The store will not work correctly when cookies are disabled.
- Hjem
- Fællesrejser - madplan - menuplan
Et eksempel på menuen på fællesrejserne til Norge
Madplan for fællesrejser 2024/2025
Aftensmad
Lørdag (1)
|
- Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
- Ovnbagt skinke med kartofler, ærter, timiangulerødder og bearnaisesauce
|
Søndag (2)
|
- Rødbedesuppe m. rømme og finthakket rødløg med kuvertbrød
- Kalkun Stroganoff med ris
- Kold bønnesalat
|
Mandag (3)
|
- Grøntsagslasagne med kuvertbrød
- Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
- Ostebord med kiks og brownies
|
Tirsdag (4)
|
- Tyrkisk linsesuppe (uden kød)
- Kyllingeoverlår med løse ris (fried rice), karrysauce og mangochutney
- Kinakålsalat med æbler, appelsin og valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød
|
Onsdag (5)
|
- Karrysuppe med kuvertbrød
- Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater med ½ bagte kartofler, tzatziki
- Hvidkålssalat med æbler og appelsin
|
Torsdag (6)
|
- Kartoffel-porre suppe med ristede bacontern og flutes/brød
- Ovnbagt torskeloins med rodfrugter i ovn (uden kartofler), ris og sennepssauce
|
Fredag (7)
|
- Kalvecuvette med ovnbagte rodfrugter, råstegte kartofler og champignonsovs
- Vafler med is, blåbær og rømme
|
Lørdag (8)
|
- På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der pasta med kødsovs på
afrejsedagen.
|
|
Der tages forbehold for ændringer.
Der er speciel menu for jul, nytår og påske.
|