Bustur til Norge

Tag bussen til Norge på skiferie

Skal du på skiferie i de norske fjelde, men gider du ikke selv køre bilen, så skulle du tage at kigge på en busrejse til Norge. Du slipper for selv at sidde bag rattet, mens du nyder en behagelig bustur frem til din skiferie.

Bustur til udvalgte skidestinationer i Norge

Når du vælger en bustur til Norge som din transportform frem til skipisternes hvide omgivelser, vælger du også en behagelig rejse, hvor ingen i selskabet skal tænke på at køre bilen. Hos Ruby Rejser tilbyder vi bustransport gennem Gudbrandsdalen nord for Lillehammer til lækre skiferiedestinationer som Hafjell, Fefor og Høvringen.

Vores busture til skiferie i Norge går op gennem Sverige, og vi har opsamling flere steder i landet fra Aarhus og til Helsingør.

Hvis du køber plads på en af vores fællesrejser, indledes din skiferie i Norge også med en bustur. På vores fællesrejser kan du tage med til fx Kvitfjell, Mysuseter og Venabygdsfjellet.

 

 

3 gode grunde til at vælge en bustur til din skiferie i Norge

 1. Du slipper for selv at skulle side bag rattet og kan i stedet nyde en hyggelig tur op gennem de flotte norske landskaber.

 2. Med op til 9 opsamlingssteder i større danske byer skal du ikke transportere dig langt for at komme med.

 3. Du kan vælge mellem mange forskellige skidestinationer i Norge, hvor du både finder lækre alpine pister og gudesmukke langrendsruter.

Læs mere
Side
per side

Items 11-20 of 29

Kvalitetslejligheder til 4, 8, 10 eller 12 personer

Sørlia Lejligheder er lejligheder af høj kvalitet, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for familier og mindre grupper. Et sneboldkast fra pisten og perfekt til familier med større børn! 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5-7 nætter
Forespørg
Velplaceret storhytte på Venabygdsfjellet i Norge

Skiferie på Venabygdsfjellet i lækker storhytte med kun 12 værelser. Langrendsløjperne ligger uden for døren. Omend du drager nordpå til højfjeldet eller sydover i skovterænnet er omgivelserne maleriske. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Velplaceret højfjeldshotel med højt serviceniveau

Her er der tid og plads til fordybelse. Du finder et herligt fjeldbad og et godt fjeldinspireret køkken. Derudover tilbyder området et væld af aktiviteter – det er blandt andet et vaskeægte langrendseldorado.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5-7 nætter
Forespørg
Lækre hytter med plads til 2, 5, 6, 8 eller helt op til 24 personer

Splinternye lejligheder, flotte tømmerhytter og en gammel moderniseret storhytte. Her finder du det hele. Tag på en fantastisk skiferie på højfjeldet på Venabygdsfjellet tæt på Rondane.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Hyttelejligheder med plads til mellem 3 og 6 personer

Se frem til en hyggelig skiferie med dem du holder allermest af. Bo i en skøn hytte beliggende midt i det imponerende langrendsterræn, der har præparerede løjper og smukke udsigter så langt øjet rækker. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Velegnet til børnefamilier i fantastisk langrendsområde

Fællesrejse i de moderne Lundegard lejligheder på Venabygdsfjellet. Tag med på en uforglemmelig fællesrejse for alle hvor ski, sne og fællesskab er i centrum for dit ophold.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Dejlig fjeldstue med norske traditioner, langrend og smuk natur ved Jotunheimen

Skønt, individuelt skiferiemål øverst i dalen og midt i langrendsområdet. Her er naturen storslået, udsigten skøn, traditionerne holdt i hævd og fjeldstuen flot både inde og ude.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg
Alpinlejligheder på mellemstationen med plads til 4, 6 eller 8 personer

Tag med til populære Kvitfjell i Norge, og tilbring skiferien med base i gode alpinlejligheder på mellemstationen, der har ski-in/ski-out, samt udsigt til pisterne og Gudbrandsdalen.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5-7 nætter
Forespørg
Skirejse på Fefor Høifjellshotell

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder med helt fantastisk udsigt samt et langrendsterræn ud over det sædvanlige. Fefor forkæler både børn og voksne!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 9 nætter
Forespørg
Lejligheder med plads til 6 eller 10 personer

Solsiden Lejligheder er lejligheder med god standard, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 7 nætter
Forespørg

Generelt om busserne

Ruby Rejser samarbejder med busselskabet Vikingbus. Det er topmoderne busser med rutinerede chauffører.
Vi benytter super komfortable 4-stjernede hvilebusser, der har minimum 74 cm mellem sæderne. I alle busserne er separate fodstøtter og klapborde standard. De forreste sæder og sæder foran nedgange har ikke fodstøtter; men så til gengæld god luft fremad. Til natten kan sæderne lænes tilbage i 30-35 graders hældning. Vi opfordrer til, at der medbringes tæppe og evt. en lille pude til natten. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen.
Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Alle vore busser er røgfrie - også for chaufførerne. Endvidere er busserne på vores programture video- og musikfrie, så du i fred kan nyde en bog eller lytte til din egen medbragte musik.

