Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Det bedste i Norge og Østrig

Skiferie

Det var på ski, det hele startede! Tilbage i januar 1974 blev en læseferie i en norsk fjeldhytte startskuddet til det, der i dag er Ruby Rejser. Det er nu blevet til mere end 40 år ”på de skrå brædder”.

Norge

Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Østrig

Senest er også Alperne kommet til sortimentet, og vi har åbnet for fem nye skirejsemål i skønne Østrig. Her har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed. På flere af rejsemålene i Østrig er det Ruby Rejser selv, der råder over hele hotellet.

Langrend og alpint skiløb

Hvor vi i Norge kan tilbyde både langrends- og alpinområder, så er vores østrigske rejsemål hovedsaligt tiltænkt alpine skiløbere. Der er dog gode langrendsmuligheder at finde på flere rejsemål - også i Østrig.

Med bus eller i egen bil

På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

Read more

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-20 of 56

Side
per side
Set Descending Direction
 • Skiferie for de aktive rejsende

  Tag på en eventyrlig vinterfjeld eller alpin fællesrejse, hvor du kommer til at opleve Norges skønne landskaber på ski i godt selskab.  

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller Kør-selv (rabat)
 • Skiløb og isbjørne under midnatsolen

  3 dage med ski og sejlads i nogle af Svalbards flotteste skiområder ved Hornsund og Isfjorden. Der er også mulighed for at opleve hvaler og isbjørne. Du behøver ikke være professionel skiløber, da den erfarne lokale bjergguide tager hensyn til alle niveauer fra begynder til ski-veteranen. 

  Afrejse 14. maj 2018

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • På Norges tag: Super spa hotel til meget fornuftige intropriser

  Det genåbnede Rondane Høyfjellshotel byder Ruby gæster velkommen på Mysuseter med stærke introduktionspriser. Du får nok Norges bedste bud på et Høyfjellsthotel med spa, pool og spændende køkken.

  3 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.948,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Tag med på skitouring blandt Sydtyrols højeste tinder

  Skitouring og skibestigning er vejen til den ultimative alpine oplevelse. På denne tur kommer du til at arbejde for nedfarten. Til gengæld får du en alpin oplevelse af de store, med bestigning af høje tinder, storslåede udsigter og spændende nedkørsler. 

  1 afrejse
  6 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Norges første DNT fjelstue

  Fællesrejser til Jotunheimes unikke fjeldverden. Uge 6 vinterfjelduge med masser af instruktion og uge 7 voksenuge med aktivitets-/turleder.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller Kør-selv (rabat)
 • Vores hotel ved 'Reineskarvet'

  Skiferie i Norge for hele familien. Her er langrend og alpint lige uden for døren. Masser af plads til alle og swimmingpool for vandhundene. Specialuger med musik, instruktion, kørekort til sneen.... 
  Lige uden for døren finder du Skarslia alpin- og kælkecenter.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.998,- DKK
  Bus eller Kør-selv (rabat)
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Vestlia Resort Hotel – Geilo

  Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, ski in/ski out til både alpin og langrend

  Gratis børn i uge 2-7 og 10-12. Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

  BOOK-TIDLIGT-RABAT: Spar 10% ved bestilling inden 1. december 2017.

   

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.898,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn

  Sørlia Lejligheder - lejligheder af høj kvalitet flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper lige ud til pisten ovenfor Lodgen. Velegnet til familier med større børn der har været på ski før.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.998,- DKK
  Kør-selv eller bus (tilkøb)
 • Eksklusive hytter og beliggenhed

  Mosetertoppen Panorama er flotte storhytter og charmerende annekser med perfekt beliggenhed.

  3 afrejser
  5 nætter
  Fra 7.898,- DKK
  Kør selv
 • Saalbach – En af de største klassikkere med ski-in hotel

  Saalbach har et af Østrigs største og mest varierede skiområder - 270 km. pister i et stort sammenhængende skiområde. Her er der alpint skiløb for alle - på alle niveauer.  Vores omdrejningspunkt er Ruby Rejsers eget Clubhotel med skiløb lige til døren.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus eller Kør-selv (rabat)