Norge

Rejs med Ruby Rejser til Norges utrolige landskaber

Norge byder på skøn natur og idyl. Hvis du har besøgt landet før, er du sikkert allerede betaget af de imponerende landskaber, og hvis du endnu ikke har været i Norge, er en ferie til det bjergrige land et must.

I Norge venter fantastiske ferieoplevelser af mange typer

En ferie i Norge kan have mange former og formål. For mange foregår den årlige skiferie i Norge. En skiferie i Norge lader dig se Norge i fuld fart på vej ned af de smukke, norske fjelde eller i et roligt tempo på langrend blandt mægtige træer i et skønt terræn. Der er også et hav af andre muligheder – tag fx med på en aktiv ferie i Norge, hvor du kan udfordre dig selv med forskellige former for aktiviteter. Du kan blandt andet overveje en vandreferie eller en cykelferie. Her bliver du taget med rundt i de norske fjelde, hvor du virkelig kan komme tæt på naturen og Norges idylliske landskaber. 

I Norge kan du opleve både fjelde, fjorde og kystlinjer – alt sammen i dit eget tempo. Der er masser af potentiale for at holde årets sommerferie i det skønne, nordiske land. Derudover er der også spændende muligheder for at tage på kør-selv-ferier i Norge, hvor du kan opleve alt, hvad Norge har at byde på fra bag rettet i din egen bil på en skøn rundrejse.

Er du mere til en komfortabel, bæredygtig og stressfri ferie i Norge, hvor du kan rejse gennem det smukke land på skinner, så er vores togrejser i Norge en ideel rejse for dig. Her har du friheden til selv at bestemme, hvad du vil opleve på din rejse, når du ikke sidder i en togvogn. På din ferie i Norge kan du og dine medrejsende se frem til fortryllende landskaber, fantastiske udsigter og hyggelige byer.

I det hele taget er der fantastiske muligheder for mere eller mindre aktive ferier i Norge, uanset om du helst vil befinde dig på vandet, skinnerne, pisterne eller landjorden. Du bestemmer selv, om ferien skal foregå flere forskellige steder i Norge, eller om du vil bo et fast sted – for eksempel i en hyggelig skiferiehytte, hvor du og familien kan have fast base hele ferien. Der er masser af muligheder for sjove oplevelser for både børn og voksne.

Læs mere
Side
per side

Items 41-50 of 96

Alpinlejligheder på mellemstationen med plads til 4, 6 eller 8 personer

Tag med til populære Kvitfjell i Norge, og tilbring skiferien med base i gode alpinlejligheder på mellemstationen, der har ski-in/ski-out, samt udsigt til pisterne og Gudbrandsdalen.

 • Ingen dato sat
 • 5-7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel
Flotte lejligheder med plads til 5 personer

Glæd dig til en ferie i de nye Gaiastova lejligheder, der tilbyder ski in/ski out, så du har nem adgang til både alpinbakker og langrendsruter i det skønne Hafjell-område.

 • Ingen dato sat
 • 5-7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Lækre hytter med plads til 2, 5, 6, 8 eller helt op til 24 personer

Splinternye lejligheder, flotte tømmerhytter og en gammel moderniseret storhytte. Her finder du det hele. Tag på en fantastisk skiferie på højfjeldet ved Venabu tæt på Rondane. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Lejligheder med plads til 6 eller 10 personer

Solsiden Lejligheder er lejligheder med god standard, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel
Enkelt-, dobbelt- eller 4 personers værelse lige ud til løjpenettet

Bo i en traditionsrig fjeldstue centralt på Høvringen og oplev alt, hvad der forbindes med klassisk, norsk skiferie. Den familieejede fjeldstue stråler af god stemning fra det øjeblik, du træder inden for døren.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel
Fælles skirejse på Fefor Høifjellshotell | For alle og med Ældre Sagen

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder med helt fantastisk udsigt samt et langrendsterræn ud over det sædvanlige. Fefor forkæler både børn og voksne!

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
Pris på forespørgsel
Lejligheder med plads til 5-8 personer og direkte adgang til skibakken

Hafjelltunet tilbyder lækre lejligheder med åbne og moderne køkkener, der giver mulighed for masser af hygge og samvær. Derudover er der også ski in ski ud til familiebakken i Hafjell.

