. Se de høje fjelde, der rager op af havet, når vi nærmer os fra syd om morgenen. Vi lægger til i Reine, der er og har været en vigtig og malerisk fiskerby siden 1743. Det er et af Norges mest fotograferede landskaber, hvor rødmalede rorbuer står og lyser op blandt fjeldkæderne, der reflekteres i havet. Syd for Reine ved Lofotens vestlige spids ligger en af Norges bedst bevarede fiskerbyer. Byen kan besøges på en tilkøbsudflugt. I hjertet af den lille by ligger Norges fiskerbymuseum, der dækker fiskeriets betydning og udvikling i Lofoten i løbet af de seneste 250 år.

Dag. 5 Porten til Arktis

Tromsø er Nordnorges urbane, arktiske hotspot med imponerende arkitektur, hippe restauranter og verdens nordligste universitet (bortset fra Svalbard). Byen har en spændende polarhistorie og er et naturligt stop, inden vi sejler videre nordpå og ind i det højarktiske område. Den moderne by har en lang arv med genstande fra nærområdet, der kan dateres tilbage til istiden. Byen voksede i betydning efter, at den blev erklæret for købstad i 1794  trods kun 80 indbyggere. Byen blev centrum for arktisk jagt i midten af ​​1800-tallet, og i slutningen af ​​1800-tallet var Tromsø et etableret, arktisk handelscenter.

Vi sigter mod at lægge til her om morgenen, så vi får en hel dag til at udforske den historiske, arktiske by og dens omgivelser. Vælg mellem en række tilkøbsudflugter; Lær noget om Tromsøs kultur og polarhistorie på en gåtur i byen, eller se de yndefulde sæler i Polaria, der er et af verdens nordligste akvarier, hvor man kan se arter af arktisk havliv tæt på. Vi kan måske også besøge den imponerende Ishavskatedral, der har en imponerende, stor, farvet glasmosaikgavl. Eller vi kan tage en tur med Fjellheisen til Storsteinen højt over Tromsø og få en exceptionel smuk udsigt over byen, fjelde og fjorde.

Dag. 6 På Europas top

Om morgenen ankommer vi til Honningsvåg, der er den nordligste by på Norges fastland. Honningsvåg er en ung by fra 1996 og fortsat en af Norges mindste byer. Her kan du vælge mellem adskillige tilkøbsudflugter. Tag for eksempel på kongekrabbefiskeri, mød en oprindelig samisk familie, tag på fuglesafari eller på en guidet tur for at se, hvordan man lever her ved 71°Nord. Honningsvåg er også porten til Nordkap, der er berømt for at være “Europas nordligste punkt”. Plateauet befinder sig 307 meter over havets overflade og 2.102 kilometer syd for den geografiske nordpol. Brug et øjeblik på at kigge ud over havet fra toppen af de høje klipper og se bølgerne slå mod stenene nedenfor. På toppen af ​​en af ​​klipperne står ikonisk globusmonument, der inspirerer alle besøgende til at fotografere. Bagefter kan du besøge Nordkapphallen, der har udstillinger og en kortfilm om kappens historie. Når vi sejler fra Honningsvåg, nyder vi den dramatiske udsigt til plateauet fra havsiden. Skibet sejler videre ind i Barentshavet og efterlader Norges fastlandskyst langt bag os.

Dag. 7 Mellem Norge og Svalbard

Bjørnøya er den sydligste ø i Svalbards øgruppe og ligger lige omkring halvvejs mellem Norges fastland og Spitsbergen. Vi ser det utilgængelige land fra skibet om eftermiddagen, så tænk på det som indledning på Svalbard-oplevelserne. Når du ser øen, bemærker du måske manglen på træer og buske. Her vokser kun meget lidt, og overfladen er delvist kun dækket af et lag mos og lav. Uanset, hvad der end vokser her, får det næring og gødning fra det rigelige fugleliv, der yngler på klipperne. Hav kameraet klar til at tage billeder af små alke, søpapegøjer, sortbenede rider og mallemukker, der flyver hen over de dramatiske klippetoppe og stejle skråninger sammen med mange andre havfuglearter.

