Ruby Rejser samarbejder med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Ruby Rejser samarbejder med verdens mest anerkendte skilæreruddannelser

Nyhed

Ruby Rejser, skibutikken Surfline og den danske skiekspert Anders Olesen har via virksomhed SKIERS - skiinstruktor.dk lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund, hvor de i fælleskab hjælper danskere med at uddanne sig til skiinstruktør, og efterfølgende få job i en skiskole i f.eks. Østrig.

Skieksperten og skilærer Anders Olesen fortæller: ”Efter at have afsluttet gymnasiet endte jeg med at tage til Østrig, hvor jeg blev uddannet skiinstruktør og arbejdede en sæson i skiskolen i St. Anton am Arlberg – faktisk blev det til fire sæsoner i Østrig, to sæsoner i Val Thorens i Frankrig, en i skiskolen i New Zealand og to skisæsoner i Argentina. 
Jeg fik selv lidt hjælp til uddannelse og jobbet af danske Jens Borgnæs som er bosat i St. Anton, og de efterfølgende sæsoner hjalp jeg en masse venner og bekendte med at komme til Østrig, hvor de fik den østrigske skilæreruddannelse og fik et job i skiskolen sammen med mig”.  

Skiinstruktor.dk tilbyder en færdig sæsonpakke, hvor vi finder det perfekte match mellem skiskole og de kommende skiinstruktører. Her arrangeres der introforløb i Danmark, transport til Østrig, forberedelseskursus på dansk med Danmarks bedste skiinstruktører, og efterfølgende den østrigske skilæreruddannelse niveau 1. Herudover er det også muligt at tage en sæson i Japan, Canada, New Zealand, Norge eller Sverige, hvor også uddannelse og job bliver formidlet. Inden afrejse vejleder Surfline omkring ski, skistøvler, skitøj, og sikre at vores nye instruktørerne får nogle af Danmarks bedste tilbud på det helt rigtige udstyr.

Når man er igennem uddannelsen med Skiinstruktor.dk, bliver man transporteret til den destination, hvor man skal arbejde i en skiskole og tilbringe vinteren. Her sørger de for, at boligen er klar og skiskolen vil afvikle et introforløb, så man lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og er helt klart til de første skiskolegæster. 

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse, et stort internationalt skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatschef for Den Danske Skiskole. Baggrunden for samarbejdet med Tirol Skilærerforbund er den tid Anders selv tilbragte som skiinstruktør i Østrig, og de venskaber som den dag i dag stadig holder ved. Mange af Anders' gamle kollegaer og venner er nu skiskolechefer, trænere i skilærerforbundet og meget aktive i den alpine skisport i hele verden.   

Anders forsætter; ”Det var nogle virkeligt gode år, hvor jeg blev en meget dygtig skiløber, jeg fik venner for livet og lærte meget omkring det at have et rigtigt job, da jeg fra første dag fik en gruppe elever, som jeg havde ansvaret for fik den bedste service og god skiundervisning”

Ruby Rejsers store erfaring inden for rejsebranchen, gør at Skiinstruktor.dk har fået unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv., hvilket de kommende skiinsturktører vil få glæde af. Samtidig er Ruby Rejser garant for kundernes sikkerhed, da de er medlem af rejsegarantifonden.

Udover verdensklasse skiløb, så byder en sæson som skiinstruktør også på sjov og ballade, hvor der bestemt vil være mulighed for afterski med vennerne og store oplevelser for livet. Samtidig vil der være masser af muligheder for at opleve de forskellige landes kulture både imens man er skiinstruktør, og der også en oplagt mulighed for at rejse videre, når skisæsonen er slut.


Kontakt info: Anders Olesen / ao@skiers.dk / 27143475

Se video

Klik her og få din uddannelse til skiinstruktør.