Rejsebrev fra Marokko: Skøn vandring i Atlasbjergene

Rejsebrev fra Marokko: Skøn vandring i Atlasbjergene

Nyhed

For nyligt modtog vi denne dejlige tilbagemelding fra nogle af vores kunder, efter de – med deres egne ord – havde haft en fantastisk vandreferie i Marokko. Er du på udkig efter inspiration til, hvor din vandreferie skal gå hen næste gang, eller er du bare nysgerrig på, hvad du kan forvente dig af en vandreferie i Marokko, så kan du læse deres beretning her.

Rejsebrev fra Marokko

Primo december bestilte vi en 4-dages vandretur i Atlasbjergene i Marokko efterfulgt af et par dage i Marrakech. Vi glædede os enormt til turen, men da ulykken i Imlil indtraf midt i december, blev vi berørte og bekymret for vores sikkerhed. Vi blev imidlertid informeret om sikkerhedsforanstaltninger m.m. og var ved godt mod, da vi rejste fra Danmark midt i marts. 

Godt hjemvendt igen må vi bare sige, at det blev til en helt fantastisk og uforglemmelig tur. Først og fremmest var det en veltilrettelagt vandretur i området omkring Imlil, hvor vi blev mødt med stor gæstfrihed og imødekommenhed. Vores guide, Ibrahim, sørgede for, at vi følte os trygge og velkomne i landsbyerne. Under vandringen var han opmærksom på særlige behov i gruppen, og han fortalte gerne om sit land og de forhold, der gør sig gældende for de mennesker, der bor der. Han er helt igennem et rart menneske, der gjorde sit bedste for at give os nogle gode dage. Vi kan ikke forestille os en bedre guide, og hvis vi skal på vandretur i Atlasbjergene igen, vil vi ønske at få Ibrahim som guide. Indkvarteringen på vandreturen var enkel og autentisk, og levede op til vores forventninger for denne type rejse. Maden blev tilberedt af velsmagende råvarer, og vores kokke, Mustafa og Omar, – som også var muldyrstrækkere – var særdeles gode til at overraske os med dejlige marokkanske retter og lækkerier. Vi nød særligt lækre frokoster serveret i det fri på udvalgte steder med fantastiske udsigter. I det hele taget var både Ibrahim, Mustafa og Omar behageligt selskab. 

De efterfølgende dage i Marrakesh blev også en god oplevelse med et mylder af liv og sanseindtryk. Vi boede i centrum og havde dermed et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i byen. Bl.a. kan det anbefales at benytte sig af én af byens mange hammam og opleve, hvordan massagen gør godt efter dagene i bjergene.

Så alt i alt – tak for en rigtig god oplevelse i Marokko!

Venlig hilsen
Tina, Margrethe, Birgitte, Pia, Tina og Jette

Er du blevet nysgerrig på vandreferie i Marokko, kan du læse mere om vores skønne tur: Vandring i Atlasbjerge.