Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

Det bedste i Norge og Østrig

Skiferie

Det var på ski, det hele startede! Tilbage i januar 1974 blev en læseferie i en norsk fjeldhytte startskuddet til det, der i dag er Ruby Rejser. Det er nu blevet til mere end 40 år ”på de skrå brædder”.

Norge

Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Østrig

Senest er også Alperne kommet til sortimentet, og vi har åbnet for fem nye skirejsemål i skønne Østrig. Her har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed. På flere af rejsemålene i Østrig er det Ruby Rejser selv, der råder over hele hotellet.

Langrend og alpint skiløb

Hvor vi i Norge kan tilbyde både langrends- og alpinområder, så er vores østrigske rejsemål hovedsaligt tiltænkt alpine skiløbere. Der er dog gode langrendsmuligheder at finde på flere rejsemål - også i Østrig.

Med bus eller i egen bil

På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

Læs mere

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 11-20 of 51

Page
per page
Set Descending Direction
 • Østrig: Top-bekvemmelige lejligheder og hytter med ski in/out.

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  13 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.998,- DKK
  Kør selv
 • Østrig: Ægte alpin stemning

  Sölden er et af danskernes mest besøgte rejsemål i Østrig. Her er et af Alpernes mest effektive liftsystemer, og med skiløb helt på til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden i top.  NYT: Liftkortet dækker nu også Obergurgl/ Hochgurgl, så liftkortet samlet dækker 256 km. pister. 

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.898,- DKK
  Kør selv
 • Norges første DNT fjelstue

  Fællesrejser til Jotunheimes unikke fjeldverden. Uge 6 vinterfjelduge med masser af instruktion og uge 7 voksenuge med aktivitets-/turleder.

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.398,- DKK
  Bus
 • Vores hotel ved 'Reineskarvet'

  Skiferie i Norge for hele familien. Her er langrend og alpint lige uden for døren. Masser af plads til alle og swimmingpool for vandhundene. Specialuger med musik, instruktion, kørekort til sneen.... 
  Lige uden for døren finder du Skarslia alpin- og kælkecenter.

  10 afrejser
  7 nætter
  Fra 2.848,- DKK
  Bus
 • BOOK-TIDLIGT-RABAT

  Vestlia Resort Hotel – Geilo

  Et dejligt lodgehotel på fjeldet til hele familien, ski in/ski out til både alpin og langrend

  Gratis børn i uge 2-7 og 10-12. Individuelle rejser på hotel med swimmingpool, spa og hygge og med et af Norges bedste fjeld-køkkener.

  BOOK-TIDLIGT-RABAT: Spar 10% ved bestilling inden 1. december 2017.

   

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.498,- DKK
  Kør selv
 • Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn

  Sørlia Lejligheder - lejligheder af høj kvalitet flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper lige ud til pisten ovenfor Lodgen. Velegnet til familier med større børn der har været på ski før.

  16 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.748,- DKK
  Kør selv
 • Eksklusive hytter og beliggenhed

  Mosetertoppen Panorama er flotte storhytter og charmerende annekser med perfekt beliggenhed.

  14 afrejser
  5 nætter
  Fra 5.848,- DKK
  Kør selv
 • SAALBACH – EN AF DE STØRSTE KLASSIKKERE MED SKI-IN HOTEL

  Saalbach har et af Østrigs største og mest varierede skiområder - 270 km. pister i et stort sammenhængende skiområde. Her er der alpint skiløb for alle - på alle niveauer.  Vores omdrejningspunkt er Ruby Rejsers eget Clubhotel med skiløb lige til døren.

  OBS: der er favorable priser for forældre der rejser alene med deres børn i uge 10 - se mere under 'Praktiske informationer' nedenfor.

  4 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.448,- DKK
  Bus
 • Østrig: Skiferie på egen hånd

  Nassfeld ligger i Østrig på grænsen til Italien og har en af Alpernes bedste solskins-statistikker. Her får du det bedste fra både de østrigske og italienske alper; høj snesikkerhed, velpræparerede pister og italiensk gastronomi. Skirejsen her er en individuel rejse, det vil sige uden guide fra Ruby Rejser.

  4 afrejser
  7 nætter
  Fra 6.498,- DKK
  Kør selv
 • Østrig: Familieskiferie på egen hånd

  Dalen er en tidslomme. Her er alting bare lidt roligere og priserne lidt lavere. Vi bor i Auffach, byen med hovedliften til det 109 km. store skiområde. Direkte adgang på ski til nabodalen Alpbachtal.

  14 afrejser
  7 nætter
  Fra 4.898,- DKK
  Bus