Fællesrejser med et twist! 

Ruby Rejsers fællesrejser er det perfekte udgangspunkt for en række aktiviteter på ski og i hotellerne.  Derfor har vi hvert år en række temauger med ekstra aktiviteter eller rettet mod en speciel gruppe gæster. Du finder en oversigt nedenfor.

 

 

  

Vinterfjelduger og Alpinuge 

Trænger du til en på opleveren?
Vil du gerne kunne mere på ski ?
Vil du have større sikkerhed og styr på skiene - eller afprøve dine grænser ?

Nyd sneen som en sjov og udfordrende legeplads.

Tag med Ruby Rejser ud i vinterlandskabet og udlev skidrømmen. Du finder vores dygtige instruktører på Vinterfjelduge i uge 6 i Jotunheimen, i uge 12 på Skarslia og på en alpintur med udfordringer for alle på Kvitfjell i uge 5.

Kørekort til sneen 

Er du ny i sneen er 'Kørekort til Sneen' for dig. På Skarslia i jul/nytår og uge 8+9 finder du vores instruktør, der hjælper dig igang og giver gode råd om skiløbet samt laver aktiviteter for store såsom isfiskeri, sneskotur, bål og skumfiduser.

Musikuge

I uge 11 genlyder Skarslia af musik - og måske sang og dans. Medbring deit eget instrument og deltage løjerne. Der er plads til det hele på Skarslia og Ruby Rejsers musikkoordinator sætter gang i løjerne. Har du lyst til at spille med eller bare lytte på er det ugen for dig. Om dagen er der selvfølgelig fuld gang i skiene. Se mere om Musikugen her.

  

 

Fællesrejser kun for...

Fællesrejser er for alle og alle hygger sig på kryds og tværs af køn og alder... I de mange uger og på de mange fællesrejsesteder har vi alligevel valgt at tænke at indimellem leger lige børn bedst. Derfor har vi uger der kun er for singler, singler med børn eller voksne.