Drømmen om Antarktis

Drømmen om Antarktis

Nyhed

Hos Ruby Rejser elsker vi at hjælpe vores gæster med at opfylde drømmen om fantastiske rejseeventyr, både i Europa og i de fjerne egne af verden. På feriemessen i Herning mødte vi de to rejseglade danskere Dennis og Jacob, som drømte om at rejse til Antarktis. De endte med at bestille deres drømmerejse hos os, og nu er nedtællingen gået i gang til 2020, hvor deres eventyr starter!
En rejse til Antarktis er en længerevarende rejse, hvor god forberedelse og planlægning er vigtigt. Hos Ruby Rejser får du professionel vejledning og service fra vores rejsekonsulenter, når du booker din rejse.

Dennis og Jacob fortæller her om, hvorfor de valgte netop Ruby Rejser:

”Ruby Rejser valgte vi, fordi vi ude på en rejsemesse fik en rigtig god snak med en af deres ansatte, som kunne svare på en del af vores spørgsmål og hjalp os samtidig med forsikring til denne rejse, som er relativ vigtigt, når vi ser på prisen for sådan en rejse. Prisen var den samme, om vi gjorde det via Hurtigrutens egen hjemmeside eller via Ruby Rejser, så vi valgte dem ud fra god service og personlig kontakt.”

Dennis og Jacob kan glæde sig til en rejse til et af verdens mest uberørte steder, som kun de færreste har besøgt! Undervejs vil de bl.a. opleve det spektakulære dyreliv med kæmpestore pingvinkolonier, søleoparder, pukkelhvaler og mange andre imponerende dyrearter. 

Vi glæder os i Ruby Rejser til at følge med i deres oplevelser på deres Antarktiseventyr, og du kan også følge med på deres blog, Danes on Vacation.

Drømmer du også om et vaskeægte eventyr? Så se vores store udvalg af rejser til Antarktis.