FLY

RUBY REJSER ARBEJDER KUN MED ANERKENDTE FLYSELSKABER


Vores rejser med rutefly

Vores rejser med rutefly

Grupper
Mange af vore grupperejser bliver gennemført med rutefly. Vi anvender mange forskellige selskaber afhængig af hvilken destinaition der er tale om.

 

Forskellige selskaber yder forskellig service, afhængig af selskabets politik. Specielle forhold i den forbindelse bliver oplyst for den enkelte tur.
Generelt gælder, at der ikke ydes forplejning på flyvninger indenfor Europa, medens der oftest er forplejning på vore ruter til Asien, Afrika og Caribien.

 

Provinstilslutning med SAS
En fast samarbedspartner på en række gruppeture er SAS. En af grundene til dette er, at SAS kan yde provinstilslutning fra Aalborg og Tirstrup til Kastrup, hvis der er afgange, som passer med det videre fly. Det er vigtigt med tidlig tilmelding, så vi kan få booket plads på indenrigsflyene. Tilslutning skal bestilles samtidig med rejsebestillingen.

 

Forlængelse af flybillet
På de ture, hvor der er anført "forhør om evt. forlængelse af flybillet", er det muligt at få en flybillet, som rækker ud over de dage vandreturen varer. Du har således mulighed for at tage ud før eller komme hjem senere end gruppen. Du skal dog følges med gruppen én af vejene. Prisen afhænger af dagsprisen. Bestilles samtidig med rejsen.

 

Bagage med fly
Desværre ser vi stadig oftere, at bagagen ikke er med flyet ved ankomsten, at den evt. aldrig dukker op eller at der i enkelte tilfælde kan være forsvundet genstande fra bagagen, når den kommer frem.

 

Forsinket bagage
Flyselskaberne har egne politikker på dækning af bagage i disse tilfælde. Generelt gælder det, at der kan ydes refusion til køb af allermest nødvendige toilet- og beklædningsdele ved forsinkelse. Nogle flyselskaber refunderer et fast, men lille beløb i tilfælde af forsinket bagage.

 

Bemærk at i forbindelse med aktiv ferie kan dit rejsemål ligge så langt fra passende indkøbsmuligheder, at du ikke har nogen umiddelbar mulighed for at supplere det manglende med nyindkøb.
Vi anbefaler derfor, at du altid medbringer de dele i håndbagagen, som er nødvendige for at du kan gennemføre din ferie efter sit formål - rejs f.eks. derfor altid i dine vandrestøvler.

 

Forsvunden bagage
Det er flyselskabets ansvar, såfremt din bagage ikke når frem og aldrig bliver fundet igen. De har dog alle begrænset deres ansvar til relativt små beløb. Dette betyder at du er henvist til egen forsikring for at få dækket den reelle værdi af den forsvundne bagage.

 

Forsvundne genstande fra bagagenVi fraråder generelt at medbringe værdifulde genstande i den indskrevne bagage, dette gælder bl.a. al elektronisk- og fotoudstyr, værdipapirer og penge, pas og visa, rejseforsikringspolicer etc. 


Afviste flyselskaber i EU

Afviste flyselskaber i EU

Iflg. EU lovgivning skal vi på vores hjemmeside anføre de flyselskaber, der ikke må flyve i EU!

Ruby Rejser lever naturligvis op til de stillede krav. 

Oversigt over de afviste selskaber finder du her.

Relevansen af den angivne informationer i forhold til Ruby Rejsers produktunivers anser vi for meget lille.