Øens navn betyder "bjørneøen", men de eneste indfødte pattedyr er polarræve. Øen fik sit navn, da en isbjørn blev set svømme i vandet i nærheden, men det er et usandsynligt syn her så langt sydpå. På skibet kan du lære om Bjørnøyas historie gennem de polarhistoriske foredrag. Her lærer vi noget om de historiske ekspeditioner, der førte til opdagelsen af stedet, og de efterfølgende krav, som lande har gjort i forhold til øen. Hør om det utilgængelige fristeds strategiske betydning og om den rolle, som Bjørnøya havde i Anden Verdenskrig.

Vi sejler videre fra Bjørnøya og gør fortsat brug af M/S Trollfjords faciliteter til afslapning såsom fitnesslokale og sauna. Der er også et fotokursus, så du kan få det rette fokus, når du fotograferer dyrelivet og vildmarken, der venter på Svalbard.

Dag. 8 På kanten af verden

Vi ankommer til Spitsbergen, der er den største af Svalbards tre hovedøer. Storslåede brune og grønne fjelde rager op og breder sig fra den højarktiske tundra, mens floder med smeltet sne risler gennem dalens sletter og glimter under sommersolen. Brug et øjeblik på bare at mærke stemningen her på Svalbard. Vi er på en breddegrad på mere end 78° Nord og kun 1307 kilometer fra selve Nordpolen. Luften i den arktiske vildmark er frisk og ren, og temperaturen om sommeren ligger gennemsnitligt på mellem nul og otte grader celsius, takket være Golfstrømmens nordlige del.

Longyearbyen ligger på bredderne af en fantastisk, stor fjord. Det er den største bosættelse på Svalbard og fastsat som verdens nordligste bosættelse med flere end 1.000 indbyggere.
Byen er oprindeligt udsprunget af en kulminekoloni fra 1906 og huser nu omkring 2.000 indbyggere fra hele verden. I dag er byen knudepunkt for eventyrrejsende, forskere og ingeniører, der er tilknyttet forskningsprojekter såsom den berømte Frøbank. Gå en tur i byen, og nyd dens samling af gallerier, beværtninger, restauranter, bryggerier og det bemærkelsesværdige North Pole Expedition Museum. Vi har tilkøbsudflugter til de imponerende landskaber, der omgiver Longyearbyen. Har du nogensinde prøvet at køre i hundeslæde uden sne? Nu har du chancen!

Dag. 9 Videnskab på grænsen til Arktis

Mens vi sejler fra Longyearbyen, anbefaler vi at stå tidligt op for at nyde den imponerende udsigt over Kongsfjorden, der er en af områdets største fjorde. Indgangen er beskyttet af to kolossale, knirkende gletsjere, der regelmæssigt kælver is i fjorden. Strækningen er også et godt sted at spejde efter hvalrosser, der soler sig på bredderne, og de mange trækfuglearter, herunder søpapegøjer, kongeedderfugle, kortnæbbede gæs og lomvier. Polarræve og Svalbard-rensdyr kan af og til ses på land, og hvidhvalen er kendt for at komme op til overfladen her. Hvis vi er heldige, ser vi måske endda en isbjørn ved kysten på rov efter remme- og ringsæler.

På spidsen af halvøen Brøgger på en af Kongsfjords bredder ligger Ny-Ålesund. Som i Longyearbyen lå her først en kulmine, men fra midten af det 20. århundrede blev stedet vært for forskningsstationer. Om sommeren er her flere end hundrede forskere fra 20 glaciologi- og klimainstitutter fra mere end 10 lande. Gå en tur i en af verdens nordligste besættelser, besøg det lokale museum og souvenirbutikken, eller send et postkort fra det fjerne til venner og familie fra det lille posthus. Du kan også tage på en guidet tur til Amundsen-monumentet, der blev rejst til ære for den fantastiske, norske opdagelsesrejsende, der slog alle rekorder, da han nåede Nordpolen i 1926. Amundsen fløj luftskibet Norge fra Ny-Ålesund over Nordpolen og landede i Alaska tre dage senere.

