Et eksempel på menuen på fællesrejserne til Norge

Madplan for fællesrejser 2023
 

Aftensmad

Lørdag (1)
 

  •  Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
  • Ovnbagt Skinke m. Vakuumkartofler, ærter, timiangulerødder og hollandaisesauce

Søndag (2)
 

  •  Rødbedesuppe m. rømme og fint hakket rødløg samt kuvertbrød
  • Kalkun-stroganoff m. ris og kold bønnesalat m. rødløg og feta

Mandag (3)

  • Karrysuppe m. kuvertbrød
  • Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, skysauce, tzatziki og hvidkålssalat m. æbler og appelsin

Tirsdag (4)
 

  • Tyrkisk linsesuppe u. kød m. kuvertbrød
  • Kyllingeoverlår m. friedris majs, rødløg og forårsløg, karrysauce og mangochutney samt (Coleslaw og) Kinakålsalat m. majs, agurk, valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød

Onsdag (5)
 

  • Grøntsagslasagne m. kuvertbrød og rødkålssalat m. æble og appelsin
  • Ostebord m. kiks og Brownie (m. is)

Torsdag (6)
 

  • Kartoffel-porre suppe m. ristede bacontern samt kuvertbrød
  • Ovnbagt torskeloins m. rodfrugter i ovn (uden kartofler), ris og sennepssauce

Fredag (7)
 

  • Kalvecuvette m. råstegte kartofler, ovnbagte rodfrugter og champignonsauce
  • Vafler m. rømme, blåbær og is

Lørdag (8)

  • Pasta m. kødsauce

 

Der tages forbehold for ændringer.