INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Kvitfjell Hotel

Hotel på mellemstationen

Tilbring skiferien på underskønne Kvitfjell og bo på Kvitfjell Hotel, der byder på ski-in/ski-out, panoramaudsigt over Gudbrandsdalen og god, solid mad i en hyggelig restaurant.

In stock
Travel Code
SKV-007

Det kan du glæde dig til

Glæd dig til at tilbringe skiferien på skønne Kvitfjell, og lad dig indkvartere på det meget populære Kvitfjell Hotel. Her befinder du dig midt på mellemstationen, hvor alt det sjove sker. Du er tæt på skiudlejningen, cafeteriet og børneområdet, og den smukke udsigt over skianlægget er ganske imponerende. Hotellet har sammen med sine tilhørende alpinlejligheder den bedste placering i området, og er en god mulighed for de gæster, der gerne vil have tid til hygge alene med familien. Med skiløb stort set til og fra din egen hoveddør, bliver det ikke nemmere at komme på brædderne og afsted mod pisten. 

Se hotellets placering her.

Vil du hellere bo i de tilknyttede alpinlejligheder, hvor det er muligt selv at stå for madlavning, kan du booke dem her.

Indkvartering

Her er virkelig tale om et ægte skihotel. Kvitfjell Hotel er flot beliggende midt på fjeldet ved mellemstationen, med fin udsigt over området. Hotellet består af bygningerne Panorama og Trollstua, der ligger tæt på hinanden. Du kan læse mere om indkvarteringsmulighederne her:

 • Panorama med 2-sengsværelser
  Hyggelige værelser, hvoraf flere af dem har flot udsigt over Gudbrandsdalen. Værelserne er udstyret med dobbeltseng, eget bad med bruser og wc, kabel-tv, 2 lænestole, interntelefon og internettilgang. Der er på gangen et lille arrangement med en elkoger til kaffe og te.

 • Trollstua med 4-sengsværelser
  Enkle familieværelser udstyret med 4 sengepladser fordelt på en dobbeltseng og en køjeseng. Rummene har eget bad med bruser og wc, kabel-tv, interntelefon og 2 lænestole.

Restauranten er placeret i "Panorama", og udsigten herfra er fantastisk. Maden i restauranten er solid og enkel. Morgenmadsbuffeten består af forskellige müsliblandinger, surmælksprodukter, brød, pålæg, mælk, juice, kaffe og te. Aftensmaden består normalt af supper, salatbuffet, varme retter samt desserter. Menuen kan naturligvis variere.

Hotellets faciliteter indbefatter bl.a.:

 • Receptionsområde med bar i forbindelse med receptionen
 • Fælles sauna som er gratis for hotellets gæster
 • Skistald med mulighed for at præparere skiene for hotellets gæster
 • Trådløst internet på hotellet - kan ikke forventes at fungere i alpinlejlighederne

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Kvitfjell Hotel
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

 • Hotelophold i valgte værelsestype inkl. vinterpension (morgenmad, selvsmurt madpakke og middag).

 

Færgetransport til rejser i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. 1-5 passagerer med Fjord Line på ruten Hirtshals – Langesund t/r.

Check-in skal ske senest 1 time før afgang.

Gå til toppen af siden