The store will not work correctly when cookies are disabled.
- Hjem
- Fællesrejser - madplan - menuplan
Et eksempel på menuen på fællesrejserne til Norge
Madplan for fællesrejser 2024
Aftensmad
Lørdag (1)
|
- Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
- Ovnbagt skinke m. kartofler, ærter, timiangulerødder og bearnaisesauce
|
Søndag (2)
|
- Rødbedesuppe m. rømme og finthakket rødløg med kuvertbrød
- Kalkun stroganoff m. ris og kold bønnesalat
|
Mandag (3)
|
- Grøntsagslasagne m. kuvertbrød
- Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
- Ostebord med kiks og brownies
|
Tirsdag (4)
|
- Tyrkisk linsesuppe u. kød
- Kyllingeoverlår m. løse ris (fried rice), karrysauce og mangochutney
- Kinakålsalat m. majs, agurk, valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød
|
Onsdag (5)
|
- Karrysuppe m. kuvertbrød
- Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, tzatziki
- Hvidkålssalat m. æbler og appelsin
|
Torsdag (6)
|
- Kartoffel-porre suppe m. ristede bacontern og flutes/brød
- Ovnbagt torskeloins m. rodfrugter i ovn (uden kartofler), ris og sennepssauce
|
Fredag (7)
|
- Kalvecuvette med ovnbagte rodfrugter, råstegte kartofler og champignonsovs
- Vafler med is, blåbær og rømme
|
Lørdag (8)
|
- På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der pasta med kødsovs på
afrejsedagen.
|
|
Der tages forbehold for ændringer. |