Ruby Rejser

Menu - Nytår

Aftensmad

27/12
  • Minestronesuppe m. suppehorn og kuvertbrød
  • Ovnbagt skinke med kartofler, ærter, timiangulerødder og hollandaisesauce
28/12
  • Karrysuppe m. kuvertbrød
  • Græsk farsbrød m. feta og soltørrede tomater m. ½ bagte kartofler, skysauce, tzatziki
  • Hvidkålssalat m. æbler og appelsin.
29/12
  • Grøntsagslasagne m. kuvertbrød

  • Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
  • Ostebord med kiks/flutes og brownies
30/12
  • Rødbedesuppe med kuvertbrød

  • Kalkun Stroganoff med ris

  • Kold Bønnesalat
31/12
  • Lakse- og skinkeruller med kaviarcreme

  • Culottesteg med flødekartofler og ovnstegte rodfrugter
  • Islagkage
Afrejsedag
  •  Pasta med kødsovs.

Der tages forbehold for ændringer.