Et eksempel på menuen på fællesrejserne til Norge

Madplan for fællesrejser 2024/2025
 

Aftensmad

Lørdag (1)
 

  • Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
  • Ovnbagt skinke med kartofler, ærter, timiangulerødder og bearnaisesauce

Søndag (2)
 

  • Rødbedesuppe m. rømme og finthakket rødløg med kuvertbrød
  • Kalkun Stroganoff med ris
  • Kold bønnesalat

Mandag (3)

  • Grøntsagslasagne med kuvertbrød
  • Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
  • Ostebord med kiks og brownies

Tirsdag (4)
 

  • Tyrkisk linsesuppe (uden kød)
  • Kyllingeoverlår med løse ris (fried rice), karrysauce og mangochutney
  • Kinakålsalat med æbler, appelsin og valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød

Onsdag (5)
 

  • Karrysuppe med kuvertbrød
  • Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater med ½ bagte kartofler, tzatziki
  • Hvidkålssalat med æbler og appelsin

Torsdag (6)
 

  • Kartoffel-porre suppe med ristede bacontern og flutes/brød
  • Ovnbagt torskeloins med rodfrugter i ovn (uden kartofler), ris og sennepssauce

Fredag (7)
 

  • Kalvecuvette med ovnbagte rodfrugter, råstegte kartofler og champignonsovs
  • Vafler med is, blåbær og rømme

Lørdag (8)

  • På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der pasta med kødsovs på
    afrejsedagen.

 

Der tages forbehold for ændringer.

Der er speciel menu for jul, nytår og påske.