Et eksempel på menuen på fællesrejserne til Norge
Madplan for fællesrejser
Aftensmad
Lørdag |
- Karrysuppe med brød - Ovnbagt skinke med ris og dampede grønsager |
Søndag |
- Rødbedesuppe med flutes - Kalkun Stroganoff med ris og salat. |
Mandag |
- Minestronesuppe med suppehorn - Ovnbagt torskefilet med rodfrugter i ovn. Tabouleh – salat med bulgur |
Tirsdag |
- Tyrkisk linsesuppe (m/u kød) - Kyllingelår i baconsvøb med løse ris, karrysauce, mangochutney og bønnesalat. |
Onsdag |
- Stegt lammekølle m. flødekartofler og grønne bønner. Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker - Brownies og ostebord med kiks/flutes. |
Torsdag |
- Kartoffel-porre suppe og brød - Keema-millionbøf med løse ris. (Uden kød til vegetarer). Tilbehør: evt. Græsk yoghurt. Salat af grøn - Råkostsalat |
Fredag |
- Oksesteg med ovnbagte rodfrugter, champignonsovs, bønnesalat - Pandekager/vafler med is, bær og rømme |
Lørdag |
- På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der pasta med kødsauce på hjemrejsedagen. |
Der tages forbehold for ændringer.