Bustur til Norge

Tag bussen til Norge på skiferie

Skal du på skiferie i de norske fjelde, men gider du ikke selv køre bilen, så skulle du tage at kigge på en busrejse til Norge. Du slipper for selv at sidde bag rattet, mens du nyder en behagelig bustur frem til din skiferie.

Bustur til udvalgte skidestinationer i Norge

Når du vælger en bustur til Norge som din transportform frem til skipisternes hvide omgivelser, vælger du også en behagelig rejse, hvor ingen i selskabet skal tænke på at køre bilen. Hos Ruby Rejser tilbyder vi bustransport gennem Gudbrandsdalen nord for Lillehammer til lækre skiferiedestinationer som Hafjell, Fefor og Høvringen.

Vores busture til skiferie i Norge går op gennem Sverige, og vi har opsamling flere steder i landet fra Aarhus og til Helsingør.

Hvis du køber plads på en af vores fællesrejser, indledes din skiferie i Norge også med en bustur. På vores fællesrejser kan du tage med til fx Kvitfjell, Mysuseter og Venabygdsfjellet.

 

 

3 gode grunde til at vælge en bustur til din skiferie i Norge

 1. Du slipper for selv at skulle side bag rattet og kan i stedet nyde en hyggelig tur op gennem de flotte norske landskaber.

 2. Med op til 9 opsamlingssteder i større danske byer skal du ikke transportere dig langt for at komme med.

 3. Du kan vælge mellem mange forskellige skidestinationer i Norge, hvor du både finder lækre alpine pister og gudesmukke langrendsruter.

Læs mere
Side
per side

Items 21-29 of 29

Snesikker skiferie i Norge

Tag på skiferie til Høvringen og bo på det højtbeliggende fjeldhotel med en skøn udsigt og få den perfekte kombination af nyrenoveret modernitet og klassisk fjeldstuehygge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Studios til 2 personer og lejligheder til mellem 2 og 8 personer

Tilbring din skiferie på kanten af Rondane Nationalpark og bo i hyggelige og godt udstyrede lejligheder beliggende lige ved den smukke Høvringen-sø og Smuksjøseter Fjellstue.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Fra stue til stue på Høvringens løjper

Besøg tre af Høvringens bedste fjeldstuer og vær sikret nye oplevelser. Din bagage bliver sørget for, og værterne er fyldt med turforslag fra dag til dag.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Hyggelige hytter med plads til mellem 2 og 10 personer

Spænd langrendsskiene på og tag til Høvringen med hele familien. Bo i en hyggelig hytte ved Rondane Haukliseter og kombiner vilde udsigter med rummelighed og smagfuld indretning.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Hyggelige hytter med plads til 6 personer

Privat liggende hytte med et veludstyret køkken, 6 sovepladser og centralt beliggende på Høvringen. Nyd din fantastiske ferie i Norge i dejlige skihytter ved Romsås.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Hyggeligt højfjeldshotel med værelser der kan rumme op til 4 personer

Forkæl dig selv på Fefor Høifjellshotell, der byder på en fantastisk udsigt over Jotunheimen, et verdensklasse langrendsterræn, et hav af skønne aktiviteter og et formidabelt køkken.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Skønne hytter med plads til 5 og 8 personer

Tag på skiferie til Norges skønneste langrendsparadis og bo i hyggelige fuldtømrede hytter, hvor du mærker roen og får autentisk, norsk fjeldstemning for alle pengene. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Skønne hytter til mellem 4 og 10 personer i et langrendsparadis

Tilbring skiferien i et af Norges fineste langrendsområder, og nyd kvalitetstid med familien i en hyggelige højfjeldshytte, der passer lige netop til jer. Udsigten over Jotunheimen er tilmed fantastisk.  


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Storhytte med plads til 16 personer

Midt blandt hvide landskaber og skønne skovløjper på Høvringen finder du Øigardseter Hytter, der danner den perfekte ramme for hygge, ski, sjov og samvær med hele familien.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg

Generelt om busserne

Ruby Rejser samarbejder med busselskabet Vikingbus. Det er topmoderne busser med rutinerede chauffører.
Vi benytter super komfortable 4-stjernede hvilebusser, der har minimum 74 cm mellem sæderne. I alle busserne er separate fodstøtter og klapborde standard. De forreste sæder og sæder foran nedgange har ikke fodstøtter; men så til gengæld god luft fremad. Til natten kan sæderne lænes tilbage i 30-35 graders hældning. Vi opfordrer til, at der medbringes tæppe og evt. en lille pude til natten. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen.
Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Alle vore busser er røgfrie - også for chaufførerne. Endvidere er busserne på vores programture video- og musikfrie, så du i fred kan nyde en bog eller lytte til din egen medbragte musik.