Dag. 10 Vi forlader Svalbard

Det er tid til at sige farvel til Svalbard og Spitsbergen og vende tilbage til det norske fastland. Undervejs kan du slappe af ombord. Hvis himlen er skyfri, kan du nyde lidt sommersol ude på dækket og spejde efter hvaler, delfiner og marsvin. Eller hvis det ikke er så varmt udenfor, kan du nyde saunaens beroligende damp. Få et fascinerende indblik i lokalhistorie og dyreliv ved at overvære Coastal Experience-teamets foredrag. Teamet tilbyder måske også kurser i fotografering, så man kan få hjælp til at tage fantastiske billeder i de kommende dage. Nyd Norway's Coastal Kitchen-konceptets overdådige mad og drikkevarer. Kokkene anvender de bedste, mest smagfulde, lokale norske råvarer. Som en ekstra fornøjelse kan der være smagsprøver på regionale specialiteter eller demonstrationer af vores dygtige skibskokke i showkøkkenet. Du kan også slappe af med en god bog i loungen eller tale med de medrejsende i baren om yndlingsoplevelser på rejsen indtil nu.

Dag. 11 Udforskning af "Lille Norge"

Tilbage på Norges fastland er dagens første stop Tromsø. Skibet losser fragt fra Svalbard og laster fragt til havnene sydpå. Vi lægger til i Tromsø efter at have været oppe ved Svalbard og følger i historiens fodspor. De fleste opdagelsesrejsende og sømænd, der vendte tilbage fra deres arktiske ekspeditioner, besøgte byen. Moden og maden, de fandt der, virkede så stilfuld og raffineret sammenlignet med de nøgne grænsebyer, at de gav Tromsø tilnavnet ”Nordens Paris”. 

Fra Tromsø fortsætter skibet sydpå til eventyrlige Senja, der er en af Norges største øer. Fra Tromsø kan du tage på en tilkøbsudflugt, der slutter ved skibet, når det ligger i Senja. Vi anbefaler en smuk udflugt via Kvaløya og videre med færge til Senja, hvor vi genforenes med skibet på øens vestside. Senja er Nordnorges hurtigtvoksende, foretrukne destination som man ville forvente for et sted CNN har rangeret blandt verdens ti smukkeste øer. De lokale beskriver ofte stolt øen som “mininorge”, fordi den har en koncentration af landskaber, der er inspireret af forskellige dele af Norges kyst. På Senja findes et udvalg af tilkøbsudflugter med det bedste fra øen. Det er blandt andet vandreture til karakteristiske tinder med en misundelsesværdig udsigt, fisketure eller kajakture i en rolig fjord.

Dag. 12 Bliv forelsket i Lofoten

Vi udforsker øgruppen Lofoten hele dagen. Øgruppen anses for at være et af de mest spektakulære områder i hele Norge, og du vil forstå hvorfor, når du ser de takkede grønne fjelde rejse sig dramatisk op af havet og klatre højt op mod himlen som enorme tænder. Smukke fiskerbyer kommer til syne som rækker af rødtagede huse på pæle, der klamrer sig malerisk til kanten af ​​fjeldrige øer. Hist og her ligger enkelte fiskerhytter, der lokalt kaldes rorbuer, spredt over øerne som røde prikker midt i et safirblåt hav og på de frodige fjeldsider. Livet på Lofoten er overraskende roligt og fredeligt. Tiden synes at stå stille, som var den standset midt i øernes rene skønhed.

Øgruppens bankende hjerte er Svolvær, hvor skibet ligger det meste af dagen. Her er butikker og restauranter, og du kan bruge timer på at udforske og lære selve byen at kende. For at udforske fjeldene, øerne og byerne, der kan ses rundt om Svolvær, er der et udvalg af de bedste tilkøbsudflugter i Lofoten at vælge imellem. Tag på en tilkøbsvandretur til en af de hvide sandstrande, hvor du kan hjælpe med en strandoprydning og tage en badetur. Du behøver heller ikke bekymre sig om, du skal vælge mellem fjeldvandring og en kajaktur. På de lange sommerdage kan du måske nå begge dele, så du får det bedste fra havet og fjeldtoppen.