Alle rejsende kan sidde fastspændt i hofteseler under kørslen. Små børn må medbringe autostol, men der er kun hofteseler til at spænde dem fast. Alle busser har miljøvenlige toiletter (som er sårbare i stærk frost).

Sidder du på de forreste sæder, kan der være lidt støj fra chaufførerne - de er på arbejde og skal for vores sikkerhed ind i mellem have kontakt med omverdenen og have information om føre og klima. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv.

Personlig bagage

Din almindelige, personlige bagage kan medbringes på alle vore busrejser. Hvert stk. bagage må kun veje 15 kg. Vi henstiller til, at hver enkelt gæst maksimalt medbringer 20 kg bagage - meget gerne mindre. Pak hellere flere mindre enheder end én stor af hensyn til chaufførernes arbejdsmiljø. Man kan frit medbringe 1 sæt skiudstyr (ski, støvler og stave) pr. person.

Når du kører med Ruby Rejsers busser til og fra Norge, er du undervejs selv ansvarlig for din medbragte bagage ved omlæsning, påstigning og afstigning af gæster. Se ligeledes Ruby Rejsers rejsebetingelser, pkt. 3.2.

Busrejser - Norge

På hovedstrækningerne benyttes 4-stjernede hvilebusser. Til opsamling/aflæsning i Danmark og Norge kan der benyttes andre bustyper. I bussen kan du købe varme og kolde drikke, men du er også velkommen til at medbringe selv. Bemærk at på Ruby Rejsers Fællesrejseture til Norge er inkluderet morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

Busopsamling - Norge

 
Køreplaner, buskørsel til Norge om vinteren
På og Afstigningssteder:
Århus  - Fyn - Sjælland Udrejse  Hjemrejse 
Aarhus, P-plads v. Musikhuset 15:30 12:00
Skanderborg Banegård 15:50 11:30
Vejle v. Papuga Bus, Lundahl Nielsens Vej (Mulighed for langtidsparkering) 16:30 11:00
Fredericia Banegård/ p-plads Chr. Winthers Vej 16:50 10:30
Odense, Parkering Odense Syd, Park & Ride v.afk. 50 17:35 10:00
Nyborg Station/afk. 45 18:15 09:30
Roskilde st./Ny Østergade 19:40 07:40
København, Herlev Station 20:30 07:00
Helsingør,Helsingør ForSea Færger Færgevej 9 21:15 06:15
Norge (Gudbrandsdal-ruten)
Hafjell Hotel 1) 06:30 20:30
Kvitfjell 1) 06:45 20:15
Venabygdsfjellet / Ringebu 07:30 19:30
Vinstra Circle K v. E6 08:00 19:00
Morgenmad/aftensmad i Otta 1(ank./afr.) 08:30 / 09.30 17:30 / 18:30
Mysuseter Fjellstue/Rondane Høifjellshotell 10:00 17:00
Høvringen 10:30 16:00
Bessheim Fjellstue/Gjendesheim 11:00 15:30

 

1) Tidspunkter efter morgenmad og aftensmad. Nøjagtigt tidspunkt oplyses under opholdet.

Sædenummerering

Du kan her se en oversigt over sædenummerering for vores 4-stjernede hvilebusser:

Alm. Vikingbus højdækker med 52 eller 54 pladser

Vikingbus dobbeltdækker med 76 pladser

Du kan bruge oversigten til at finde din tildelte plads. Dit tildelte sædenummer og busnummer fremgår af din busvoucher, som fremsendes senest 2 dage før afrejse. Der er ikke sædenummerering på lokalbusser.

Glemte sager

Har du glemt bagage eller ejendele i bussen, bedes du venligst tage direkte kontakt til det busselskab, du har kørt med. Angiv hvilken ejendel du har mistet samt gerne busnummer, sædenummer og kontaktinformation med telefonnummer. Busselskaberne kan kontaktes via nedenstående links.

- Vikingbus: Kontakt her

Henvendelser med glemte sager vil blive besvaret hurtigste muligt og senest 2 hverdage efter den er modtaget.