Ruby Rejser

Menu - Nytår

Aftensmad

27/12
  • Karrysuppe med brød/flutes
  • Keema-millionbøf med løse ris (uden kød til vegetarer)
  • Salat af grøn salat, tomater, feta, basilikumpesto og evt. grønne bønner
28/12
  • Stegt lammekølle m. flødekartofler og grønne bønner.
  • Salat af rødkål, æble- og appelsinstykker
  • Ostebord med kiks/flutes og brownies
29/12
  • Kartoffel-porresuppe med flutes
  • Ovnbagt skinke med ris og dampede grøntsager
30/12
  • Rødbedesuppe med flutes
  • Kalkun-stroganoff med kartoffel-rodfrugtmos eller kartofler/rodfrugter
  • Salat
31/12
  • Lakse- og skinkeruller med kaviarcreme
  • Culottesteg med flødekartofler og ovnstegte rodfrugter
  • Islagkage
Hjemrejsedag  
1/1

På steder hvor der spises aftensmad før afgang, serveres der Pasta med kødsauce på afrejsedagen.

Øvrige steder spises der på vejkro

Der tages forbehold for ændringer.