Rejser med omtanke

Rejser med omtanke

Nyhed

Tæt på naturen
Ruby Rejser har i mere end 40 år arrangeret aktive ferier til hele Europa, og med både cykelferier langs frodige vinmarker, vandreferier i utæmmede dale, cykelkrydstogter på smukke floder og skiferier på snefyldte bjergskråninger tør vi godt indrømme, at vi er helt vilde med naturen. Langt størstedelen af vores rejser har et aktivt præg, der uundgåeligt medfører en masse nærkontakt med naturen, og som er med til at gøre rejseoplevelsen helt uforglemmelig. Hvad end din rejse forløber på cykel, til fods eller på ski kommer du helt ud, hvor du både ser, dufter og føler naturen helt tæt på. Af samme årsag er det vigtigt for os at passe på den natur, vi netop sætter så stor pris på. På vores grupperejser deltager erfarne rejseledere, der har stort kendskab til lokalområdet og ved, hvor og hvordan vi skal færdes i området. Vi cykler og vandrer ad afmærkede stier og sørger for ikke at efterlade et negativt aftryk på de områder, vi besøger. Da langt størstedelen af vores rejser går til destinationer inden for Europas grænser, er det ofte også muligt at køre selv eller tage med vores 5-stjernede hvilebusser til rejsemålet. Busrejsen er både magelig for gæsten, men også mere hensigtsmæssig for miljøet end eksempelvis flyrejsen. Samtidig kan vi med bussen nyde godt af de smukke omgivelser allerede mens, vi er undervejs.

Miljøbevidste samarbejdspartnere
Med en bred pallette af rejseformer og -destinationer har vi et stort netværk af samarbejdspartnere fordelt over hele verden, og vi er ikke blege for at stille krav til dem. Bl.a. samarbejder vi med rederier, der har solide miljøpolitikker, og flere og flere skibe bliver nu lavet som hybridmodeller. Vi er også opmærksomme på at benytte lokale råvarer og turisttilbud, der både gør ferieoplevelsen mere autentisk, men også sikrer mindre udefrakommende påvirkning af området.

Oversøiske rejsemål
Antallet af rejseglade danskere vokser, og i samme ombæring er efterspørgslen på flere rejseformer- og destinationer støt stigende. Hos Ruby Rejser vil vi også gerne tilgodese de kunder, der ønsker at nå fjernere egne af kloden, hvorfor vi det seneste år har åbnet op for flere oversøiske rejsemål – især i Asien. Dette medfører naturligvis mere transportaktivitet til østen, der er et attraktivt område for mange at besøge. Vi bestræber os dog på at sætte mindst muligt aftryk på området, når vi kommer frem, hvilket bl.a. ses ved indenrigstransport i tog, overnatninger i lokale gæstehuse og aktive dagsprogrammer, hvor vi bevæger os enten til fods eller på cykel. Læs mere om vores mange kulturrejser her.

Fremtidens turisme
Verden er et forunderligt sted, og hos Ruby Rejser vil vi gerne være med til at værne om alle dens skatte. Vi er derfor ikke blege for at indrømme, at vi sagtens kan blive endnu bedre til at tænke i bæredygtige løsninger for vores fremtidige rejser. Nye turismeformer med titler som økoturisme og grøn turisme skyder op rundt omkring, og gør det ekstra spændende for os at udvikle nye rejser med natur og aktivitet i fokus. I fremtiden vil vi derfor bestræbe os på at blive endnu bedre til at passe på naturen, så vi fortsat kan sende vores gæster på fantastiske rejser til verdens smukke områder med god samvittighed.

Vi opfordrer alle gæster til at passe rigtig godt på den natur, de besøger på vores rejser.