Ovnbagt Skinke m. Vakuumkartofler, ærter, timiangulerødder og hollandaisesauce
Søndag (2)
Rødbedesuppe m. rømme og fint hakket rødløg samt kuvertbrød
Kalkun-stroganoff m. ris og kold bønnesalat m. rødløg og feta
Mandag (3)
Karrysuppe m. kuvertbrød
Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, skysauce, tzatziki og hvidkålssalat m. æbler og appelsin
Tirsdag (4)
Tyrkisk linsesuppe u. kød m. kuvertbrød
Kyllingeoverlår m. friedris majs, rødløg og forårsløg, karrysauce og mangochutney samt (Coleslaw og) Kinakålsalat m. majs, agurk, valnødder, evt. brødcrouton af overskydende brød
Onsdag (5)
Grøntsagslasagne m. kuvertbrød og rødkålssalat m. æble og appelsin
Ostebord m. kiks og Brownie (m. is)
Torsdag (6)
Kartoffel-porre suppe m. ristede bacontern samt kuvertbrød
Ovnbagt torskeloins m. rodfrugter i ovn (uden kartofler), ris og sennepssauce
Fredag (7)
Kalvecuvette m. råstegte kartofler, ovnbagte rodfrugter og champignonsauce