Dag. 13 Helgelandskystens seværdigheder

Skibet fortsætter sydpå og når til midten af Norges kyst. Helgelandskysten er en velkendt strækning, der er fuld af karakteristiske fjelde, der har givet inspiration til mange myter og folklore. Mens vi sejler, skal du holde øje med Vega-arkipelaget, en klynge af ca. 6.500 øer, skær og holme. Der er et UNESCO World Heritage Center på Gardsøy, som viser, hvordan man høster de højt værdsatte edderdun ved at udstyre fuglene med små kasser, hvor de kan bygge reder.

Vi lægger til i Brønnøysund, der har en skøn lystbådehavn og en nygotisk stenkirke fra 1870. Brug tiden på at udforske byen eller deltag i tilkøbsudflugter såsom kajakroning, cykling eller en sejltur med RIB-båd. Længere fremme fra Brønnøysund ligger fantastiske Torghatten. Det første, man bemærker ved Torghatten, er hullet, der går lige igennem fjeldets midte. Ifølge legenden blev Torghatten dannet, da Hestmannen i skuffelse over at være blevet afvist af den smukke Lekamøya, skød en pil efter hende. Kongen i Sømnafjellet så det og kastede sin hat imellem, og pilen gik lige igennem hatten og dannede hullet. Så skinnede solen, og alle blev til klipper. I roligt tempo tager det cirka en time at gå til hullet i Torghatten på en tilkøbsudflugt. Panoramaudsigten over træerne og øerne, der strækker sig ud foran os, er det hele værd.

Dag. 14 Sunnmørsalpernes hemmelighed

Skibet lægger kort til i Ålesund, der er kendt for sin jugendstil-arkitektur og maleriske beliggenhed på en halvø ved Aksla-fjeldet. Her losser vi al fragt og sætter rejsende, der deltager i udflugter, af. I nærheden af Ålesund skærer den fantastiske Hjørundfjord sig gennem Sunnmørsalpernes tinder, der er 1.700 meter høje. Fjorden ligger smukt indlejret i Sunnmørsalperne, hvilket betyder, at det er områdets skjulte perle og en hemmelighed for de fleste andre skibe. De, der oplever Hjørundfjord, ser den som en seriøs konkurrent til deres yndlingsfjord i Norge. Fjordens dybe, blå vand og frodige fjeldsider synes at være perfekt proportionerede og afstemt, som var den blevet skulptureret med vilje af naturens kunstneriske evner.

På bredden af en af Hjørundfjords arme ligger idylliske Urke med færre end 40 indbyggere. Det er her, skibet henter de rejsende, der tidligere forlod skibet i Ålesund for at tage på udflugt.
Vi nærmer os hastigt rejsens sidste dag. Selv om det er bittersødt, kan vi ikke komme på nogen bedre måde at fejre vores Svalbard Express-oplevelse på end med en glædelig afskedsmiddag på rejsens sidste aften. Det er også muligt at se tilbage på de mange højdepunkter, vi har oplevet sammen.

Dag. 15 Tilbage, hvor vi begyndte

Vi ankommer i Bergen om morgenen. Det er tid til at gå i land, men først tager vi pænt afsked med de andre passagerer og besætningen på M/S Trollfjord, der har gjort vores Svalbard Express-rejse så behagelig.
Vi har rejst som en del af denne historiske, ikoniske rejse til bider af paradis på Norges kyst  Noget, du ikke lige glemmer foreløbigt. Hvis du har deltaget i tilkøbsudflugter, får du billeder af dig selv til deling - for eksempel fra kajak-, fiske- og cykleture i nogle af de smukkeste naturlandskaber, der findes. Vi ved, at der er glade minder fra Nordkap, Helgeland, Lofoten, Senja, Hjørundfjord, krydsningen af Den arktiske Polarcirkel, Tromsø, Bjørnøya, Longyearbyen og Ny-Ålesund at tage med hjem og som vil gøre venner og familie grønne af misundelse.

Med denne dag slutter rejsen for Svalbardlinjen. Vi håber at se dig tilbage her på Norges kyst snart!

Livet ombord på MS Trollfjord

down v arrow

Det spektakulære MS Trollfjord skib er opkaldt efter den legendariske Trollfjord i Vesterålen og har vundet priser for dets design og fællesarealer. 

