INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fefor Høifjellshotell hytter (Gudbrandsdalen)

Skønne hytter til mellem 4 og 10 personer i et langrendsparadis

Tilbring skiferien i et af Norges fineste langrendsområder, og nyd kvalitetstid med familien i en hyggelige højfjeldshytte, der passer lige netop til jer. Udsigten over Jotunheimen er tilmed fantastisk.  

In stock
Travel Code
SFE-002

Det kan du glæde dig til

Fefor Høifjellshotell og hytter ligger fantastisk placeret mellem nationalparkerne Jotunheimen og Rondane. Her er en formidabel udsigt over Feforvannet og Jotunheimens toppe, og med sine 930 meter over havet føler du dig på toppen af det hele. Hvis du elsker langrend, elsker du også Fefor. Du er tæt på et af Norges absolut bedste skiområder: Peer Gynt, og her venter ikke mindre end 630 km langrendsløjper i prima kvalitet. 

Rejser du med familien, og vil du gerne selv stå for madlavning, er indkvartering i en af de mange hytter tilknyttet højfjeldshotellet lige noget for dig. Vælg mellem fire forskellige hyttetyper, der kan huse fra 4-10 personer Glæd dig til at nyde en skiferie med hyggelig fjeldhytte midt i et paradis af sne. Vil du hellere bo på Fefor Høifjellshotell kan du læse mere her.

Indkvartering

Fefor Høifjellshotell råder over 18 hyggelige skihytter fordelt på 4 typer. Hyttegæster kan benytte hotellets faciliteter på lige fod som hotelgæsterne. Læs mere om hyttetyperne nedenfor, og se en planoversigt over hytterne her.

 • Sørstua (4 personer)
  Sørstua er en lille, hyggelig skihytte på 45 m2 med plads til 4 personer. Sørstua indeholder stue med sofa og spiseplads, velfungerende køkken med stor stegeovn, 4 kogeplader og køle/fryseskab, et soveværelse med en dobbeltseng og en køjeseng, samt eget. bad/toilet. (NB! Køle/fryseskab mangler i nogle hytter, i hvilket tilfælde man er velkommen til få fryseplads på hotellet). 
 • Vesle Peer (6 personer)
  Vesle Peer er to ens hytter med plads til 6 personer i hver. De er hver på 63 m2 og har en veranda på 12 m2. Vesle Peer indeholder ét soverum med dobbeltseng, ét soverum med to køjesenge, eget bad/toilet, stue med sofaområde, brændeovn, TV med parabol og spisebord med 6 pladser, samt et velfungerende køkken med stor stegeovn, 4 kogeplader og køle/fryseskab. (NB! Køle/fryseskab mangler i nogle hytter, i hvilket tilfælde man er velkommen til få fryseplads på hotellet).
  OBS: Vesle Peer-hytterne kan slås sammen til en 12-personers hytte.

 • Store Peer (8 personer)
  Store Peer på 78 m2 + veranda har 8 sengepladser. Store Peer indeholder to soverum med dobbeltsenge, et tredje soverum med to køjesenge eller en hems med fire senge, stue med sofaområde, brændeovn, TV med parabol og spisebord med 8 pladser, samt velfungerende køkken med stor stegeovn, 4 kogeplader og køle/fryseskab. (NB! Køle/fryseskab mangler i nogle hytter, i hvilket tilfælde man er velkommen til få fryseplads på hotellet). 
 • Kjempe Peer (10 personer)
  Kjempe Peer er på 89 m2 med en stor veranda på 22 m2 og egnet til 10 personer. Kjempe Peer indeholder to toiletter, to soverum med dobbeltsenge, et soverum med to køjesenge, et soverum med en køjeseng, stue med sofaområde, brændeovn, TV med parabol og spisebord med 10 pladser, samt køkken med stor stegeovn, 4 kogeplader og køle/fryseskab. (NB! Køle/fryseskab mangler i nogle hytter, i hvilket tilfælde man er velkommen til få fryseplads på hotellet). 

Slutrengøring er inkluderet. Der er ligeledes inkluderet én sæk brænde til hver hytte. Ekstra brænde kan købes i hotellets reception.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

4 personers hytte - Sørstua

Fra 8.498,- DKK

6 personers hytte - Vesle Peer

Fra 10.798,- DKK

8 personers hytte - Store Peer

Fra 14.098,- DKK

10 personers hytte - Kjempe Peer

Fra 17.098,- DKK
Praktiske Informationer

Priserne inkluderer:

 • Ophold i valgte hytte med selvhushold
 • Slutrengøring
 • Adgang til hotelfaciliteter på Fefor Høifjellshotell

Tillæg:

 • Sengetøj og håndklæder 190,- per sæt
 • helpension 495,- per døgn per person
 • Brænde 180,- pr sæk
 • kæledyr 60,- per døgn
 • Transport:
  • Tillæg for busgæster fra Vinstra 250,- /person/vej.
  • Transfer for toggæster fra Vinstra 250,-/person/vej.

Tilvalg:

 • Transport med Ruby Rejser bus i uge 7-11
  - Bussen stopper, sætter af og tager gæster op i Vinstra centrum
  - Bespisning IKKE indkluderet
  - Lokaltransport det sidste stykke til Fefor Høyfjellshotel Hytter er på egen hånd. Kontakt evt. overnatningsstedet for hjælp til dette
  - Lokaltransport er for egen regning

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09:00 og ankomst i Langesund kl. 13:30.
Retur er det fra Langesund kl. 14:30 og ankomst i Hirtshals kl. 19:00.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Ønskes overfartspriser i forbindelse med andre færgestrækninger, kontakt da Ruby Rejser.

Gå til toppen af siden

Loading...