Cykelferie i Belgien

Nem cykling

Oplev Belgiens historiske byer og skønne natur på en cykelferie. Cykel fx fra Bruxelles til Brügge eller med fast base i Brügge.

Nemme ture langs kanaler, til spændende historiske byer

Cykling er måske ikke det første man tænker på, når man hører om Belgien. Tankerne ledes måske nok mere hen på ”moules frites”, fantastiske øl og velsmagende chokolade. Ikke desto mindre udmærker det lille vesteuropæiske land sig også som en fantastisk cykelferiedestination. Belgien er nemlig rig på kultur og natur, og her vil du cykle langs floder og kanaler, forbi vindmøller, enge og sandstrande, til livlige byer som Gent og Brügge med de smukkeste bygninger fra byernes storhedstid som centrale købstæder.

Herunder kan du finde dit næste eventyr på to hjul i Belgien.

Læs mere
per side

5 Items

Belgien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Nemme cykelture med udgangspunkt fra Brügge. Glæd dig til at opleve kanaler, landsbyer og hvide sandstrande.

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.498,- DKK
Belgien | Cykelferie på egen hånd | Sværhedsgrad 1

Nem cykling ad stier langs skønne kanaler og gennem hyggelige landsbyer og smukke, historiske handelsbyer. Og glem ikke de gastronomiske højdepunkter. Velkommen til Flandern! 

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.998,- DKK
Belgien I Cykelferie på egen hånd I Sværhedsgrad 1

Find cykelhjelmen frem og glæd dig til en fantastisk cykelferie i Belgiens flotteste cykelregion, Limburg, hvor kultur, natur, historie og gastronomi kombineres på fineste vis!

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
Belgien I Cykelferie på egen hånd I Sværhedsgrad 1

En fantastisk cykelferie til blændende Belgien, hvor hyggelige landsbyer, smuk natur, fascinerende kultur og afslapning kombineres på fineste vis. Glæd dig til at dykke ned i Belgiens magiske verden.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
Belgien I Cykelferie på egen hånd I Sværhedsgrad 1-2

Fascinerende kulturer, flamske landsbyer og naturskønne landskaber præger denne cykelferie til alsidelige Belgien, som er en usleben diamant blandt de europæiske lande. Skal du med?

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.698,- DKK

Det er på tide at få øjnene op for hvad Belgien har at tilbyde, fordi landet kan godt blive lidt glemt i turistmæssig sammenhæng. Men Belgien er faktisk både en charmerende og vidtspændende rejsedestination, især hvis landet udforskes fra sadlen på din cykel.

Det der især gør Belgien til et spændende land, er den geografiske variation i landet, som også kommer til udtryk på vores cykelferier. Vores Stjernerute med udgangspunkt i Brügge tager dig igennem naturskønne landskaber og til Belgiens hvide sandstrande, hvor du enten kan slappe af eller tage en dukkert efter dagens cykeltur. Eller mærk historiens vingesus på vores tur Brügge, Bruxelles og belgisk øl, når du cykler forbi de smukke og historiske handelsbyer, som er fyldt med prægtige bygninger, kultur og imponerende arkitektur.

At cykle rundt i et land i sit eget tempo og suge det hele til sig, giver et helt og aldeles uforglemmeligt indtryk af det pågældende land. Hvis du er en af de heldige der allerede har oplevet Belgien, eller stadig ikke har fundet det helt rigtige match til din næste cykelferie, så tag også et kig på en af vores mange andre cykeldestinationer i Europa. Vi har cykelruter for alle, hvad end du er til bakker, flotte landskaber, hyggelige byer eller en blanding.

Kanal Gent Smuk bygning i Gent Cykelferie i Belgien

 


3 gode grunde til at tage til Belgien

Nem cykelferie: 

Belgien udmærker sig rigtig godt som en cykeldestination, da vores cykelferier dertil er nemme, og alle kan være med. Med en sværhedsgrad på 1, hvilket er det laveste, kan turene klares af alle med en almindelig god kondition, og det gør at man virkelig kan nyde de skønne omgivelser, som man cykler rundt i. Dette betyder også at en cykelferie til Belgien er velegnet til børnefamilier.

Bruxelles: 

Den belgiske hovedstad er kun med til at øge Belgien som attraktion. Det er en europæisk storby af dimensioner, hvor du både kan glæde dig til historiske seværdigheder og arkitektur, og samtidig også mærke byens sus når det kommer til kultur, gastronomi, shopping og fest.

Kulinariske oplevelser: 

Når dagens cykelrute er færdig, så venter Belgiens to kendetegn på dig. Belgierne er nemlig eksperter i chokolade og øl, så forkæl dine smagsløg med disse lækkerier, som uden tvivl vil sætte prikken over i’et på din cykelferie.

Gent Cyklister i Belgien Brügge i Belgien

Gør dig klar til at blive positivt overrasket over det lille land med de mange facetter. Dit næste cykeleventyr i Belgien vil uden tvivl efterlade dig med et super godt indtryk af landet, som åbner sig op på en helt anden måde når du cykler. Under de enkelte afrejser finder du alle de nødvendige informationer du har brug for, samt et specificeret dagsprogram, som klæder dig helt på til en mindeværdig cykelferie.