En flot hilsen fra vores Nordlystur i Norge

En flot hilsen fra vores Nordlystur i Norge

Nyhed

På billedet ovenover ses noget af det fantastiske nordlys, som gruppen har oplevet indtil videre. Billedet er taget udenfor Kirkenes tæt ved grænsen til Rusland.

Vores nordlysture langs Norges kyst og på Svalbard fortsætter med at stige i popularitet. Og når man hører tidligere gæster fortælle om deres oplevelser og ser deres billeder, forstår man så sandelig godt hvorfor. At se det smukke nordlys danse over himlen er en helt ubeskrivelig oplevelse, som man aldrig glemmer. Man forstår først fascinationen af det, når man har været så heldig at se det i egen person.

Vores kollega Sten, som lige nu er afsted som turleder på en af vores nordlysrejser langs Norges kyst, har sendt os følgende hilsen:

”Vi har haft høj solskin de sidste par dage, så forholdene til at se nordlys kan ikke være bedre. Og selvom vi lige nu kun er omkring halvvejs i turen, så har vi udover at se nordlys også allerede haft masser af andre spændende oplevelser. Som for eksempel ved passage af polarcirklen, hvor kaptajnen udskænkede levertran på dækket og sørgede for at vi alle viste vores respekt for havguden Kong Neptun, eller bare de ekstreme og helt anderledes flotte landskaber, som man oplever, når man sejler igennem den fantastiske arktiske natur.”

Er du også blevet inspireret til selv at tage med på jagt efter nordlyset og hvor du på egen krop kan opleve dette ubeskriveligt fascinerende naturfænomen. Her kan du se vores fremtidige nordlysrejser til enten Svalbard eller langs Norges kyst.