 • Ingen dato sat
 • 5-7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel
Studios til 2 personer og lejligheder til mellem 2 og 8 personer

Tilbring din skiferie på kanten af Rondane Nationalpark og bo i hyggelige og godt udstyrede lejligheder beliggende lige ved den smukke Høvringen-sø og Smuksjøseter Fjellstue.

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel
Rejs gennem Norges snoede landskaber med Bergens- og Flåmsbanen

Vidunderlige Sydnorge kan nu opleves med tog. Tag med på en rejse, der på fineste vis forener hyggelige togture med flotte udsigter og pulserende byliv i Bergen og Oslo. Norge venter!

 • Individuel afrejsedag
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ic_tog_eller_fly.png
  Tog
Pris på forespørgsel
Lækre hytter med ski in/ski out og plads til 8 eller 10 personer

Bo i en af Sørlias hyggelige hytter med ski in/ski out, der giver let adgang til at boltre sig i Hafjells kridhvide sneparadis. Find din indre skiløber frem i Hafjell.

 • Ingen dato sat
 • 5-7 nætter
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
Pris på forespørgsel

Storslået natur året rundt

Norge er mere end 385.000 kvadratkilometer smuk natur og fantastiske oplevelser. Hvis du har besøgt Norge før, er du sikkert allerede betaget af de imponerende landskaber, og hvis du endnu ikke har været i landet mod nord, er det bare med at komme afsted.

Norge har med sin storslåede natur de perfekte rammer for ferier hele året rundt. Landet har fået tilnavnet "Midnatssolens land", da der i perioden fra maj til juli ikke bliver mørkt, fordi solen ikke når at gå ned i områderne nord for polarcirklen. I samme periode har områderne mod syd op til tyve timers dagslys i døgnet.

Fra november til januar er det dog omvendt: Her står solen slet ikke op i den nordlige del af landet, mens den sydlige del kun har få timers dagslys. Den nordlige del af Norge er også kendt for at huse det utrolige nordlys, der danser hen over den mørke himmel, og som mange eventyrere stræber efter at opleve med egne øjne.

Snelandskab i Jotunheim Vandreferie i Norge Glade cyklister i Norge

Norges enestående seværdigheder

Norge har en lang række spændende seværdigheder, som er værd at besøge, når du drager på dit norske eventyr. Landets hovedstad og største by, Oslo, er et godt eksempel på det. Byen huser nemlig steder som Kjerkebjerget, der ligger 629 meter over havets overflade og udgør Oslos nordligste punkt.

Hvis du er historieinteresseret, kan du finde en del perler blandt Oslos mange museer, blandt andet Vikingskibsmuseet og Skimuseet.

Også Preikestolen – eller Prædikestolen – er et velbesøgt turistmål. Det er et fjeldplateau på nordsiden af Lysefjorden, og det har fået en masse opmærksomhed på grund af sin specielle form. Plateauet er næsten helt plant og ligger i en højde på mere end 600 meter over havets overflade. Mange besøger det med en lille frygt i maven, da der går en stor, dyb sprække tværs over det store plateau – geologer har dog forsikret om, at der ikke er fare for, at plateauet styrter ned.

Jagt nordlyset på Tromsø Mysuseter ski Vandring til Preikestolen

Oplevelser der sent vil blive glemt

Den norske øgruppe Svalbard er højt placeret på mange eventyreres bucketlist, da det her er muligt at opleve det famøse nordlys, der danser hen over den mørklagte himmel i vintermånederne. En nordlysrejse vil med garanti sikre dig oplevelser for livet, da du kommer til at opleve den magiske natur helt tæt på.

Rejser med Hurtigruten giver også rig mulighed for at opleve Norges kyst på en helt unik måde. Her er der også mulighed for at se flere norske byer på én og samme ferie i Norge på en af de smukkeste sørejser. 

Norge er et storslået land og en god destination, næsten uanset hvilken rejse, du skal på. Vi tilbyder en lang række rejser til Norge både i grupper, alene og som fællesrejser, som er vores eget koncept. Rejser du alene, men har et ønske om at møde nye mennesker på din ferie i Norge, så arrangerer vi også særlige singlerejser og seniorrejser til Norge.

Der er et hav af forskellige måder at se og opleve Norge på, og vi hjælper gerne med at arrangere den helt perfekte ferie i Norge, så du kommer hjem med rygsækken fuld af fantastiske indtryk og uforglemmelige minder.

Udsigt over Lofoten Nordlys på dækket Skiløbere Kvitfjel