Alle rejsende kan sidde fastspændt i hofteseler under kørslen. Små børn må medbringe autostol, men der er kun hofteseler til at spænde dem fast. Alle busser har miljøvenlige toiletter (som er sårbare i stærk frost).

Sidder du på de forreste sæder, kan der være lidt støj fra chaufførerne - de er på arbejde og skal for vores sikkerhed ind i mellem have kontakt med omverdenen og have information om føre og klima. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv.

Personlig bagage

Din almindelige, personlige bagage kan medbringes på alle vore busrejser. Hvert stk. bagage må kun veje 15 kg. Vi henstiller til, at hver enkelt gæst maksimalt medbringer 20 kg bagage - meget gerne mindre. Pak hellere flere mindre enheder end én stor af hensyn til chaufførernes arbejdsmiljø. Man kan frit medbringe 1 sæt skiudstyr (ski, støvler og stave) pr. person.

Når du kører med Ruby Rejsers busser til og fra Norge, er du undervejs selv ansvarlig for din medbragte bagage ved omlæsning, påstigning og afstigning af gæster. Se ligeledes Ruby Rejsers rejsebetingelser, pkt. 3.2.

Busrejser - Norge

På hovedstrækningerne benyttes 4-stjernede hvilebusser. Til opsamling/aflæsning i Danmark og Norge kan der benyttes andre bustyper. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv. Bemærk at på Ruby Rejsers Fællesrejseture til Norge er inkluderet morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

Busopsamling - Norge

 
Køreplaner, buskørsel til Norge om vinteren
På og Afstigningssteder:
Århus  - Fyn - Sjælland Udrejse  Hjemrejse 
Aarhus, P-plads v. Musikhuset 15:30 12:00
Skanderborg Banegård 15:50 11:30
Vejle v. Papuga Bus, Lundahl Nielsens Vej (Mulighed for langtidsparkering) 16:30 11:00
Fredericia Banegård/ p-plads Chr. Winthers Vej 16:50 10:30
Odense, Parkering Odense Syd, Park & Ride v.afk. 50 17:35 10:00
Nyborg Station/afk. 45 18:15 09:30
Roskilde st./Ny Østergade 19:40 07:40
København, Herlev Station 20:30 07:00
Helsingør,Helsingør ForSea Færger Færgevej 9 21:15 06:15
Norge (Gudbrandsdal-ruten)
Hafjell Hotel 1) 06:30 20:30
Kvitfjell 1) 06:45 20:15
Venabygdsfjellet / Ringebu 07:30 19:30
Vinstra Circle K v. E6 08:00 19:00
Morgenmad/aftensmad i Otta 1(ank./afr.) 08:30 / 09.30 17:30 / 18:30
Mysuseter Fjellstue/Rondane Høifjellshotell 10:00 17:00
Høvringen 10:30 16:00
Bessheim Fjellstue/Gjendesheim 11:00 15:30

 

1) Tidspunkter efter morgenmad og aftensmad. Nøjagtigt tidspunkt oplyses under opholdet.

Sædenummerering

Du kan her se en oversigt over sædenummerering for vores 4-stjernede hvilebusser:

Alm. Vikingbus højdækker med 52 eller 54 pladser

Vikingbus dobbeltdækker med 76 pladser

Du kan bruge oversigten til at finde din tildelte plads. Dit tildelte sædenummer og busnummer fremgår af din busvoucher, som fremsendes senest 2 dage før afrejse. Der er ikke sædenummerering på lokalbusser.

Glemte sager

Har du glemt bagage eller ejendele i bussen, bedes du venligst tage direkte kontakt til det busselskab, du har kørt med. Angiv hvilken ejendel du har mistet samt gerne busnummer, sædenummer og kontaktinformation med telefonnummer. Busselskaberne kan kontaktes via nedenstående links.

- Vikingbus: Kontakt her

Henvendelser med glemte sager vil blive besvaret hurtigste muligt og senest 2 hverdage efter den er modtaget.