Fællesrejse for alle - Lundegard Lejligheder

Velegnet til børnefamilier i fantastisk langrendsområde

Fællesrejse i de moderne Lundegard lejligheder på Venabygdsfjellet. Tag med på en uforglemmelig fællesrejse for alle hvor ski, sne og fællesskab er i centrum for dit ophold.

In stock
Travel Code
F-VE02
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Langrendsløjper til alle niveauer lige udenfor døren
blue encircled check Bo i lejligheder med fælles storkøkken og fællesstue
blue encircled check Gåafstand til Lundes Handel med cafeteria, bar og supermarked
calendar icon2 afrejser
transport_icon/images/i/c/ico_bus.png Bus eller kør selv
clock icon9 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Vores nyhed for vintersæsonen 2025, med vores klassiske fællesrejser, en fælles rejse for alle, som er perfekt til børnefamilier. Bo midt i et af Norges flotteste turområder, hvor vi har Lundegard Lejligheder som lækkert nybygget fællesrejsested, med storsal og køkken til fælles hygge og samvær på tværs af generationer. Venabygdsfjellet har et unikt og godt løjpenet lige udenfor døren, hvor du bor. Her kan du kombinere de flotteste ture i højfjeldsterræn. Turområdet er egnet både for træningsture i forberedte løjper og spændende ture udenfor løjpenettet.

Indkvartering

down v arrow

På Lundegard bor du lige midt i den fantastiske natur, i en lejlighed bestående af 2 soveværelser, 1 bad, samt et lille køkken med spisebord, med en forlængelse til en lille stue med sofa med store vinduer til at nyde udsigten. Lejlighederne har plads til 2-6 personer. Sovepladserne er fordelt på to soveværelser, et med to senge på 90 cm + enkeltkøje på 90 cm, og det andet med en 120 cm seng samt en 90 cm enkeltkøje. Ud over de to fine soveværelser rummer lejlighederne også en rummelig stue/køkken med alle tænkelige faciliteter. Heriblandt sofa, TV og spiseplads. I køkkenet finder du køleskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine m.m.

Lundegard er et moderne lejlighedsbyggeri der består af 10 lejligheder, med fælles storsal til spisning og hygge om aftenen med spil, samt planlægning af næste dags skiture i området. Alle lejligheder og storsalen har adgang ud til et indhegnet område hvor det b.la. er muligt at udfolde sig i sneen, bygge snemænd eller kælke en tur. Du har også fri adgang til træningsrum, saunaområde samt rum til smøring af ski. Lundegard ligger i kort afstand til Lundes Handel med cafeteria, bar og supermarked.

Rejser man 1-3 (max 2 voknse) sammen vil man have eget værelse i en delt lejlighed med andre rejsende.
Rejser man 4-6 (max 4 voksne) sammen på egen booking har man en lejlighed for sig selv.

Fællesrejse - Rubys rejseform

down v arrow

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Du holder dit eget værelse pænt og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede; du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, men der er dog mælk, saft, juice, kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 
Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Man mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
             

Uge 7: Startdato 07.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.698,- DKK

Uge 8: Startdato 14.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.698,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold i lejlighed
  • Fuldpension på fællesrejsemanér
  • Fælles madlavning på skihotellet, morgenmad på ankomstdagen og aftensmad på hjemrejsedagen.

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 180 kr. pr sæt. Skal forhåndsbestilles sammen med rejsen hjemmefra, og senest 4 uger inden afrejse. Du er også velkommen til at medbringe selv. 
  • Babyseng (->18kg): 150,- pr. stk. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes.
  • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.

Børnerabat:
Hvis man er 2 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:
2 - 12 år: 700 kr rabat
13 - 17 år: 500 kr rabat

Deleværelse:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie med en 4-stjernet hvilebus. Busserne har hvilestole med ekstra god benplads, da sædeafstanden er hele 74 cm. 

Husk at du med bus har 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.


Færgetransport ved transport i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke DFDS fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS
København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Gå til toppen af siden