Kahytter

down v arrow

Alle kahytterne er uspecificerede, hvilket betyder, at kahytsnummer først tildeles ombord på skibet. Vi har ingen indflydelse på placeringen af kahytterne. Du kan vælge mellem følgende kahytstyper:

 • Indvendige kahytter
  Denne kahytstype har intet vindue. Der er seperate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Der er eget bad/toilet i kahytten. Ingen kahytter er under vandlinjen, hvilket betyder, at du kan være både lavt og højt på skibet. Du skal vælge denne kahyt, hvis du foretrækker at være på dækket og i panoramasalonen i de lyse timer.
 • Udvendige kahytter (nogle med begrænset udsigt)
  Denne kahytstype har en form for vindue f.eks. et koøje. Der kan dog være enkelte kahytter, der har begrænset udsigt fx ved en redningsbåd, der skærmer lidt for udsigten. Der er seperate senge, hvor den ene kan laves om til en sofa. Der er eget bad/toilet i kahytten. Kahytten er oftest placeret på de lavere dæk ved udgangen fra skibet. Du skal vælge denne kahyt, hvis du foretrækker at være på dækket og i panoramasalonen i de lyse timer, men gerne vil have lidt naturligt lys ind i kahytten. Dette er den mest populære kahytstype.
 • Arctic superior udvendige kahytter med dobbeltseng
  Denne kahytstype har et vindue. Kahytterne er som oftest placeret højere oppe på skibet og de kan også være placeret på panoramadækket. Der er dobbeltseng og eget bad/toilet i kahytten. Du skal vælge denne kahyt, hvis du gerne vil opholde dig på dækket og i panoramasalonen i de lyse timer, men også gerne have mulighed for nyde udsigter ved at opholde dig i kahytten.

Transport

down v arrow

Der tages forbehold for ændringer i flyruter og -tider. 
De endelige flyruter og -tider sendes sammen med flybilletten senest 3 dage før afrejse.
Bemærk at flytider er i lokaltid.

Forventede flytider
København → Bergen Kl. 08.05 - 09.25
Bergen → København Kl. 14.35 - 15.55

  

Ønsker du tilbud på flyrejse fra en anden dansk lufthavn er du velkommen til at kontakte os.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
               

Uge 21: Startdato 20.05.2025 varighed 14 nætter

Fra 24.998,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

BOOK-TIDLIG-FORDEL

Bestiller du senest d. 30.12.2024 får du udflugten "Nordkap og kongekrabbeoplevelse" med i prisen + "ombord kredit" på 1000 Norske kroner.

Afrejsedato:

 • 20.05.2025

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur (København-Bergen)
 • 23 kg indtjekket bagage
 • 8 kg håndbagage
 • Transfer til/fra lufthavn i Bergen
 • Indkvartering i valgte kahytstype
 • Helpension med måltider hele dagen i Flora og Árran
 • Ubegrænset udvalg af udvalgte drikkevarer på Flora, Árran og i 1893 baren, serveret under restaurantens og barens åbningstider, undtagen til morgenmad
 • Ubegrænset mineralvand, te og kaffe
 • Eftermiddagssnack i 1893 Bar
 • Kulinariske præsentationer og smagsprøver
 • Flersproget Coastal Experience-team
 • Gratis Wi-Fi
 • Daglige foredrag med forskellige temaer, vejledning i fotografering, kunst og kunsthåndværk
 • Adgang til motionsområde og sauna
 • Biblioteksadgang og film on demand
 • Udvalg af udstyr til friluftsaktiviteter
 • Dansk rejseleder
 • "Nordkap og kongekrabbeoplevelse" udflugten (ved bestilling senest d. 30.12.2024)
 • "Ombord kredit" på 1000 Norske kroner (ved bestilling senest d. 30.12.2024)

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt herover

Bemærkninger:
Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen - vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

Vi tager forbehold for ændringer i rejseprogrammet, fordi flere af aktiviteterne er vejrmæssigt afhængige.

Ambassadør/stamkunderabatten kan ikke bruges ved grupperejser. 

Gå til toppen af siden