Ruby Rejser

Madplan for fællesrejser

Aftensmad

Lørdag
 

- Karrysuppe med brød

- Ovnbagt skinke med ris og dampede grønsager  

Søndag
 

- Rødbedesuppe med flutes

- Kalkun Stroganoff med ris og salat.

Mandag

- Minestronesuppe med suppehorn

- Ovnbagt torskefilet med rodfrugter i ovn. Tabouleh – salat med bulgur 

Tirsdag
 

- Tyrkisk linsesuppe (m/u kød)

- Kyllingelår i baconsvøb med løse ris, karrysauce, mangochutney og bønnesalat.

Onsdag
 

- Stegt lammekølle m. flødekartofler og grønne bønner. Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker

- Brownies og ostebord med kiks/flutes.  

Torsdag
 

- Kartoffel-porre suppe og brød

- Keema-millionbøf med løse ris. (Uden kød til vegetarer). Tilbehør: evt. Græsk yoghurt. Salat af grøn

- Råkostsalat

Fredag
 

- Oksesteg med ovnbagte rodfrugter, champignonsovs, bønnesalat

- Pandekager/vafler med is, bær og rømme

Lørdag
Hjemrejsedag

- På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der pasta med kødsauce på hjemrejsedagen.


Der tages forbehold for ændringer.  

Der er speciel menu for jul, nytår og påske